icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

mamartinka
20. nov 2008

vidim ze tema oziva.

mamartinka
20. nov 2008

v pondelok 24.11. PANELAK-STRATENE DIETA.Ako dopadne danielina navsteva u kordiaka?Vivien potrebuje obidvoch rodicov.Karol si v novej praci vysluzil pochvalu.Agata prichadza k milanovi. UTOROK(VYCITKY).Angie ma problemy,ostava v nemocnici.Pride o svoje dieta?Kde bola mala Vivien?Kordiaka hladaju policajti.Betka chysta pomstu.A Zatial piatok(Spion)Chlapi z panelaka organizuju zur.Problemom je priestor,kedze bar neprichadza do uvahy.Imro je v nebezpecenstve.Prezije?Jana uz nema ziadnu priatelku.Tak zatial tolko. 😉

mamartinka
20. nov 2008

pokracovanie.STREDA(panska jazda)Karol zisti,ze neni jedinou Betkinou obetou.Eda chytili policajti.

melory
20. nov 2008

normalne napinave 🙂

mamartinka
20. nov 2008

bude.to mas pravdu.

janka2121
20. nov 2008

panelák bude o chvíľu krimi 😀 . stratená Vivien, chytený Edo, Kordiaka hľadajú policajti a Betka má ďalšie obete nielen Karola 😀 to už nedá dokopy ani CSI

no som zvedavá

melory
20. nov 2008

dnes je panelak neskoro...budem pozerat az zajtra pri kave.

ivuss01
20. nov 2008

o ktorej panelak rano opakuju?

anickaajanko
20. nov 2008

Baby pripojim sa
odbehla som k malemu a nezaregistrovala som
preco vyhodila ta nova majitelka baru tu casnicku?

Betku by som roztrhla

claudinka
20. nov 2008

anickaajanko lebo okradala hosti, to jej povedala a ze boli nejake nezrovnalosti v objednavkach a na sklade ci co 😀

anickaajanko
20. nov 2008

jej vdaka
ked prisla za Kordiakom tak to sama vysvetlila
nuz chybat mi tam nebude

minkak
20. nov 2008

ani mne,bola tam nemastna neslana 😖
inak to co pisala mamartinka co bude dalej..s tou pani Jankou,ze uz nebude mat ziadnu kamaratku,tak to asi nebude nadlho,lebo ta jej kamaratka-Balazikova by sa tam mala uz konecne ukazat a dokonca aj s manzelom a s Emilkom si vypiju 😉
to bolo v magazine aj tam kusok ukazali ako tam prisiel ten jej muz 😉

claudinka
20. nov 2008

minkak to este nebolo v seriali, vsak? lebo ma to tiez v magazine prekvapilo.. ze som to asi prespala alebo co 😀
no ta betka.. moja nerva.. mrcha jedna

mamartinka
20. nov 2008

ano vlastne bolo to v panelak magazine ze sa tam bude balazikova aj z manzelom castejsie objavovat.minkak mala si pravdu.no aj tak ten pan emil s tym benjaminom nema chybu.a janka ze dunco ziarli. 🙂

minkak
20. nov 2008

claudinka,neboj neprepasla si to 😉
ja som teda fakt zvedava kto bude hrat tu Balazikovu 😕

no a Kordiak vypadal dnes pred Emilkom veeeelky borec,ze 😀 najskor Betka a dve pravnicky,potom Katka 😀
ze pan Kordiak setrite sa 😀

nechapem toho Karola,to je fakt motaaaaaaak 😠 to jej nevedel hned povedat,ze ho vydiera ta BETA,ze bude hovorit,ze bolo viac 😠
no ,ale zase nad cim by sme sa rozculovali,ze 😀

slaviq81
21. nov 2008

Zeny, mne ten Karol ide total na nervy, ze si nevie otvorit hubu. Je to uplny slaboch. A Beta to vyuziva. Len nechapem o co jej vlastne ide.
A Dunco sa kde podel?
Mamicka by si tiez zasluzila zopar na zadok.

mamartinka
21. nov 2008

Dunca blicharovci maju len pan emil doniesol steniatko benjamina a dunco ziarli teraz nanho.

dadulka19
21. nov 2008

no mne hrozne vadí Bajza,ten jeho tón,akým sa rozpráva so Zuzanou aj synmi 😝 ..
..a Betka,to je hnus baba 😠 ,no Emilko je podarený so šteniatkom 🙂
Som zvedavá,čo tá mamička 😒 ,dostanú ju vôbec preč?

bubinko83
21. nov 2008

mne je zase nesympaticka ta Lucia,je otrasna 😠

vesi
21. nov 2008

ja som mala zo začiatku bajzovcov najradšej, ale teraz to celé zvrzali, teda skôr scenaristi 😀 , ale zuzana sa mi rátala včera ako ho vyhadzovala z domu, správal sa k nej fakt hnusne... 😠 😀
lucia sa mi vôbec nepáčila, ale začínam si zvykať, možno sa dá dokopy s imrom 😀 😀

slnieckova
21. nov 2008

vesi a to mas odkial take info? 😀

adkaw
21. nov 2008

Baby viete mi poradiť, mne asi ušlo prečo vlastne a kam odišiel Richard asi mi ušla nejaká časť 🙂

vesi
21. nov 2008

slniečkova, to je len moja špekulácia, aby to tam bolo zaujímavejšie 😀 😀

cikyta
21. nov 2008

No už sa teším ako Zuzana vyrazí svojho dokonalého právomplatného fešáka von!Ona ho tak lúbi,toleruje mu kadečo...dokonca aj to,že sa vychrápal s Miškou a urobil jej dokonca decko!A on sa bude chovať,ako taký blbec.A Pánik?Ved ho Zuzane sám nahrával a jej ozaj v tom čase stačilo povedať od nejakého chlapa,že je pekná,milá a má ju rád.

vesi
21. nov 2008

presne tak, aj ked tajne dúfam, že teraz ked ho vyrazí sa chlapec spamätá a nakoniec sa dajú zase dokopy 😀 alebo sa zuzana dá dokopy s kordiakom, aj ked som niekde čítala, že s bártom nechceli hrať pár - lebo kordiak mal byť pôvodne bajza a bajza kordiak 😀

leva
21. nov 2008

juj,ja bych tu Betu,rozdrapila ako žabu 😠

anickaajanko
21. nov 2008

leva presne
je to serial a ja som sa normalne rozculila ked som ju videla
ako tak moze
a este ked je Angie tehotna
suka 😉 sorry za pomenovanie

leva
21. nov 2008