Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
@suzik77 Dominika sa pýtala Betky na jej vzťah s Maslákom a či spolu spali, Betka že áno a že vlastne len o to Maslákovi
ide a na to Dominika zapotila nejakú múdrosť, že nie všetkým chlapom ide len o to jedno, na čo jej Betka povedala, že mala zatiaľ len jedného a to je dosť malý počet na zostavovanie štatistiky. Cca tak nejak to bolo
@vejula svehlova asi nie - ta povie, ze sa moze na to vysr.t,
sona nebude mat vnuca, takze nic,
angie - mozno, hoci predava byt, ale bude potrebovat kazdy cent ak nebude mat ziadneho sponzora,
mozno aj noro, kedze uz bude mat dceru vo svojej opatere, takze mozno aj agata
pani janka ano - ta bude bojovat za prava matiek,
lucia - nie, lucka je velka, jej sa to netyka,
denisa - nie, nema partnerku, dieta momentalne nehrozi,
katka - nova postava - neviem, netusim, ake ma plany do buducna co sa dietata tyka,
patova zuzka - urcite nie,
alica - tiez nie, potratila
julia - nie, ma velke deti a v hlave ine starosti, ako napriklad: ako prinutit homosexualneho manzela k sexu s vlastnou manzelkou,
oxana - nie, ta deti zatial nemusi...
natalia - urcite nie, iba ak by mohla ziskat nejake dieta s bytom 😀 😀 😀
zabudla som na niekoho?
vlastne tam vsetci okrem agaty pracuju, to som ale domrvila, ze? 😀 😀 😀
Jo angie vlastne pracuje tak ostava pani JAnka 🙂
@suzik77 norova dcéra je tiež veľká na to aby bojoval za RP, maximálne že by s Agátkou plánovali spoločného krpca a bojovali za práva matiek do budúcna. Lucia s borisom tiež ťažko, Lucka je veľká a Lucia s peniazmi problém nemá takže pre ňu by to bola tak či tak smiešna suma aby sa kvôli nej niekam trepala. Pani Janka určite, ešte aj na Dunča nalepí transparent. 😀 a samozrejme Amy, veď čo ak sa niekedy presťahujú sem.

@zuzul1310 inak, mozno by stacilo, keby maslak podaroval dominike dierkovane gatky 😀 😀 😀 😀