icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

minkak
27. okt 2008

kto to tu spominal,ze si nemenia postelnu bielizen a stale maju tie iste.....?pozerali ste vcera panelak magazin? 😅 -bolo to tam vysvetlene 😀 😀 😀

xena22
27. okt 2008

Claudinka teraz to bude uz 5r,cize rozdiely 4 a 5 rokov, neviem ci som tak planovala,skratka vzdy ma tak biohodiny asi nadstavili 😉 ,ale vekovy rozdiel je to dost neprakticky,takze neodporucam...

Inak tie periny - no ja kupujem len navliecky,ktore netreba zehlit a ked ich rano operiem a stihnu uschnut,tak si ich znova navlecieme 😀 Lenivost,alebo sikovnost? 😉 Neviem... ale niekedy navleciem aj ine 😀

Idem mrknut ten magazin z archivu nech som mudrejsia... 😉

asitka
27. okt 2008

minka...a ako to tam vysvetlili??

vesi
27. okt 2008

aj ja chcem vedieť, nemám čas pozerať na nete, prosím, ako to tam vysvetlili? 😕

monkula
27. okt 2008

aaj mňa najviac na svete trápi problém s perinami od Bajzovcov 😀 😀 😀

asitka
27. okt 2008

mon...vidíš..vidíš....a tu sa tvoj problém vyrieši 😀 si ani netušila...čooooo???? 😀

monkula
27. okt 2008

no, zatiaľ mi to nikto nevysvetlil... ☹ ☹ ☹ 😀

asitka
27. okt 2008

šak vydrž na minku....tiež mám ešte dilemu....ani neviem,či zaspím 😀

droby
27. okt 2008

kocky mne dnes nejde zvukkk 😠 na panelaku som zavisla
nechcete mi to niektora dabovat??? 😀

dadulka19
27. okt 2008

babyyy,čo dnes bolo 😕 ??...nejde nám tv,asi niekto šlohol anténu 😀

zuzidr
27. okt 2008

čo ty tu robíš 😠 hajde domov 😠 😠 do svojej témy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

minkak
27. okt 2008

jeeeej babulky ja som este nepozerala,idem prave kuk do archivu,potom poviem 😉
a k tym navlieckam 😀 vysvetlili to tak ,ze ivana kupila v akcii 3ks rovnakych navliecok 😀 a k tomu dostala este po 3 tricka velkosti M,ale ona nosi velkost S tak ich dala Bajzovej....takze Bajzova nieje ziadna humusacka co je stale v rovnakom tricku 😀 alebo tak nejak to bolo 😀 😀 😀

vesi
27. okt 2008

tak to by ma nenapadlo 😀

minkak
27. okt 2008

no tak to moze napadnut iba andyho 😀 😀 😀

vesi
27. okt 2008

teraz majú v tescu plienky a k tomu detský župan,mala by Ivana nakúpiť a dať župany bajzovcom 😀

minkak
27. okt 2008

noooo vesi ideeees 😀 😀 😀 dobreeeeee 😅

slnieckova
28. okt 2008

ako to vcera skoncilo? som nedopozerala 😀

slnieckova
28. okt 2008

nooo zvieracie podstatne mena (teda aj ten pes 😀) sa sklonuju v jednotnom cisle podla vzoru chlap, v mnoz. cisle podla vzoru dub alebo stroj 😀 a uz koncim, lebo si budete mysliet ze som nejaka ucka 😀

dadulka19
28. okt 2008

nooo,čo bolo včerááá???? 😝

slnieckova
28. okt 2008

🙄 moj ty smutku, ten moj druhy prispevok patril do inej temy samozrejme 😀 😀

zuzitka
28. okt 2008

vcera si ta hnusoba Betka vymyslela, ze ma narodeniny a s Karolom velice slopali sampus..... a podnapita si vypytala aspon bozk od Karola ako darcek..... a pricucla sa naho jak pijavica 😠 😠

Angie sa vratila z nemocnice....... a pytala sa Karola, co robil cely cas bez nej...... tak sa priznal, ze akurat vcera oslavovali narodky Betkine a ona s vyplestenymi ocami.... ze Betka ma narodky v septembri!!!!!! 😕

slnieckova
28. okt 2008

😲 😲 tak vidim, ze to najlepsie (koniec) som nevidela.... 🙄 asi si to kuknem v archive 😀

zuzitka
28. okt 2008

danovu kontrolu na Kordiaka poslal vlastny otec, aby vedel ci je Milanko cisty, ci ma vsetko v poriadku.... Milan zuri jak besny pes 😠

Blicharovci sa zbalili na dovolenku, Janka beha jak splasena, vsetko kontroluje 😀

slnieckova
28. okt 2008

zuzitka najlepsi bol ten vypnuty plyn 😀 😀

zuzitka
28. okt 2008

ano ano plyn ktory nemaju 😝 😝

Ivanka je pripravena na stahovanie, ma na plane vyhodit Kubkovi pocitacove komponenty a ine haraburdy 😀
a chce nakupit nove veci

Emil nema vybavene strazenie pre Dunca 😕 😕 😕
Kubko ich vezie na letisko a zoberie si domov Dunca 😅 😅

zuzitka
28. okt 2008

Bajzova riesi Dariusa..... chce to ukoncit....... 😒

zuzitka
28. okt 2008

Blicharovci su uz v Grecku a Emil objednal taxik, lebo autobusom by to trvalo dlho....... a nakoniec ich taxik odviezol do ineho hotela a prisli este neskor do hotela ako autobus 😀 😀 😝

minkak
28. okt 2008

jeee zuzitka uz som na teba myslela ,ze co je s Tebou,pekne si to vsetko napisala 😉 este doplnim,ze darius povedal zuzane ,ze sa do nej zamiloval 😵
a ten plyn a taxik.....to nemalo chybu 😅

zuzitka
28. okt 2008

minkak ... ked ja mam niekedy taky utlm, ze na konika nenapisem ani ciarku 😕 len citam

minkak
28. okt 2008

no to poznam,ale dlho nevydrzim 😅