Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
No co hovorite na Luciu a Denisu? 😕 Nemam slov ze lesby z nich spravia hned na zaciatku.
ahojte,ja to velmi nesledujem, ale tá barmanka je inak orientovaná už dávno? 😕 😀
a konečne má tá druhá barmanka=speváčka/herečka/ zafarbené vlasy..
Co tam stale pisu ze premiera.Aj tu hudbu tam dobre dali.Teraz u Ivanky a Kubka sa mi paci ta hudba.Co to maju pustene.Kto to hra tu hudbu?
Imro v bare nema chybu.Balonky okolo krku. 😀 Lucia ako luskala prstami a Imro podla pokinu. 😀 😀 😅
no tak Lucka ma ako lezba sklamala ... nie ze je to nieco zle, ale k nem sa to to vobec nehodi
baby je uz táto dnešná časť v archíve? lebo ja ju tam nevidím zatiaľ 😕
cely den sa tesim ze ulozim maleho a vklude si pozriem panelák a 8.10 prišiel ocino na pokec..tak som musela vypnúť 😖
aspon, že ste mi t trochu priblížili.ja som na ten panelák uplne azbudla.ale že by zmena programu?beží to ešte len teraz? a je tam ivana stále taká protivná ako vždy?mne teda už šla posledné časti riadne na nervy a Kubo len čušal..ja by som ejj raidne vykričala všetko 😀
Mamicka nezomrela len utiekla zo sanatoria.Aj posielate sms do sutaze?No co teraz Lucia.Boris alebo zostane Denisa?Zajtra to tiez vyzera dobre.
mamartinka dakujem 😉
nebolo to zle ,ale teda te Lucia ma dostala veru ...
a ten Bajza ? akoze aka troska ?
Kto by si chcel pozret dnesnu cast este raz kuk tuna....http://www.joj.sk/panelak-seria-v/1-2-2010/vide...
no aj mna Lucia prekvapila.. 😅 ..ale na co som bola najviac zvedava a myslela som si ze na to nadviazu aj dalsiu seriu,tak to na pani psychologicku Svehlovu a Michala.. 😉
format vysielania dobry,Lucia a Ivana zle 😖 dufam,ze sa Lucia spamata a bude s Borisom 🙂
no a dufam,ze to nepokazia tou otravnou Martinkou,lebo ak ju vratia do deja prestavam sledovat,otrasna herecka
Studenkova bola dobra,ze babka 😀 a z Bajzu spravili akehosi alkoholika...
Ahojte. Pridávam sa k vám. mne sa tiež Lucia nepáčila.
Imriško bol zase dobrý. že 4 z biológie! 🙂
tak ja som vcera pozerala ale kludne by som to v polke vypla , a vobec by ma nezaujimalo ako to dopadne. a kolko novych hercov a hned na zaciatku . hm a ta lucia ty kokosteda viem ze niektory ludia o sebe zistia ze su inak orientovany az neskor, ale maju akesi podozrenia , naznaky. a lucia ako blesk , rano sa zobudila , a rozhodla sa byt lezba , ci co? ved to je nezmysel, a riadne pritiahnute za vlasy. ale sak co ved krausa nezaujima co si divaci myslia.
inak vynimocne sa mi pacila agata, so starym fodraszom.

tak a z Lucii máme lesbičku 😖 😖 😖