Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
kordiak musel predychavat
uz som videla druhu polovicu...nechapem, preco to nieje na nete od zaciatku.
hmmm,melory tak to nechapem ani ja ☹ asi sa kopli a dali to tam len po reklame....snad to este napravia...snad 😒
Baby všimli ste si,ako sú ženy v paneláku krásne nylíčené,ked sa ráno zobudia?
A zvlášť pani Janka.....priam plesovo! 😀 😀 😀
cikyta....na bajzovú sa ani pani jankaa nechytá...pri troch deťoch...a furt vlasy samá vlna...nalíčená...bože...si pripadám až trápne...že si stíham zuby umyť, učesať sa a preobliecť ráno.... 😀
http://www.topky.sk/cl/15/351722/Sajfa-balil-Si...
baby to uz som sa Vas chcela aj davnejsie opytat pozeravat to?(webmaster)
Baby a ktroý herec (herečka) podľa vás najlepšie a najhoršie zvládajú svoju úlohu? Ja osobne nemôžem vystáť Viki Rákovú. V iných úlohách je celkom okej, ale Panelák - to zrejme nie je moc jej parketa. No a najlepší? Páči sa mi Bárta a Miezga - vedia dobre hrať chlapov pod parou.... 🙂
Minkak...
Tak ja webmajster občas pozerám a naposledy som tam aj poslala zopár videí.
Videla som aj túto časť s tou Siposovou a zase som sa musela len pobaviť teraz na tých novinároch!Ved to vôbec tak nebolo.Ano,mal rôzne narážky Sajfa,ale bolo to zo srandy a také roztomilé.Som sa na tom nasmiala riadne.Ja proste milujem Adelu aj Sajfu! 😉
baby tak koho tam mala Jakubova mama???som to prepasla maly plakal 😖
Minami, mne sa najviac paci asi Dida Morova, podla mna Ivanku hra skvele...a tiez Barta, a bavim sa na Imrovi...a obcas sa mi celkom paci Angie... 🙂 Zato Bajzovci mi zacali strasne liezt na nervy, Agata uz davno... 😖
Jaj, a este zerem Turzonovovu, lebo jej pani Janka mi nenormalne pripomna exslovencinarku... 😀 😉
Womenne, pana Pastiera, aj preto je Jakub z toho v takom soku... 🙂
tak to ma dostalo, ten Pastier 😀 😀
a vcera som sa strasne rehotala na Kordiakovom rande 🙂
mne sa páčilo ako sa na tom bavila ivana a ťahala z jakuba podrobnosti, či boli pred tým,v tom alebo potom 😀
no Vesi, ved bola zvedava ako taka pubertiacka 😀
až ma to u nej prekvapilo, ale bavila som sa 😀
baby a nviete, prečo je malá Miška v jasliach ,keď zuzana sedí celý deň doma? 😕 😕
mon.....lebo je to dobrá a vzorná matka 😀
asitka tak tak 😀
jeeeeej...karol jak sa rozrečnil.... 😀 toľko súvislých viet po kope...... 😀
no Blicharovci nemaju chybu,uz ked idu na scenu,sa tesim 😀 😀 😀 😀
monkula,ona ju tam dala vtedy ked mala ten salon s agatou a potom este robila tu telefonistku.... 😅
myslim,ze to tam spominali....ze malej sa tam paci.....alebo nieco take....no kedy potom riesili manzelstvo 😅
baby, neviete co sa stane s ivanou? na konci ju nejaky blbci prepadli 😲
maryah ja si myslím,že si ju pomýlili s Angie....pomsta Karolovi
aha erikas, to ma nenapadlo. dufam, ze sa jej nic nestane 😲
dúfam aj ja.....možno predčasný pôrod,uvidíme zajtra 😉
tak dnes sa karol konecne vykoktal a povedal nico suvisle 😉 no konecne,hrozne sa mi to pacilo,ze betka zostala v nemom uzase 😀
a s ivanou,mozno si ju pomylili s angie a mozno to suvisi s uzatvaranim zmluv 😕 vsak zajtra uvidime
inak aj mne uz bajzovci lezu krkom,len to natahuju 😖
ahojte, vcera som bola na stranke panelaku a citala som o jednotlivych postavach. preco tam uvadzaju aj pri Emilovi aj pri Janke ze maju dve deti??????? ve zatial ukazali a spominali len toho syna, nie? ale minule sa mi zda ze spomenuli "nase deti".
moni,to asi bude este len nejake prekvapko,s tymi detmi,mozno druhe je v amerike 😀 😀

ale keby ju dali do laty...nalíčili...učesali...okuliare zmenili...obliekli...by bola hádam aj k svetu 😀