Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Angelika stale otravuje, ze je unavena, nestiha, ze kedy jej Imro zozenie aupeirku. Ze potrebuje ist kadernicke, kozmeticke atd, lebo sa citi spatna. Imro jej na to povedal, ze jemu sa paci, ale ze teda si zoberie den volno a bude s malym doma a ona moze ist si vybavit. A ani to sa jej nepacilo, lebo ze tym nepriamo potvrdil, ze je spatna 😀 😠
A Nika ide za Jakubom lebo ju volal.
monkula díky, teda to by mi ani nenapadlo 😉
Tu to mame...http://dnes.atlas.sk/showbiz/628481/zuzana-haas...
Baby inak neviete ci Bajza vcera zasa hral neaku hru?Uz neviem kto to za nim vosiel ale on pozeral do pc a nieco mu tam kvakakalo.Neaky zvuk ako kacka.Neviete co to mohla byt za hra?
no teda tak sa rozvadza chuderka som ich raz videla v novom byvani vyzerali spolu pekne aj s malou.
ja hravam farmville a tam to tiez tak kvaka ale ktovie 😀
ja som niekde citala, ze sa rozvadza, ale ma novy vztah, cize tehotenstvo by som nevylucovala ... no nechame sa prekvapit ktora to bude 😉
Na panelak blogu sa da aj hlasovat ktora ma byt tehu.Zatial tam ma najviac hlasov Betka a druha je Angie. 😉
Angelika je uz na druhom mieste.Ma 15 percent.
no Zdene to teda dnes myslí 😀
Agatin byt patri jej otcovi? 😕 ked sa tam tak tlaci,som myslel ze to je jej byt
zuza haasová je asi tehu, nezdá sa vam??
nejak cudne place Lukasko....nie?
nie terezka, ako novorodeniatko 😀
majina.b preco sa ti to zda?Zatial ta Betka ma na blogu najviac ohlasov. 😉 Ale aj mne sa inak Ta Sona zda tehu.
no minule jančovci nevyliezli z postele 😀 vždy na kope 😀 a následok to bude si tehu
Ale sa mi zda ako keby pribrala.Si pozrem ochvilu archiv.Pozeram na nove ordinaciu.Budem mudrejsia. 😅
mne sa teraz zdalo brusko u karnasovej (lesbicky), vypadlo mi meno
Myslis Denisu ci Luciu jajka78?
jančo kupi byt pre patrika, a di bude pre bábo, moja teoria
Aj ja si myslim.Co to tolko natahuju a uz to neprezradia.No idem kuk archiv. 🙂
denisu, to je tusim andrea karnasova
nemyslim, ze to bude Denisa, ta je velmi stihla, vobec nevyzera ao tehotna, jedine zeby to boli fakt len prve tyzdne... ale Jancova mala dnes taky volny top na sebe, tak mozno to bude naozaj ona... nevsimla som si, co nosila predchadzajuce dni...
inak, to naozaj byva Lukasko cele poobedia az do vecera s Milanom kym je Angie v bare? To je fakt dost tazko uveritelne 😀
Len aby nas neprekvapili a nebude to Alica ... hmmm. 😉
ahojte, ešte som veru do tejto diskusie neprispela...
zaujímalo by ma, čo povedal Dušan Sone o Zdenke? Asi to nepriznal, že? Lebo neviem si to ani dovtípiť...
alica/ Z. Vačková má 41. a doma 5ročnu dceru, asi nie
a daniela/ k. haydu ???
lyongyrl Dusan sa Soni priznal este vcera o Zdenke.A ten Emil Blichar je dobry s tymi pikoskami. 😀 Imro to poznam.A boli to piskvorky.Denisa Borisa pobozkala.A ten Lukasko mal velmi divny plac.Fakt ako keby tam mali Kordiak Angie neake teprvka babo narodene.Taky detsky plac.A svokra prisla za Imrom.Aj jej akurat hrali sladke mameni.Inak David uz ma mesiac?Sa mi to nezda.Ved panelak tusim len 2 zacal ci nie?A Angelika co sa nestara o krs a len Imro?Ona nechce Davidka okrstit?A Karol a Fodrasz ako sa vam pozdavaju?Som zvedava co s toho vide.Inak ta Sona neviem.Aj sa mi tusim zda aj nie na tehu.No snad uz nas dlho natahovat nebudu a vide sa s pravdou von kto to tehu nakoniec bude.
martinka. a možno žiadná, ale dobrý medialný ťah 😀
monika, Dávid Bičan je malý Lukáško...
hej? To som nevedela, že sa rozvádza, ja bulvár nesledujem 😝