icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

lubenka131
9. jan 2012

Baby tak teraz bol ten emil bohovy 😀 sa rehocem 😀😀😀😀😀 inak všimli ste si niekto že terezka ma 3 roky a VÔBEC fakt skoro vôbec nerozpráva?

martinka1981
9. jan 2012

@lubenka131 ja som sa dnes tiež smiala,po dlhej dobe bol panelak ok ale len začiatok 😀 😀

madulena
9. jan 2012

Ahojte, neviete kde by som kúpila taký zupan ako má dominika v posledných dieloch,taký biely veľmi pekný a ešte tie tričká čo nosí angie s odhalenym jedným ramenom .dakujem

adelaida33
10. jan 2012

chudák Ivana, ten Michal je otrasný partner... a ešte aj vlasy má hrozné, hlavne vzadu, mali by mu to na tom krku trochu upraviť 😅

lubenka131
10. jan 2012

Jako baby všimli ste si včera tu scénu kde Kordiak "telefonoval" s Angie cez ten baby fon?jaku zlú reklamu spravili orange-u,veď robo jakab-karol je v reklame na "najvyhodnejší pau-šál 😀😀😀" a milan povie že nechceme si zbytočne minat paušál 😲 veď je najvýhodnejší nie? 😀

eva7780
10. jan 2012

@madulena žeby si skúsila pobehať po obchodoch? 😉
ten novy barman aky citlivy,hned musi ist k psychologovi

959touareg
10. jan 2012

ano, za malu Terku som si to vsimla uz davnejsie. vtedy som hovorila, ze uz by tej malej mohli dat nieco povedat,aspon sem-tam, pretoze ma dost rokov na to, aby zacala rozpravat . vyzera ako nema. az je to neprirodzene. aspon steknut by mohla. ved clovek nevie ani, aky ma hlas.

vendulka80
10. jan 2012

100% suhlas a len doplnim, ze sa neustale vrta v nose. 🙄

ma77
10. jan 2012

@lubenka131 Aj ja sa čudujem že ma 3roky a nič nehovori vôbec nič a najlepšie bolo jak Ivana hovorila Michalovi že pride Terezka z lyžovačky a bude cely večer rozpravat Miške jak bolo tak ona asi tažko 😀 😀 😀 to by som chcela počut 😀 😀 😀

mamartinka
10. jan 2012

@ma77 uplna pravda na Terezku.To by som aj ja chcela vidiet ako tak Terezka porozprava ked prisli domov a nic.Len Kubko vsetko.

ma77
10. jan 2012

@mamartinka No Kubko nahradil Terezku ked videl že sa nema k činu 😀 😀 😀

mamartinka
10. jan 2012

Pondelok 23.01(Čína) Ivana prichádza za Michalom, aby mu oznámila svoje rozhodnutie. Sama však nie je úplne presvedčená, ako ísť ďalej. Laura má horúčku a Angie je z toho v strese. Nevie si pomôcť a nikto jej nedvíha telefón. Doktor Matúš posunul Dominike ponuku ísť pracovne do Číny. Dominika je zmätená. Ponuku by rada prijala, ale ešte sa musí o tom poradiť s Marcelom. Marcel má ale iný problém. Podľa informácii, ktoré dostal, ide po ňom finančná polícia. Ivana sa definitívne rozhodla. Michal je z jej rozhodnutia skôr prekvapený, čakal iné vysvetlenie. Jakub opraví kameru pred panelákom. Pani Janka chcela kvôli kamere naištalovať čo najsilnejšie svetlo, no teraz spolu s Emilom zisťuju, ze to svetlo je naozaj akosi priveľmi silné.

lubenka131
10. jan 2012

@ma77 presne prave kvoli tomuto ma to napadlo ked ivana zahlasila ze bude rozpravat o lyzovacke a mm hned ze to by najprv musela vedet hovorit 😀 no neviem teda preco ju tam takto dali ako nemu babiku...☹

mamartinka
10. jan 2012

Inak kde zmizla svokra Imriskova uz akosi jej niet v Panelaku.Ani Angeliky a Angie mama Luba tiez akosi vymizla.

ma77
10. jan 2012

@mamartinka A ešte Mirka kde je ved robila v bare nejak som nepostrehla žeby odišla z baru 😀 😝 A aj Mia zmizla nejak odrazu ani na klinike ju nevidno 😀 😀 😀

mamartinka
10. jan 2012

@ma77 ano este aj ta.

lussy23
10. jan 2012

@lubenka131 už dávno, ale podľa mňa sa asi hanbí. No sem tam si niečo spieva =), takže rozprávať vie. ale pišlo mi smiešne, keď s ňou Ivana telefonovala a hovorila, že bude rozprávať, čo zažila 😀

lubenka131
10. jan 2012

Tak s tou poslednou vetou to michal zabil ja sa tak rehocem 😀😀😀😀😀😀😀😀
Inak ďalší postreh-jakub pri silvinke že naposledy sa videli na nevydarenom rande ked sa ozral-a to zabudli ked dosiel za nou na kliniku z La Gioiou a ona prave menila michalovi plast od kavy?a dnes na dveroch vychodniaroch-krasny dlhy zaber na ANGIE na dverach 😀 a monca furt umyvala ten jeden schod.a to ako sa sona odbavovala pri masazi bolo trapne neviem kto pri nej takto vzdycha jedine pri erotickej 😖 a silvinka mu to pri prezliekani nemohla dvihnut chudaciskovi kubovi a povedat potom zavolam?aj s neho tam alkaca spravia!a zlatko je tam blee on sa tam nehodi!!

et35
11. jan 2012

😀 @lubenka131 vieš,no ale Kubík je kubik jeho treba brať s rezervou ja stale cakám a čakám,že sa jeho postava začne nejako vyvijať,ale stale níč len stale debila robia z Kubika .A Silva a KubkoFúJJ ...čo sa týka Terezky,tak o chvilu to dieťa nahradia podla mňa iným ak nebude hovoriť presne ako vymenili dieťa,ktore hralo malu Mišku predtým ved môj syn má 3roky 5 mesiacov a rozprava asi tak, od roku a pol.potom mam ešte dvojmesačne dvojčatá...

et35
11. jan 2012

@ma77 ale Mirka odišla domov iba na sviatky sa mi tak zdá...

erzebet2
11. jan 2012

mala Terezka je asi telepat tak nepotrebuje rozpravat 😀 ale nevysackovali uz nahodou aj Denisu z baru,akoze bude namiesto nej iba Zlatko?
@lubenka131 presne to ma napadlo,ze ved zvihnem mobil poviem,ze budem meskat 2 hodiny a ona nie ako keby horelo 😖 chudak Kubko sa musel zas ozrat,este ze maju ten bar 😀 ale fakt sa tesim,ako to bude hrat Angie,ked tam bude Milanova mala 🙂 Monca by fakt mohla robit upratovacku,velmi jej to seklo 😀

lubenka131
11. jan 2012

@erzebet2
tiež si myslím že monča je na upratovačku jak stvorena :-P

959touareg
11. jan 2012

@et35
toho nazoru som aj ja. pokial sa mala Terezka nema k cinu a je to problem z jej strany, ze este nevie rozpravat a nie zo strany scenaru, ze jej nedaju rozpravat...mali by ju vymenit a nahradit inym dievcatkom, ktore v reci nezaostava. lebo mne osobne to zacina dost vadit, ked sa tam iba tmoli, obsiemata, vrta si v nose, co je hrozne a nevypusti z ust ani makke F.

mamartinka
11. jan 2012

Utorok 24.01(Hrnce) Marcel preberá s Dominikou jej cestu do Číny. Z odchodu svojej manželky nie je veľmi nadšený. Jakub vyhadzuje Egona pre biznis s Dušanom. Egon sa bráni, že v poslednom čase pracuje aj za Jakuba, keďže ten sa stále niekde fláka. Doktor Matúš by bol rád, keby sa Ivana rozišla s Michalom. Dokonca by mu to vyhovovalo. Matúš má záujem o Kláriku a hra na otca Betkinho dieťaťa ho unavuje. Dílerka Monča sa doma teší z pracovného úspechu. Začala predávať hrnce a keď zarobila prvé peniaze, hneď ich investovala do nákupu ďalšieho tovaru. Jana ťahá z balkóna do bytu kábel z bezpečnostnej kamery. Chce, aby jej ho Emil zapojil do televízora a ona mohla z pohodlia svojej sedačky sledovať, čo sa deje pred panelákom. Emil sa na ňu len bezradne pozerá.

erzebet2
11. jan 2012

@mamartinka nic v zlom,ale nemusime vediet dopredu kazdy diel,ci musime ?ved kto chce si to vie najst 🙂