Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Ivanu by som už najradšej prizabila 🤐 dopriala by som Kubovi,nech ju s Michalom pristihne,iné by si ani nezaslúžila
Terezka je šikulka,už chodí do školky 😀 😀 😀
eva,tak to zarazilo aj mňa,keď Jakub povedal,že Terezka do škôlky.hádam skôr do jaslí,nie? 😕
no, ona povedala par dielov dozadu ze ani nevie kto to je...nejaky nahodny "zurkovy ulet" 😉
ja som tiez panelak - maniacka 😀
No a je to tu.Noro sa vratil a Kordiak zmizol.Uz ho viac neuvidime.By ma zaujimalo co maju v tej Australii za ksefty.Jeden pride druhy ide spet.Alica bola dobra na tej koze u Bajzu.A Ivana,Bajza no koment.A ako sa tvarila ked isla domov a Kubo z vysielackou z baru.On sa aj o terezku stara a ovsetko a ona ma kedy este aj na Bajzu a postel 😔 No o Pani Janke koment.Dobra s tou kamerou.Inak som zvedava kto bude v tom Kordiakovom byte byvat ked sa ma vratit do deja az po lete?Angie sama z Lukaskom?Kto bude zasa jej partak.Zeby Maslak,Karol?No som zvedava na to vsetko.
to Kordiakov otec povedal Angie že Kordiak zmizol? 😕 som telefonovala,tak som nepostrehla 😝
eva, alica nebola oplodnená, ona vravela že ide len na vyšetrenie pred tým ešte takže to bolo len vyšetrenie pred tým oplodnením ktoré bude na inej klinike...
baby a kam zmizne kordiak??? to som nevedela ze tam nebude hrat, az po lete 😕 😕 😕
mirka099, tu je to fajn vysvetlené: http://panelak.blogspot.com/2010/05/postava-mil... kvôli pracovnej vyťaženosti - divadelnej premiére.
Dobrá scéna by bola, keby večer prišli ku Kubovi Julka s Alicou a Ivana by bola u Michala. On by ich pozval dnu, prišla by Ivana a som zvedavá, čo by vymyslela....
A Prečo Už Lucka nechodí na tenis? Kam sa podeli mravce? Veď mali ísť ešte k Agáta a tým trom. 😲
aha dakujem, mamartinka aj som kuklala tvoje linky len som to prehliadla 😅
inac aj vam sa zda ze Panelák stále graduje a je lepší a lepší?? 🙂
Pani Janka s kamerou, luna, debilko Karol 😀 same perfektne scenky
Dobry je panelak len toho Bajzu uz a Ivanu spolu ich nemusim.Vzdy to radsej prepnem.Takeho hlupaka s Kuba robi ze az.By som chcela vidiet taku scenku ze bude Bajza z Ivanou v posteli a pride tam Kubo s Terezkou.To by bola ina kava.Alebo by ich Silvinka mohla Kubkovi prezradit.
Blicharovci teraz su dobry.A Imrisko a praca pikolika. 😀 To by bolo prenho.A Angelicka uz do prace nechodi?Akosi ju uz neukazuju ako prisla z prace.Babicka Jarus dnes a Egon.Som zvedava.
Ale svadbu aj tak neuvidime.V pondelkovej casti uz predsa Kordiak hrat nebude.Ale Jakub mu kupi svadobny dar a Emil bude mat svoju teoriu ohladom Kordiakovho zmiznutia.
Angie zošalie 😀 no uvidíme, bude to zaujímavé... ale ten nadpis v dnešnom Plus 1 deň bol strašne zavádzajúci, ale tak chápem, chceli predať, čo najviac 🙂 biznis je biznis... ešteže sa vieme dozvedieť info aj z nebulvárnych médií.

Miska zrejme nie je vyrecny typ dietata, z jej reakcii mam skôr pocit, ze je hanbliva a preto nerozprava pred kamerou ... a s verbalnymi prejavmi deti je to naozaj rôzne, starsi syn zacal rozpravat v 2. rokoch, ale uz cele vety, dokonca rovno aj cesky - minimax pozeraval, nikto nie je z Ciech , dodnes je tichsi, nejde mu stale "klapacka", 19-mesacny toho povie az az, uz spaja slova, je komunikativnejsi, zacal ovela skôr jednotlive slova ako starsi syn