icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

mamartinka
2. okt 2013
zuzanocka
2. okt 2013

Baby, to co je s Maslakom?? Je to vobec on?? :o

eva7780
3. okt 2013

@zuzanocka aj mne sa zda akysi iny 😕 ci ma ine vlasy,alebo co? ,a ten Fabry 😝 aku zafačovanu hlavu mal 😀 😀 😀

graceful9
3. okt 2013

@zuzanocka
@eva7780 oholený je 😝

dossy
3. okt 2013

@mamartinka odkial mas take infosky ? aha uz viem :D

gubcikova
3. okt 2013

to včera tá obmotaná hlava fábryhobola dobre trápna.neviem kde ešte takto zafačujú hlavu pri troch štichoch

zuzanocka
3. okt 2013

@eva7780
@graceful9 nooo asi to bude tym...a aj dlhsie vlasy mal tusim :D

mamartinka
3. okt 2013
mamartinka
3. okt 2013

Prosimvas ten Karolko a Danica.Akoze no koment.Pote Teta ideme na vylet,povozite sa s Karolkom 😀 😀 😀 A nezabudni ju priputat 😀 To ako keby neviem komu hovorila ze urcite Karci nezabudne 😀 By som chcela vydiet ako sa Teta povozi a ci ju nenecha niekde ako Lukyho. 😀

ask
3. okt 2013

@mamartinka Ach jaj 😒 A taky to bol fajnovy serial, ale teraz to uz fakt stratilo grady 😖 Zbytocne dialogy o nicom a aj herci to uz hraju len nejako nasilu 🙄
...ale tak ako alkoholik ktory pije aj ked mu uz nechuti, tak aj ja to stale pozeram, aj ked ma to uz tak nebavi 😎 😀 😀 😀

matullienka
3. okt 2013

Preboha baby to čo mala Angie dnes s vlasami? Vyzeralo to ako ošťatá slama už si s nimi nejakú robotu nerobia

sendy182
3. okt 2013

@matullienka no a ten maslák.....nové háro 😀 😀 😀 .........ináč Angie nám zostarla ale riadne......ten makeup jej nesedí a účes žiadna sláva možno tak do 3 série 🙂 🙂 🙂

sendy182
3. okt 2013

@mamartinka dobrá umelina je 🙂 črty pekné len vylepšená 😝 😝 😝 😝

lenka3007
4. okt 2013

kocky, priznajte sa tie co ste z Bratislavy, to tam je taky raj? Ked karolko robi obycajneho rozvažača, Danica strazila docilku jednu babku a dokazali vyzit a este aj odlozia mesacne 3000 € 😀 😀 balim caky paky a cakajte ma na hlavnej stanici v BA, to taky raj si nenecham ujst 😀 😀

ennynka
4. okt 2013

@lenka3007 to iba tento mesiac tak mali lebo im Angie ci kto predal ten nabytok z toho ich bytu predchadzajuceho,neviem za kolko ci to bolo za 3000€ ci kolko to vraveli...

mamartinka
4. okt 2013

Angie odpovedala citatelom na otazky http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...

eva7780
4. okt 2013

Alica nejako zostarla... 😨

mamartinka
4. okt 2013

No ze jo Jula jaka Ceska 😀 😀 😀 😀 😀

sendy182
4. okt 2013

@mamartinka však už by mohol ten Bajza so Silvinkou normálne fungovať 🙂 🙂 🙂 🙂 veď už tvorili milencov 🙂 🙂 🙂

sendy182
4. okt 2013

@lenka3007 ešte si zabudla fedora s mončou......a duška renomovaného architekta na materskej 😀 😀 😀 😀

sendy182
4. okt 2013

@mamartinka ja ju mám veľmi rada ako herečku....pekný hlas.....vie spievať suprovo....to by mohli v paneláku využiť 😅 😅 😅 ........taká normálna prirodzená herečka........obľúbila som si ju už dávnejšie......a ináč Ivana mi už nie je taká protivná........už ostala iba soňa 😀 😀 😀 😀

stardust
4. okt 2013

@sendy182 Ivana sa uz asi zvykne najest pred natacanim a neposobi tak krcovito ako minuly skolsky rok..teraz mi je zase ta Sona nesympaticka...mohol by ju Kraus skludnit.

sendy182
4. okt 2013

@stardust hej skľudní ju odchodom so seriálu 🙄 ..........ja si neviem pomôcť mne ta bio Eva nesedí ........danica je tiež dobrá herečka ale prečo je stále ako šibnutá v tom seriáli 😀 😀 😀 😀 😀
@mamartinka 😉