Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Ja tiež netuším, či Kordiak vôbec vedel, že ta malá je jeho alebo nie..ale inak zlaté deculo 😀 a ma milo prekvapila reakcia našej Angie 😝
@eva7780
@sari24
@majina.b myslím že to vedel, raz bola taká časť, čo boli na káve či kde a mu to povedala a potom že od neho nič nechce ani nebude chcieť že nech jej dá pokoj, mala nejaký objav tak neviem či chcela otcovstvo pripisať jemu či ako to bolo.. s tým účesom, totálna podoba 😀 😀 😀 zlatulinká bola
ahoj,suhlasim,ze to babo malo super uces,stretnut ich dvoch na ulici,tak si poviem,ze jej ake pekne babo s oteckom,myslim,ze naschval tam dali take tmavovlase strapate babo 😀 a Dudko jaky hnusny,moze byt rad,ze ma Sonicku ☹ a ten nechutny Spajza,on by bol schopny pretiahnut Betku v Ivaninom byte,hajzel... 😢 a Sara tusim mamke nepovedala,ze ma Kubo dceru... 😝 inak aky prisiel vyskereny k Ivane ako leco 😅 a oni mu hodia hned obe deti,nikdy by som nevarovala na jeho miest Misku,divne 🙄 a on trulo,ze nemam vam este nakupit? 😝 A nakoniec Patrik,on tusim musi nabuchat kazdu babu s ktorou sa vyspi? 😕
a inak aj ten imro,vsak zabit malo-ved ked chces robit akcie,tak nech plati z vlastneho.ved jasne ze z cudzieho sa dobre berie.aj v ukazke na dnes bolo nieco,ze 600€.by som mu to normalne z platu strhavala!!neviem veru kto byx takeho zamestnancaq trpel 😝
si myslim ze imro to tak trosku uz prehana, chcela by som vidiet takeho zamestnavatela ako bola lucia ze mu prispieva na byvanie, plat mu dava a pri tom je to trubka atd...ja by som mu to tiez dala strhnut z platu... 😉
@aniratak696 tak toto ani ja nechapem načo tam Imra vôbec držia tak nieže je len tutko 😀 😀 😀 ale čo si už dovoluje brat prachy bez šefkinho vedomia ved druhy zamestnavatel by ho už davno vyhodil 😠 a Pani Janka mi tiež ide na nervy ja by som ju ani do bytu nepustila a či mam virivku alebo nie to je moja vec ved každy plati za svoju elektriku čo spali 😉
Panelak Pondelok 19.12(Zamilovany Jakub)Martina pristihne Karola a mamu.Pani Jana chce volat policiu.Jakub sa zamiluje.Dusan je nestastny z toho,ze Sona ostava.Mirka nema kde spat. Utorok-20.12(Sklamany Pato)Mama obhajuje Karola.Pato je sklamany z Miinho rozhodnutia.Maslak posle Viktoriu prec.Karol sa vyhovara na mamu.Mia nema odvahu ohlasit rozchod.
@mamartinka no to sú mi veci!!! a to do koho sa zamiluje Jakub? 😕 že Dušan je sklamaný, ma vytáča chlap môže byť šťastný že má Soňu..
Martina pristihne Karola a mamu. .........dvojča so žuvačkou ??????? 😝 😝 😝 😝 to je za trest???
baby,to akoze Karol zasa s Angiinou mamkou??Fuuuuuuj,to su techtle-mechtle... 😅 aj ja som zvedava,do koho sa zamiluje ten trulo Jakub 😵 a ze Dudko nestasny???Minule tu bolo pisane,nieco vtom slova zmysle,ze si uvedomil,ze bez Soni by dlho nevydrzal,ci sa mylim?Moze byt rad,ze ju ma,sak uz nema 30-chren jeden. 😀
kedy vlastne michal a betka? sledujem kazdu cast, ale uniklo mi kedy nastalo, ze michal si zacal s betkou .. pamatam si ze prisiel za nou do officu a tam jej dal navrh, predchadzalo tomu nieco?
to báb o bolo zlaté =) Inak k Miške a Jakubovi.. deti by nemali doplácať a byť ukracované kvoli chybe dospelým... tkaže mne s apáči, že sa Kubo stará aj o ňu.
@lussy23 podľa mňa je to kúsok nezmysel, keď sa Jakub stará aj o Mišku, teda skôr, že Ivana aj ju podstrčila Jakubovi a Michal ani slovo nepovedal. Sama pochadzam z rozvedenej rodiny a mam malu sestru, s ktorou nemám spoločného otca a nikdy by moja mamina sestru nedala môjmu biologickemu na starosť postrážiť a tobôž nie môj nevlastny 😉 Ten by s tým určite nesúhlasil hoci s mojim ocom nemá žiaden problém 🙂

@zabka88 ked som rodla bola som na izbe s jednou povobne z BA a chodila na akusi tanecnu skolu, kde chodil aj Kolenik ( maslak) a ucitelka na tej skole im odprisahavala ze kolenik je na muzov. 😕 zije s lubosom kostelnym co hra v profesionaloch Boborovskeho....
ale teda ja som vzdy nazoru, neuverim kym neuvidim 😀
http://www.birdz.sk/forum/kolenik-a-kostelny/70... napr. tu je o tom diskusia , ale nie je moc vecna.