icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

Strana
z765
mamartinka
29. mar 2017

@matkaasebko myslis Juraja Raslu ci ako sa pise?

matkaasebko
29. mar 2017

@mamartinka ani ja si uz nepamatam vsetko....kuba zabili, metusim vo tam.robi rasla,som rada ze tam bol luky 🙂

matkaasebko
29. mar 2017

@mamartinka ano...som aj zabudla ze som.odpisala...:) este by ma zaujmalo koho zastrelili gulkou do hlavy...a cia je ta mala 🙂 a este som dumala nad blonckou studentkou odkial je ale uz mi to doplo (noc a den)...
Ale. Bude to super zas sledovat 🙂 este vilo keby sa prisiel ukazat a ten.policajt co vysetroval kubovu vrazdu 🙂

stepanka274
30. mar 2017

myslím že bol Panelák fajn, zasmiali sme sa, zápletka Ivanka - Jarmilka je super, na to sa teším!

peknysen
1. apr 2017

Ahoj Paneláčky 🙂 aj ja som pozerala prvé 2 diely a budem aj ďalšie lebo sa mi to celkom páčilo. Ivanka nemá chybu.

tinika
3. apr 2017

kurna vedela som ze to presvihnem hlavne ze ten den som to tu čitala a nedala som si to nahrat tak snad je na nete ako naposledy

tinika
5. apr 2017

som dnes pozrela v praci :D:D no fajne vela ludi tam pomenench aj byty troska ine tak mam problem zaradit kto je v ktorom byte. a prva otazka čo ma napada čo sa stalo akoze jakubovi svehlovi ze dedila ivana?

tinika
5. apr 2017

mam asi velke medzery ked svehlova mala niečo s maslakom ja som uz nepozerala koniec toho čo bol davno tak asi mi niečo uslo :D

stepanka274
7. apr 2017

@tinika Tak Jakuba zapichol taký mladý típek na chate u Hofu, keď bol zobrať Terezke pas.
No a Ivankine techtle s Maslákom boli riadne vášnivé, áno bolo to v posledných častiach starého Panaláka

synzee
8. apr 2017

Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 (link je absolútne bezpečný, nemusíte sa obývať žiadneho vírusu) https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...

dossy
11. apr 2017

Nejdeme mi panelak z archivu😐🤔

Strana
z765