icon

Slobodné mamičky, ako ste si našli bývanie?

9. júl 2020

Baby ja len vyrevat sa tu potrebujem a možno sa opýtať ako ste si našli bývanie slobodne matky? Finančne dobre na tom čiže ste boli zabezpečené ale nikto mi nechce dať do prenájmu byt lebo mám dieťa🙈🙈 ja rozumiem že je to aj pre nich riziko že im môže niečo zničiť ale ja mám kludné dieťa doteraz nič neznicila nieje s ňou žiadny problém sme naozaj slušná dvojčlenná rodinka
Tak ja už nechápem kam ma ísť bývať slobodná žena s deckom? Keď každý hneď ma predsudky ?
Takto mi “padlo” už 5 bytov... a nemám čas čakať nejako dlho kým sa nájde niekto komu by to dieťa nevadilo

Strana
z5
autor
14. júl 2020

@ajka0207 1i alebo 2i
Niekde 1i berú tak že obývačka s kuchyňou a spálňa osobitne takze to by bolo pre mna naj aby malá keď zaspí mala kľud a nezobudila by som ju telkou alebo keby robím dačo v kuchyni
Nižšia cena ale našla som plno bytov naozaj vyhovujúcich že som sa zmestila do tej ceny so všetkým

ajka0207
14. júl 2020

Aha, lebo ma napadlo ci proste nie je na ten byt desať záujemcov a potom samozrejme že si vyberú niekoho iného ako slobodnú matku. My prenajimame jednoizbak v ZA za 400 eur, úplný priemer, žiadna novostavba a behom prvého dňa sme mali päť záujemcov čo boli pripravený v ten deň zložiť trojmesačné najomne.

strigonn
14. júl 2020

Ja som svojej EX našiel bývanie, zariadil komplet byt a teraz tam šťastné žije s frajerom 😋💪💪💪 ešte existujú hlúpy muži 😋🤣🤣🤣🤣

autor
14. júl 2020

@ajka0207 áno je veľa záujemcov na každý taký krajší byt to mi vravia aj ľudia že majú veľa záujemcov... ja mám tiež na trojmesačné nájomné lebo niekde to aj vyžadujú ale to tu ani nemôžem napísať lebo hneď som vraj najväčšia pani za vodou 🤦🏽‍♀️

clarissa96
14. júl 2020

@starhawk neviem koľko osôb je nahlásených, platím dosť vysoké zálohy na energie, takže naozaj si nemyslím, že by sme niekoho okrádali, navyše majitelia sú majetní, nemajú toto za potreby. Nemyslím si ani, že sú naivní. Jednoducho nie sú špekulanti odkázaní na nejaký prenájom, a ani ja nečakám, že budem žobroniť, aby ma tam nechali zadarmo 🙂 Určite sa môže meniť životná situácia, tako ako niekto nemusí byť schopný platiť hypotéku, ani keď sú dvaja dospelí v rodine a môžu prísť o strechu nad hlavou. Zbytočná debata.

janette321
14. júl 2020

Aj na najomne byty sa sklada niekolkomesacny depozit . Plus musi splnat urcity svoj prijem . Len s rodicakom ho nedostanu ak by mali aj nasetrene . To by aj take mali byt za vodou v tych najomnych 🙂

ukulela
14. júl 2020

ked je trojmesacny najom dopredu standard, nasetri 1-2 viac - ponukni, ze date do depozitu a platit budes normalne mesacne, a zmluvu nech na pol roka najprv. ak sa aj boja, ze prestanes platit, maju istotu, ze nebudu skodny, ked budu mat vyssiu zalohu ... myslim si, ze len seriozne vystupovanie a peniaze ich presvedcia. skus kostym, ponukni ukazat ja neviem - pracovnu zmluvu, alebo danove priznanie, alebo vypuis z uctu (nie nechavat, len nahliadnut) - ako dokaz ze si financne nezavisla. alebo potvrdenie od zamestnavatela, alebo neviem ....
baby, co ste sa tu do zakladatelky pustili - ako oza nerozumiem, je na rodicaku, pracuje, chce byvanie - kurde, nevyciciava system, vie sa postarat, tak co tu do nej ondiete, spochybnujete, atd - to jej zavidite, ze ma gule popri RD ako slobodna matka aj pracovat, ci co?
@strigonn nemas daky volny byt aj v ziline/martine, pre zakladatelku? 🙂
ten zakon je uplne na pixu. ja som uz ako sukromna osoba napisala aj zaborskej, ze nech sa paci, toto su problemy zien, nie ci ma nad UPT premyslat 2, ci 4 dni ... ale nejaka organizacia by sa toho mala chytit a zatlacit. mozno cez simonu petrik (skoda, ze uz nie je v parlamente, ona velmi tlacila rodinne a mamickovske temy, jasle, miesta v skolkach, mohla by potlacit aj toto) ...

autor
14. júl 2020

@ukulela vies čo väčšinou sa somnou až ani nebavia keď počujú že mám dieťa 🙂 ale napríklad včera som volala s jednou pani a ona si ma aj vypočula aký mám problém povedala že si ma zapise a keď niečo nájde tak mi dá vedieť
Bola empatická a sama mi povedala že to je už skôr ako diskriminácia
Jeden pán mi povedal že do konca budúceho týždňa sa rozhodne ešte či ma vezme aj s malou tak počkám uvidím čo mi povie zrejme čaká či sa mu neozve niekto iný ešte
O mojej práci a peniazoch tu už radšej nebudem pisat lebo sa to otáča len proti mne a pôsobim ako namyslena asi pre niektoré

janette321
14. júl 2020

preco vam vlastne nedaju hypoteku ? s takym prijmom by nemal byt problem . plus na tych 20% doplatok uver by tiez nemal byt problem ( ako si to beru ) . aj slobodni nemaju problem ak vydokladuju dobry prijem ...

ivulik2311
14. júl 2020

@ukulela to som riešila aj ja, ale mali to na haku. Hlavne ze za rok som sa posunula len o 10 miest, teraz som vyše 60ata. Ale pre ciganov majú furt daco volne. Bez urážky, ale je to tak.

seepferdchen
20. júl 2020

@majkeel neviem naco bol tento komentar dobry, nie je v nom ziadna rada ako si najst byvanie. Nemyslim si, ze toto autorka otazky potrebuje pocut. Nie kazda slobodna matka je nejaka chudera a je milion dovodov preco Zena ostane sama. O muza moze kazda zena prist, aj tragickou udalostou nie len nezodpovednym muzom... oktem toho poznam kopu slobodnych matiek, ktore su financne nezavisle a dokazu sa v zivote obraciat.

seepferdchen
20. júl 2020

@strigonn klobuk dole za nadhlad 🙂

seepferdchen
20. júl 2020

Asi by som zobrala na Tvojom mieste hypoteku, su banky ktore by s tym nemali mat problem. Treba sa popytat, skus uni credit. Na slovensku su ludia mentalne este kdesi neviem kde. Samozrejme obozretnost je pochopitelna ale... budes mat pokoj a ked si najdes dobreho muza tak to prenajmes ty a vy pojdete po svojom. Drzim palce

seepferdchen
20. júl 2020

@extempore zena na RD moze pracovat, treba sa najprv spytat na prijmy.

seepferdchen
20. júl 2020

Presne, riadne trapny komentar a hlavne drzy! @extempore Zenske nevyskakujte si tu na slobodne matky, nikdy neviete co Vam zivot prinesie a kolko zien prislo o muzov tragickou udalostou! Je to vzdy o cloveku...Mam pocit, ze niektore zeny sa potrebuju vyvysovat na inych „znevyhodnenych“ zenach aby si dvohli svoje posramotene sebavedomie

seepferdchen
20. júl 2020

Ale je hrozne, ze clovek musi takto rozmyslat aby nasiel byt. Otras tato republika. Drzim Ti palce to das!

miroslavaturcinova
5. nov 2020

Hladam prenajom od noveho roka v Dolnom Kubine a hladam spolubyvajucu slobodna matka s jednym dietatom tiež mam jedno dieta

tomino2402
31. dec 2020

Hľadám slobodnú mamičku žijem sám zo 4 deťmi volaj 0915350882

vulka
31. dec 2020

Požiadať o obecný sociálny byt.

tomino2402
23. mar 2021

Ktorá slušná slobodná mamička hľadá bývanie vážny vzťah milujúci rodini život som sám z deťmi bývam sám hľadáme mamičku 0915350882

strigonn
23. mar 2021

Ak nie si sociálny prípad ako píšeš, tak si zober hypotéku a kúp si vlastne bývanie

jannka89
23. mar 2021

My sme po svadbe hľadali jednoizbak, na cca rok kým dokončíme dom, a normálne nám jedny na drzovku povedali, že ešte psa by tolerovali, ale dieťa nie.... 😤

tomino2402
12. apr 2021

Hľadám slobodnú mamičku som otec zo 4 deťmi 0915350882 volaj

tomino2402
13. apr 2021

@ivkazba ahoj

tomino2402
13. apr 2021
cunga
8. júl 2021

Dobrý večer, som slobodná mama, ktorá si hľadá prácu, ale je to miesto, kde môžu poskytnúť bývanie pre moje deti, aby som mohla pracovať a byť blízko niekoho, kto mi pomôže.

tomino2402
21. nov 2021

Hľadám slobodnú mamičku som cadca ozvi sa ktorá nechce byť US sáma zijem sám z deťmi deticki sú vítané

tomino2402
28. nov 2021

@tomino2402 ahoj volaj 0915350882

tomino2402
11. jún 2022

Hľadám slobodnú mamičku na spoločný život žijem zo 4 deťmi sam som pracujúci otec a starostlivo volaj 0915350883

Strana
z5