Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
noooo..to som si vsimla,ked dosli k tej Alici..tiez som sa na to dobre pobavila.. 😀 😀 😀 😀
aj mne sa toto páčilo 😀 😀 😀 😀 😀 ...do včera som si myslela,že väčší bordel ako moje deti,nikto nespraví 😀 😀 😀 .Obrovitánsky omyl 😝 😀 😀 😀 😀 😀
baby viem, ze je toho cmuckovania Martiny a Maslaka asi fakt moc, ale ved si uprimne zaspominajme - neboli sme rovnake, ked sme s tymi nasimi chlapmi zacinali chodit? 😉
inak som vcelku rada, ze panelak ma par dni pauzu. konecne stihnem popozerat aj nieco ine. filmy sa mi tu uz kopia a neni kedy ich vdaka panelaku skusnut ☹
Tak, včera som kukala ešte časť z minulej stredy - 24.marca, ktorú som nevidela a všimla so msi tam jednu blbosť.
Jarmilka vystupovala z výťahu na prvom poschodí, kde sa stretla s Emilou a rozprávali sa. potom ho Janka zavolala domov a Jarmilka išla zase hore výťahom 😀 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lussy23 - kedze Emil nema rad telenovely a mydlove opery predpokladam, ze to nie je jeho zaner, takze je blbost, ze by cital co ho nebavi 😖
Lussy23, mirela - ja typujem, ze Emil tam mal celkom inu knihu, najskor nejaku odbornu literaturu a ten vrchny prebal knihy si tam dal taky, aky bol len cisto zo zistnych dovodov koli Janke 😀
baby existuje nejaky dokaz,ze Janko Kolenik je gay?lebo ja ked ho vidim s tou Matinou mam pocit,ze by ju chcel zozrat 😀 a uz vobec si neviem predstavit co ste pisali,ze je s Kostelnym 😒
Panelak dnes 6.04(Zlodej)Jana ziada Emila,aby zakrocil voci zlodejovi Kordiakovom byte.Maria urobi posledny pokus zbalit Michala.Podari sa jej to? Streda 7.04(Kluc)Angie zacina mat strach o seba a Lukaska.Ake nebezpecenstvo jej hrozi?Vrchna sestra Kocankova asistuje pri porode. Stvrtok 8.04(Zivel)Angelika ziada Imra,aby s vykladani vagonov skoncoval.Janka rozvija svoje konspiracne teorie o krize u Svehlovcov. Piatok 9.04(Utek)Jakub polozi Egonovi Rosenthalovi priamu otazku.Je Ivaninym milencom?Jarmila chce zalovat svoju nevestu za unos dietata.
labelo: rozoberalo sa to vo fóre o KEBY BOLO KEBY a tiež tam písali, že chodí s Kostelným a niektoré baby písali, že to majú potvrdené od nejakých ľudí z komunity... ale tak či je to pravda alebo nie, vedia len oni sami a my sa to dozvieme len vtedy, ak sa s tým budú chcieť priznať... je to však ich osobná vec.

no baby a všimli ste si aky mala alica doma bordel dušan jej hovoril že volaj policiu že ta vykradli už sa tešim na utorok mne tieš už vadi to cmukanie