Sledujete turecké seriály?
Turecké seriály a herci 🙂
Sledujete turecké seriály,herce a herečky ? 🙂
Miluji turecké seriály a herce,zde jsou mí nejoblíbenější herci (heart)
Zde je foto - vlevo je turecký herec a model Cagatay Ulusoy,vpravo je turecký herec a model Burak Celik a vpravo je turecký herec a model Kivanc Tatlitug (heart) 🙂 Miluji turecké seriálu typu (Asi) Perla Orientu,Láska a Trest (Ask ve Ceza),Gumus (V Objetí Hedvábu),Fatmagul (Fatmagul Sucu Ne),Feriha (Adini Feriha Koydum),Karagul (Black Rose) 🙂

čo mi zase uslo? ta seher utiekla s tym chlapom dnes zapnem a ze o 3 roky nič čo bolo v minulom diele a hlavne stary mal rok do dochodku a o tri roky furt robi domovnika? zenu ma kde?
@evarakosnikova ten čo hral kerima hral v tolkych telenovelach?
To naozaj skončí takto ??? :D bože ja čakám celý čas netrpezlivo na happyeend a toto ma čaká :D to snáď niee
Babule, neviete kedy bude pokračovať FERIHA?
a kto ju vlastne zabil? zaujimave ze ju zrejme pochovali a ona sa ma v podstate nakoniec vratit?
a prečo ju vlastne dali tvorcovia zabit? uz tam nechcela hrat? dobre to zrobili ze aj matku čo ani na svadbe nebolo vidno ze zabili kedze uz tam nehra tak ma napada furt ten halil
@lenuska333 ferihu zastrelí Halil číta to v dnešnom seriály policajtka o Emirovi a že aj Ferihinu mamu zastrelil...
tak dobre som to ja tipovala prednedavnom :D
A kde to pozeráte na youtube nemôžem nájsť tie časti o ktorých píšete zbožňujem ten seriál ďakujem 😅 hľadám nove časti kde vraj zomrie emir alebo kde sa vráti tehotná feriha
no tak tuto čast nechápem.....na konci su hroby emira aj ferihy rok po sebe
Čaute, čo sa stalo s Mehmetom?
Neviete ci feriha naozaj zomrela?
@hrinakova áno. O Ferihe bez Ferihy.
mohli by dat dalsie casti ale z ferihou ,emirova cesta to bolo uz o nicom,aj to neukazali ked ju postrelili,ze ju vezu do nemocnice,len podavali tam ukazky co predtym,Nemalo sa tak skoncit,ked uz feriha nemohla hrat tak mali tak urobit ze odisla do ameriky z tym leventom a po rokoch sa vratila alebo vobec. A nie ked maju svadbu a ju zabiju .ja som tiez videla na youtube ,ked ukazali leventa jak je v nemocnici pri ferihe a vola na nu feriha a ona otvorila oci .to bolo vsetko teraz ked hladam ,ze sa este raz pozriem tak uz je video vymazane.Po 1krat dobra telenovela od zaciatku a daju taky koniec.Mohli by to dotocit z ferihou,z nou to bolo zaujimavejsie.
kočky to čo? sak nijako to neskončilo ne? vo stvrtok este islo a ani dnes neide repriza? to jak skoničlo? a ta ferigina akoze sestra kde zmizla?
baby tie videa ako feriha bola v nemocnici a ze ju levent odviezol do ameriky a podobne su len fanusikovske videa-taky koniec neexistuje.
bohuzial pre malu sledovanost nedotocili koniec emirovej cesty tak to ostalo otvorene. doma odvysielala vsetko co turci natocili.
@tinika ferihina akoze sestra odisla s Rizom prec
Prepacte ze sa na to pytam ale ked pozerate turecke serialy na youtube pozerate ich po turecky? Viete velmi sa mi pacia turecke serialy a tie co vysielali na slovensku som uz videla. Zial po turecky neviem preto sa pytam. Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved. 🙂
Zakazana láska .nepozrrate nikto?
no dnes druhy serial ktory skočnil nedobre, smrtou a tak a dost podobny scenar ako ten pred nim....
Ja som videla zatial Ezela, Silu, Fatmagul, Ferihu a teraz Zakazanu lasku 😀 ...a tie konce, nic moc...ako dobre je to prec zo serialoveho stereotypu happy endov, ale clovek podvedome ocakava nejaky pozitivny koniec...

muži z Turecka 🙂