Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
ahoj micky,chuderka Sona.mne je jej tak luto,mohli by jej to babo zachranit,ze,?A Spajza jaky nenapadny,aj tak ho niekto natrie... 😠 a Ivana,ze kazdy mi vola,az traja....za cely cas mali 20 akcii,z toho tri vydarene,to jej asi ti traja volali 😀 a Studenkova,no ja neviem,ale ona sa mi tam nehodi,uz vobec nie, ako mama Angelicky,tvari sa ako nejaka grofka,vyoblekana jak od Diora,neviem,panelak a ona asi nie,aspon pre mna... 😖 a vobec nechapen,taku chulostivu vec ako je mamka Angie a Karol,ze to vie uz kazdy,okrem gambane...mali mlcat a nie to kazdemu vesat na nos 🙄
Jemine chudak Sona ☹ ☹ ☹ a to včera planovala dalšie diatako že chce dievčatko a tie Dudkove hlašky mam dost a čo si ty priletela na popolniku 😀 😀 😀 alebo P ako čo?to je dobre 😀 😀 😀 😝 fajne oblboval Ivanu Bajza a sa divim že mu naletela ona taka chytra 😀 😀 😀
som v šoku, že maslák sa normálne chytá na studenkovú. akože ona vyzerá dobre na svoj vek, až pridobre, je to pekná žena, ale tak maslák by sa mal ukľudniť a nie očiská ťahať po imrovej svokre... 😕 . odkedy sa stal neverníkom "bez vedomia" 😀 , tak sa mu nejako uvolnili mravy... 😝
Pondelok 12.12.-Maslák musí vysvetľovať, prečo chce zobrať Viktóriu do Nemecka. Sárina mama chce odviesť dcéru domov. Ivana chce ísť s Michalom do Prahy. Iveta príde za Dušanom a spolu výdatne chľastajú...
Utorok 13.12.-Psík Harry sa stratil, pán Emil ho však údajne videl. Masláka seklo. Dudko má plán. Angie a Maslák riešia, čo na Vianoce. Michal zohnal posilu...
Streda 14.12.-Mia chce čakať na Paťa. Milan pokazí romantiku u Masláka. Angie má strach o Milana Kordiaka. Michal Bajza upokojuje malú Mišku. Pani Janka dokončuje vianočnú výzdobu v byte. Betka tuší, prečo ju navštívila Mia...
Štvrtok 15.12.-Jakub urobí kvôli Sáre ešte jeden zúfalý pokus. Harry nie je Harry! Michal mení Betku za psa. Profesori Bartelt a Emil prišli z výlovu kaprov...
juj, kočky, už o pár minút ideme kukaaať 😉 😉 😉 !!!!!! je tu niekto, kto sa tiež tak teší ako ja??? 😀
@adelaida33 ja sa už tiež nemožem dočkať..som strašne zvedavá ako to bude prebiehať so Soničkou 🙂
@adelaida33 mna vcera trochu nastvalo,ze to neprelozili.vsak nie kazdy vie po nemecky.zrovna tie blbosti co hovoruíli som nerozumela 😠
a veru,neviem ci zrovna maslak je odkazany na taku.ked si to clovek predstavi,ze 60 😀
@nicolettka2126 veru, so soničkou, ale aj či sa konečne už aj gambaňa dozvie, čo bolo medzi karolom a jej mamou, kedže už to vie každý okrem nej 😅 😕
@nicky655 fakt, vidíš, ozaj, aj mna by to už teda teraz zaujímalo, čo to tam trepali po nemecky, ked si to načrtla 😉
halooo, baby, neviete niektorá, čo to včera šprechovali maslák s imrovou svokrou???
@adelaida33 jej tak Sonicka nakoniec porodi nie potrati,sice skoro ale snad jej babo zachrania 😉
@happy3 tak to dúfam aj ja, že to majú takto vymyslené 😉 . nevedeli jej urobiť pekné tehu bruško, tak našli inú cestu... len dúfam, že to správne doriešia!
@adelaida33 hadam sa to podari,aj ked teda 24tt je dost prilis skoro?ci nie?ved to vychadza nejaky 5.mesiac:(
ahojte.. aj ja som milovnicka panelaku 😀 citala som ze betka je tehotna http://panelak.joj.sk/panelak-novinky/betka-sta... .... urcite to zakomponuju tak do deja ze bude s bajzom to cakat.
@nicolettka2126 to co si pisala tak to je co? strucny výcuc toho co bude? 😕 a to mas odkial take info ak sa mozem opytat?
no super časť dneska. sonička chudera ☹ . ale milan dnes ide. tak jej treba gambani ked nobl reštika jej nebola dobra. 😀

@pia22 beta a duško , to napadlo i mňa 😉 😀