icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

perla200
27. okt 2010

baby a počuli ste že vraj kraus chce v najbližsej dobe odpratat 5 hlavných postáv ktoré sú tam od začiatku - lebo že vraj sú okukané......ktovie kto byt o mohol byt?

mamutka
27. okt 2010

agatka by to mohla byt....aj angie, aj michal by mohol....nasli by sa ludia, ktori by malokomu chybali....

lussy23
27. okt 2010

@majina.b - myslím, že Mária a Filip sú manželia. veď jej dával aj snubný prsteň, čo ho potom hľadali. Svadbu mali asi v júli.
Terezka sa mi veľmi páči. je zlatučká a má pekné vlásky. Som rada, že už rozpráva.

lussy23
27. okt 2010

@perla200 - napadá mi iba A ngie a Agáta. Dúfam, že nie Blichárovci. Tých mám rada.

laurinkadanielka
27. okt 2010

@perla200 ja som včera o tom čitala na nete ale nebudu to Blikarovci ani Kordiak a ani Ivana ja by so tieš dala preč Agatu Angie aj Michala neviem ešte koho 😉

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
dajna11
27. okt 2010

pozor!!!!!!tanečnica....aj ked okolo tyče.....

majdzy666
Odpoveď bola odstránená
murinka
27. okt 2010

pani janka ma novu parochnu 😕 😀

monkula
27. okt 2010

ja nechápem jednu vec.. prečo si tie postavy stále vykajú? 😕
Tak Kubo spáva s Oxanou a vyká jej a nejakú štetinu, mmch krááásne slovo 😀, čo spozná v bare, tej hneď tyká 😝
Ivana a Mário, to isté... že sa necíti ako stará trápka, keď jej mladý vyká a ona mu tyká..

monkula
27. okt 2010

@murinka novú parochňu, to ma ale pobavilo 😀 😀

jankamamka
27. okt 2010

@perla200 dufam,ze Angie,Milanko,zeby mozno Dunco? 😀 😀 😀

perla200
27. okt 2010

neviem ja tipjem že lucia vyhodí angie tak tá odíde niekde preč, potom agata s norom zdrhnú lebo nedostanú malú sofiu do opatery a aj blichárovci sa odstahujú kvôli slovákovej?

majina.b
28. okt 2010

info dnešného dňa:

atinka22
28. okt 2010

Ja tiež dúfam, že jedna z tých "odstránených" bude Angie a dúfam, že odíde hodne ďaleko... minimálne ku Martinke za veľkú mláku 😀. Vôbec by mi nebolo smutno za Agátou, Kordiakom, Karolom a Michalom. Blichárovcov určite nechajú. Tiež Ivanku. Je to síce mrcha ale asi priťahuje divákov. Ten Miloško je totálny chrapúň a to som to ešte napísala jemne. 🤐 Keby sa tak so mnou rozprával môj muž ako on s Betkou (že cica a neser sa mi do obchodov), tak vážne pouvažujem, či s ním ostanem. Dúfam, že mu Masláčik dá peknú lekciu. Katka bola taká priehľadná v tom bare, keď zaútočila na Kuba, že v čom podniká, a že vo farmaceutickom priemysle sa točia veľké prachy. Až jej oči zasvietili, jasná štetka ale nie len kvôli tomu "povolaniu" ale i povahou. 😠

zuzkat1
28. okt 2010

ja tiez dufam ze vyhodi angie... a ta katka🙂 je jasna od zaciatku...a tej trapko jakub ma teda fakt stastie na stetiny🙂 ako ste ich tu nazvali... najprv oxana a teraz by ho chcela katka🙂

mamartinka
28. okt 2010

No ta Janka.To co s nou porobili?Ake haro jej dali.

mamartinka
28. okt 2010
mamutka
28. okt 2010

no ved ked zmizne angie, tak pojdu aj jej rodicia, aj malicky, takze hned su to 4 postavy 😅

mamutka
28. okt 2010

inac, mozno sa to riesilo uz, ale co ti rodicia od Angie vlastne robia, to su invalidni dochodcovia, ze doma sedia a stoluju pomalicky, casu more???

mamartinka
28. okt 2010

Kubko si dal aj tancek s Katkou 😀

lucia78lucia
28. okt 2010

Smejem sa aké komentáre tú hádžete na Katku 😀 inak tieto posledné dva týždne sa riadne veľa píše o Paneláku, normálne to nestíham čítať.

mamutka
28. okt 2010

ja vobec nechapem, preco Fifo posle do kelu mlade slusne dievca, co urobilo jednu chybu a nahovara si kozenu, co len tak pre srandu spi so vsetkymi znamymi na striedacku, nema problem valat sa so zenatym a pod......ale sak co uz, chlapi su taki, Alici sice dakoho prajem, ale preco zrovna on na ukor Marie?

weiya
28. okt 2010

@mamutka mozno preto,lebo herecka co hra mariu ma babo v skutocnom zivote,tak aby sa svojej malej mohla naplno venovat,tak sa jej v seriali potrebuju "zbavit"... 🙂