Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
martina ........jej ta žuvačka z ust už asi nevypadne.... 😝 ..... ona späť USA, a nech si pribali aj dvojča 😀
majina, presne tak...
A tiež, len tak si doletí z USA? veď letenky rozdávajú zadarmo, ani z roboty sa nemusí vypýtať, kde vlastne tam v USA robí?
A ani rodičov nenavštívi, hlavne že masláka pomaly v bare pretiahne, že...
aspon ivana dostala facku....bajza je nenepravitelny suknickar konecne ho videla s inou-a ta dobrota jej dlho nevydrzala,hadam to teraz karolovi a nike vinde,imro je riadny polepetko ale ako padol 😀 ,no ale vrchna by mala so sebou nieco robit-najst si chlapa 😉 uvidime ako to dopadne s byvalymi bajzovcami
Všimli ste si, že včera neukázali Ivanu v práci? A v to, nabudúce uvidíte ukazijú len Luciu a Imra.
ako ten Imrov humor je teda poriadne trápny, mne strašne lezie na nervy... Takého by som nakopala 😝
ak by sa dalo napísať scénaristom, tak už pišem..... včera bolo neskoro...... taka agáta 😝 , martina 😝 😝 , angie 😝 😝 😝 atď
ja neviem, nejake je to cele divne. preco chcu dat angie a milana momentalne mimo obraz??
a kde vlastne Milan akože v zahraničí je?
A tá jej mater, myslím Angina... a miluješ ho? je ten pravý? mama, ja ho milujem aale prosím ťa čo je to za rozhovor? dve facky, nech sa preberie umelina naondulovaná, odutá... 😝
labelo- Nika studuje medicinu, ale neviem ci sa to za posledne roky zmenilo, lebo po prve prax z gynekologie nebola a po druhe, medicka nemoze pracovat ako sestricka

ale viem ale v nejaká haasová rodila nie? či oni sú dve?