icon

Sledujete turecké seriály?

kinalkantasyy
28. aug 2014

Turecké seriály a herci 🙂
Sledujete turecké seriály,herce a herečky ? 🙂
Miluji turecké seriály a herce,zde jsou mí nejoblíbenější herci (heart)
Zde je foto - vlevo je turecký herec a model Cagatay Ulusoy,vpravo je turecký herec a model Burak Celik a vpravo je turecký herec a model Kivanc Tatlitug (heart) 🙂 Miluji turecké seriálu typu (Asi) Perla Orientu,Láska a Trest (Ask ve Ceza),Gumus (V Objetí Hedvábu),Fatmagul (Fatmagul Sucu Ne),Feriha (Adini Feriha Koydum),Karagul (Black Rose) 🙂

Sledujete turecké seriály?
evarakosnikova
12. dec 2014

muži z Turecka 🙂

tinika
16. dec 2014

čo mi zase uslo? ta seher utiekla s tym chlapom dnes zapnem a ze o 3 roky nič čo bolo v minulom diele a hlavne stary mal rok do dochodku a o tri roky furt robi domovnika? zenu ma kde?

tinika
17. dec 2014

@evarakosnikova ten čo hral kerima hral v tolkych telenovelach?

barbor11
18. dec 2014

To naozaj skončí takto ??? :D bože ja čakám celý čas netrpezlivo na happyeend a toto ma čaká :D to snáď niee

kotuliatko1990
27. dec 2014

Babule, neviete kedy bude pokračovať FERIHA?

tinika
8. jan 2015

a kto ju vlastne zabil? zaujimave ze ju zrejme pochovali a ona sa ma v podstate nakoniec vratit?

tinika
8. jan 2015

a prečo ju vlastne dali tvorcovia zabit? uz tam nechcela hrat? dobre to zrobili ze aj matku čo ani na svadbe nebolo vidno ze zabili kedze uz tam nehra tak ma napada furt ten halil

severanka96
8. jan 2015

@lenuska333 ferihu zastrelí Halil číta to v dnešnom seriály policajtka o Emirovi a že aj Ferihinu mamu zastrelil...

tinika
8. jan 2015

tak dobre som to ja tipovala prednedavnom :D

reja16
10. jan 2015

A kde to pozeráte na youtube nemôžem nájsť tie časti o ktorých píšete zbožňujem ten seriál ďakujem 😅 hľadám nove časti kde vraj zomrie emir alebo kde sa vráti tehotná feriha

2danculik
13. jan 2015
https://www.youtube.com/watch?v=T6QCRU1UEjg

no tak tuto čast nechápem.....na konci su hroby emira aj ferihy rok po sebe

kekino
15. jan 2015

Čaute, čo sa stalo s Mehmetom?

katti77
16. jan 2015

@2danculik to je zostrihané video fanúšikov, a tie hroby sú počítačom upravené

hrinakova
19. jan 2015

Neviete ci feriha naozaj zomrela?

karinkinamamicka
19. jan 2015

@hrinakova áno. O Ferihe bez Ferihy.

vieroslava12345
30. jan 2015

mohli by dat dalsie casti ale z ferihou ,emirova cesta to bolo uz o nicom,aj to neukazali ked ju postrelili,ze ju vezu do nemocnice,len podavali tam ukazky co predtym,Nemalo sa tak skoncit,ked uz feriha nemohla hrat tak mali tak urobit ze odisla do ameriky z tym leventom a po rokoch sa vratila alebo vobec. A nie ked maju svadbu a ju zabiju .ja som tiez videla na youtube ,ked ukazali leventa jak je v nemocnici pri ferihe a vola na nu feriha a ona otvorila oci .to bolo vsetko teraz ked hladam ,ze sa este raz pozriem tak uz je video vymazane.Po 1krat dobra telenovela od zaciatku a daju taky koniec.Mohli by to dotocit z ferihou,z nou to bolo zaujimavejsie.

tinika
3. feb 2015

kočky to čo? sak nijako to neskončilo ne? vo stvrtok este islo a ani dnes neide repriza? to jak skoničlo? a ta ferigina akoze sestra kde zmizla?

harmi
9. feb 2015

baby tie videa ako feriha bola v nemocnici a ze ju levent odviezol do ameriky a podobne su len fanusikovske videa-taky koniec neexistuje.

bohuzial pre malu sledovanost nedotocili koniec emirovej cesty tak to ostalo otvorene. doma odvysielala vsetko co turci natocili.

@tinika ferihina akoze sestra odisla s Rizom prec

tinika
9. feb 2015

@harmi bo ja len rizu videla odchadzat :D milujem 150 dielov a oni to nedokončia

katusik750
2. máj 2015

Prepacte ze sa na to pytam ale ked pozerate turecke serialy na youtube pozerate ich po turecky? Viete velmi sa mi pacia turecke serialy a tie co vysielali na slovensku som uz videla. Zial po turecky neviem preto sa pytam. Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved. 🙂

kvet1
21. jún 2015

Zakazana láska .nepozrrate nikto?

tinika
25. jún 2015

no dnes druhy serial ktory skočnil nedobre, smrtou a tak a dost podobny scenar ako ten pred nim....

jeennyv
25. jún 2015

Ja som videla zatial Ezela, Silu, Fatmagul, Ferihu a teraz Zakazanu lasku 😀 ...a tie konce, nic moc...ako dobre je to prec zo serialoveho stereotypu happy endov, ale clovek podvedome ocakava nejaky pozitivny koniec...

kvet1
25. jún 2015

@jeennyv tak smutne skončila zakazana laska ☹

jeennyv
25. jún 2015

@kvet1 Jo...az miestami som mala zimomriavky..ale ked oni si tam nic nevysvetlia v tych filmoch 😀 😀 Ale co by sme potom pozerali...no najradsej mam take menej dielne serialy kde to ine vsetko hned a rychlejsie 😀

kvet1
25. jún 2015

@jeennyv strašne smutne to bolo ked ukazovali tie dva pohrebi a firdeus nejaka ohrnuta nihal len rovno pozerala ☹ aspon že sa stoho ta nihal dostala,,

kvet1
25. jún 2015

@jeennyv sila osudu nepozeraš?tiež je to dobre,,len večer nemam čo pozerať

jeennyv
25. jún 2015

@kvet1 nie to nejak kvoli povinnostiam nestiham, ale vela filmov ci telenoviel pozeram spanielsych ci tureckych v ich jazyku..pozriem si to kedy chcem, clovek aj nieco pochyti a nechce sa mi cakat kym to v tv daju a pasaze ktore su o nicom, stale tie iste dookola si preklikam 😵

kvet1
25. jún 2015

@jeennyv ja len ked to ide v tv,a nejak vždy si čas najdem aby som mochla pozerat,ale niekedy my aj nejaka časť ujde 😲