Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Babyyy, nechcem byť zlá ale riešme Paneláák tu iba.... prosííííím...... 😅 😵 😵 😵 😵
@trdielko149 No nemusíme len o gambani, no zasa keby tam nebola... by to nebolo ono...čo by sme rozoberali??? 😅 😅 😅
Teraz ste mi pripomenuli diskusiu, starú, prvá čs superstar. tam baby najprv rozoberali Jedneho cukríčka, potom druhého cukríčka, potom tretieho a nakoniec si podali aj 4 cukríka. 🙂 Inak nemôžem z tej prezývky Gambaňa 😀
skorsie casti panelaku som nevidela, takze neviem a vrta mi to v hlave, ako vlastne sestra klara otehotnela? Ako moze byt Fabry otec Hermiony, ked si aj po porode vykali? To sa spolu vyspali akoze omylom bez potykania, alebo to bolo umele oplodnenie?
@zuz3ka v tom čase som ani ja nesledovala, mam takú malú odmlku v paneláku, zopár desiatok častí, teda odpoved ti nedám a aj mna by to zaujímalo. ale tá tvoja hláška: "To sa spolu vyspali akoze omylom bez potykania..." no nemôžem sa nerehotať 😀 😀 😀 perfektnééé 😀 😀 😀
Zas nechápem... Prečo bolo treba meniť názov témy? Veď bola jednoznačná... 483 strán sme o nej popísali a niekto má pochybnosti ???? 😠
my máme zmenený názov???? 😲 ani som si nevšimla 😀 ja to mam v obľúbených tak ma nazov nejak neinteresuje,nemusím temu hľadať podľa názvu 😝
no ja som včera hladala tuto temu a nevidela som ju navrchu a hovorím si,že to nie je možné aby sa tak posunula,ved sa tam stále diskutuje 😀
esteze mam temu v oblubenych zas by som ju nenasla ...vela tem aj na mojasvadba.sk menili niekomu to asi robi dobre 😀 😝
@labelo pani janka ma skoro taky isty byt ako jančovci len z opacnej strany to su byty ktore sa fakt podobaju + este agatin byt ale byt angie je uplne mimo
jaj baby,ja ze kde mam temu,pozeram zname mena,tak som doma 😀 co nam to furt menia.Vo stvrtok bol Dudko dobry,ze klud Monca,ranna erekcia pominula,to je mobil... 😵
inak záver štvrtkovej časti som dobre zachytila? - že fedor došiel do gambaninho bytu a tam naňho čakala tá "radodajka" čo nie je prostitútka, čo sa vyspala od radosti s maslákom? to akože ona a fedor? 😕 😕 😕

@majina.b Co by kopirovala.. The Voice (hlas) je americka show, ktora teraz bezi s christinou aguilerou.. je zalozena podla holandskej show- the voice of holland.