icon

Slováci v roku 2025 minuli na hazard viac ako 1,5 miliardy EUR

24. feb 2026

Slováci za rok 2025 uzatvorili stávky vo výške 26,77 miliardy eur, pričom na výhrach im bolo vyplatených 25,22 miliardy eur. Celkovo tak na hazardných hrách minuli 1,55 miliardy eur, čo v porovnaní s rokom 2024 prestavuje nárast o 7,2 %.
https://www.urhh.sk/2026/02/24/slovaci-v-roku-2...

Ako je to u vás a vašom okolí, ak dávate peniaze do hazardu ako ste na tom finančne?
Je pravda že na hazard míňajú viac chudobnejší ľudia? Má to vplyv na vašu rodinu?

Slováci v roku 2025 minuli na hazard viac ako 1,5 miliardy EUR
Strana
z2
anonym_836a13
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_836a13 to nie je pravdepodobnosť výhry, to znamená že z každého 1 € vsadeného v dlhodobom priemere hráči stratia 6 centov.

94 % = priemerný výplatný pomer celého trhu, hráčom sa vrátilo 94 % zo všetkých vsadených peňazí.

@anonym_autor nazvime to ako chces, o slovicka mi nejde. Len som si myslel, ze to "percento" bude ovela ovela nizsie. Ja neviem 10%?

domix147
24. feb 2026

@anonym_autor no a že chudobná krajina 😅😅🤣

autor
24. feb 2026
@anonym_836a13

@anonym_autor nazvime to ako chces, o slovicka mi nejde. Len som si myslel, ze to "percento" bude ovela ovela nizsie. Ja neviem 10%?

@anonym_836a13 10 ľudí vsadí po 100€
jeden hráč vyhrá 940€ a ostatných 9 prehrá
hráčom sa vrátilo 94 % zo všetkých vsadených peňazí
pravdepodobnosť výhry bola 10%

100 ľudí vsadí po 100€
jeden hráč vyhrá 9 400€ a ostatných 99 prehrá
hráčom sa vrátilo 94 % zo všetkých vsadených peňazí
pravdepodobnosť výhry bola 1%

anonym_f83127
24. feb 2026

Je to celkom pochopitelne. Kto sa nevie vysvihnut z biedy, skusa aspon loteriu ...

tiezjedna
24. feb 2026
@anonym_autor

@maca1984 za seba, nazrieť do mysle hazardných hráčov alebo postihnutých rodín touto pliagou
keď pozrieš na graf čím je horšia ekonomika a väčšia chudoba, tak sa viac vkladá do hazardu

@anonym_autor a čo ti na tom príde nelogické? Jasné, že tí chudobnejší sa utiekajú k nádeji, tak to skúsia... Oni ako jednotlivci nevsádzajú veľké peniaze, ale je ich veľa.

aalt
25. feb 2026

Kazy Slovak, vratanie deti a babatiek minul na hazard 4945 Euro a vyhral 4659 Euro. Cize prerobil 286 Euro. Kedze babatka ani ja hazard nepodporujeme, v skutocnosti u tych co podporuju to bolo ovela viac. Hazard mala byt povodne hra pre masy, z ktorej sa bude podporovat sport. Zial to skoncilo ako skodliva spolocenska cinnost, z ktorej su financovani nasi ludia a sportovci, a uz vobec nie mladez, nemaju kde a za co trenovat. A liecba a nasledky zavislosti budu stat viac ako je z toho osoh.

anonym_836a13
25. feb 2026
@aalt

Kazy Slovak, vratanie deti a babatiek minul na hazard 4945 Euro a vyhral 4659 Euro. Cize prerobil 286 Euro. Kedze babatka ani ja hazard nepodporujeme, v skutocnosti u tych co podporuju to bolo ovela viac. Hazard mala byt povodne hra pre masy, z ktorej sa bude podporovat sport. Zial to skoncilo ako skodliva spolocenska cinnost, z ktorej su financovani nasi ludia a sportovci, a uz vobec nie mladez, nemaju kde a za co trenovat. A liecba a nasledky zavislosti budu stat viac ako je z toho osoh.

@aalt tak ked z toho nie je osoh, len skoda, tak zrusit. Ci?

autor
25. feb 2026
@anonym_836a13

@aalt tak ked z toho nie je osoh, len skoda, tak zrusit. Ci?

@anonym_836a13 osoh z toho má úzka skupina ľudí a že tým trpia rodiny ich nezaujíma
ani dílera drog nezaujíma že skončíš ako troska, hlavne že si privyrobí

anonym_836a13
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_836a13 osoh z toho má úzka skupina ľudí a že tým trpia rodiny ich nezaujíma
ani dílera drog nezaujíma že skončíš ako troska, hlavne že si privyrobí

@anonym_autor ale diler drog nie je oficialna (a legalna) cinnost, ktora dokonca ma reklamu v hlavnom vysielacom case v TV.

Strana
z2