Turecké seriály a herci 🙂
Sledujete turecké seriály,herce a herečky ? 🙂
Miluji turecké seriály a herce,zde jsou mí nejoblíbenější herci (heart)
Zde je foto - vlevo je turecký herec a model Cagatay Ulusoy,vpravo je turecký herec a model Burak Celik a vpravo je turecký herec a model Kivanc Tatlitug (heart) 🙂 Miluji turecké seriálu typu (Asi) Perla Orientu,Láska a Trest (Ask ve Ceza),Gumus (V Objetí Hedvábu),Fatmagul (Fatmagul Sucu Ne),Feriha (Adini Feriha Koydum),Karagul (Black Rose) 🙂
Prosim vas ked uz je rec o ferihinej smrti na konci serialu ....kto ju vlastne zastrely?...neviem to nijak zistit ak niekto vie prosim napiste
Nahodou nevie niekto kto tu ferihu zastrely na jej svadbe s emirom
ja si tiež rada pozriem tieto turecké, sú oveľa lepšie ako argentínske, venezuelské a neviem aké
táto feriha je tiež super 🙂 😉
ja pozeram ferihu,paci sa mi ten serial....
Ahojte Mam otazočku neviete niekto či je pravda že na konci serialu Feriha umrie a Emir bude z inou ?
@fedinka181 hej je to pravda ☹
Nielen feriha zomrie ale aj emir.takze dost na figu...
Druha seria konci tak ze emira zastrelia a na konci ukazu hrob ferihy a emira
to vraj urobili nejaky fanusikovia to video kde je aj emirov hrob takze nevieme ci je to pravda, skor nie podla mna.
Podľa tohoto videa zomre aj Emir (v poslednej časti Emirová púť) , ale čo dá na obrazovky TV Doma to uvidíme 🙂
@lenuska333 Postupne sa v seriály budú ukazovať nové a nové postavy a zastrelí ju vraj jej nový spolužiak
aj ja pozerám Ferihu, 🙂 super seriál, oddýchnem si ,,,,,,teším sa na dalšie časti
ten diel s tym emirovym hrobom je vyplod fanusikov tak som zvedava ako to nakoniec skonci. lebo nikde neje posledny diel emirovej cesty.
prave som na you tube pozerala posledny diel ferihy, kde teda ona zomrie a dobre som si porevala, neviem naco som to pozerala 😢
@harmi no fasa a ja tiez som maniak a pozeram ale len v telke ledva to stiham a sa mi to tiez pači hoc som take serialy nezvykla pozerat a tento sa tak skaredo skonči? inač chore je aj to ze jej dvojča spal s zenou čo spala s kadekym a nikomu to nevadil oa ferihe furt len nadavaju a robia problemy este aj ked je vydata ju z domu vyhodili a jej mama ani nevie čo sa deje?
@tinika presne toto ma vytáča že Mehmet chrápaval so Seher hneď od začiatku a to nikomu nevadí ale s ňou robia čo chcú. Ja mám Orange takže to môžem pozerať z archívu kedy chcem a pretáčať tie šialené reklamy. ale Halil to vraj nieje kto ju zastrelí. No neviem....uvidíme. Z poslednej časti to neviem vyčítať že kto ju zastrelí. 😢
Co som ja nasla na youtube poslednu cast emirova put,tak to bola normalna cast z telky a nebolo to urobene od fanusikov.emir vychadzal z nejakej budovy,prislo auto s nejakymi chlapmi kt.ho zastrelili.a potom ukazali hrob oboch.
Cosa tyka ferihy tak na youtube su 2 verzie ta kde zomrie a potom od fanusikov kde to konci svadbou a je tam napisane ze je to spravene fanusikmi.
Kto zabije ferihu neviem kedze turectinu neovladam a nepozerala som vsetky casti na nete.
Ja videl aj druhu cast emir in yolu a emir nakoniec zomrie a bude pochovani vedla ferihy 🙂
Neviem kto ju zabije, ale druhej cast, zomrie aj emir..
Ja videl vsetky casty na internetu.neukazu kto ju zastreli, len zomrie v svadobny den.potom je druha cast emir in yolu a tam sa zaluby do nespravnej osoby a nakoniec aj on zomrie a bude pochovani s ferihou.
Nerobte stoho kovbojku, je to len film 😉
@harmi nieco na pobavenie ..teraz som citala na fb stranke ze 1seria je otom ako feriha zomrie 2 seria je otom ako sa Emir ztoho dostava a da sa dokopy s nejakou policajtkou ktora to bude cele vysetrovat a 3seria je otom ako sa Feriha vrati lebo ju uniesli do Ameriky 😀 😀 😀 😀 no a tak teraz si vyberme co je pravda ...no jaaaa mam dost 🙂 ako povedala som si ze viac citat nebudem ale pocas reklam mi to neda a pozeram si to ...ale toto ma fakt pobavilo ... 🙂 🙂