Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
a v eurotelevizii pisu, ze Angie pojde este raz do Spanielska..a ci najde tam Karola???A aha ho, Karol tu, a ja ze bude az o tyzden...klamari jedny..mala by som im poslat mail... 😠
No fasa, zase to skončilo s nedoriešenými vecami... môžme čakať do pondelka 🙂 ... a ten záver, že Karol, to by ma nenapadlo teda 🙂, Angie bude total mimo.
no som dnes nestihla kuknúť ... ktorej sa chce len tak v skratke povedať mi čo sa dialo???
Barca varovala Angie, pred Zdenkou, Albert navrhol Nike, aby si prenajali chatu, Nanuk pozval Agatu na chatu, k Milnovi dosla Vivien s Danielou, Maslak ma problemy, museli zdrhnut. Najlepsi bol Emil, zalepil Jarmilke kukatko, aby nestirovala po susedoch. Michal skoro dostal preplesk od primara, niekto ich bonzol, ze sa skoro pobozkali s jeho neterou, Nine robili vyplach zaludka, Zuzana prenajala bar od Lucii, Lucia ma doma Lucku...Vierka sa zas ponukla Zuzane ako operka. Stary fodras isiel k jarmilke, oblbol ju kyticou a ta mu dala kopec penazi( len aby neboli Kubkove)hahaha, jaj a Julka, Alica a Ivana sli do baru tm Julka videla byvaleho manzela...
A nakoniec dosiel KAROL....do baru 😀
dufam, ze som na nic nezabudla
😀 nejde mi dobre aaaa, tak obcas som s chybami 😀 , velmi rada, idem do rise snov, zajra mi dojde eurotelevizia, tak popisem, co pisu, co bude o 2 tyzdne
2.11.- VYZVA- Ivana varuje Jakuba. Nika je mimoriadne sikovna. Zakaze im spolupracu? 3.11.- CISTY STOL- Julkinho exmanzela spacifikuje sukromne ocko. Angie dostava od otca ultimatum. Odstahuje sa k Milanovi? 4.11.- VELRYBA- Farmaceuticka firma ma problemy. Ako sa s tym vyrovna Ivana? Zuzana je pevne rozhodnuta. Co povie Michalovi? 5.11.- VYHRA- Ivana ma necakanu navstevu. Potrebuje sa stretnut s Michalom. Emil vymysli originalny dovod oslavy. 6.11.- ZACHVAT- Milan pod tlakom zradi blizkeho cloveka. Zuzana navstivi s Alesom bar v panelaku. Lucia je v soku....
toto nas caka...
čafte kočky tak včera som nevidela ani ja ta ďakujem aj ja za stručnu rekapituláciu 😀 😉
ale musím sa pochváliť bola som na HAMLETA a hrala tam Partlová a kedže mužík robí zvukára tak ma s nou zoznámil a je to naozaj fajn baba pokecali sme ale o Paneláku nechcela nič prezradiť 😠 😀 a je bez akýchkolvek manierov som s ňou spokojná 😀
moze mi niekto vysvetlit preco `nanuk`ked ma oblecenu bundu,tak ma navlieknuty iba jeden rukav 🙂 to je nejaka nova moda??? 😎
ani ja nie teda 😀 on je podla mna cely domyleny 😀 😀
fiiha citam dalsie casti, Milan zradi blizkeho cloveka? ty kokso koho? ako?
A Ales ktovie, ci nebude Luciin byvaly 😀
Luciin bývali nebol pôvodom čech?
Nanuk je origo herec??? alebo náhodou pri nakrúcani išiel okolo??,
Zuzana335, tak si ju mala pozdraviť aj od nás z Koníka 🙂
Tak dnes super časť, samé novinky a zajtra sa máme na čo tešiť posledných 5 minút samé nečakané okamihy 😨 😨 😨
veď ešte bude možnosť tak jej poviem že keď neprezradí čo bude ďalej tak ju tu budeme škaredo ohovárať 😀 😀 😀
chudák Kubko ten to nemá vobec lahké a Barča to ako chodí s tým z telky 😕
Imro aký herec je 😵
Kordiak ma dnes dostal... sa nesral, nebolo to veľmi slušné ako ju odfajčieval 😀 , ale chápem ho, že je na ňu právom nasraný a celý čas ho zneužívala, takže má čo si zaslúžila.
Emilko opäť skvelý 😀 , Imro riadna hviezda 😀 no a bude zaujímavé ako to dopadne s Bajzom, Kubkom, Karolom...
Zuzka, jasné pozdrav 😉 a ak sa bude dať aj zisti, ale asi neprezradí nič 😀

starý fodráz obieha ženské,hádam kvoli bytu,či čo 😕