icon

Slovakia energy - skúsenosti

jajilb
19. jan 2015

Dnes bol u nas obchodny zastupca tejto firmy. Ukecal ma. Vsetko sme spisali no "zabudla" som podpisat. A rozhodla som sa aj nepodpisat a ostat pri starom. Mate niekto podobnu skusenost? Mozu ma nahodit do systemu a dalej brat ako svoju zakaznicku alebo sa vlastne nic nedeje kedze som nepodpisala.

monicm
•
19. jan 2015

@jajilb je možno,že nahodia do systému aj tak,odporúčam zavolať tam,rovnako aj napísať výpoved zmluvy do 7 dni a tiež zavolať k pôvodnému dodávateľovi.my sme riešili to isté

jajilb
autor
•
19. jan 2015

Volala som tam. Bolo mi povedane ze mam pockat kym mi oni zavolaju. Akysi kontrolný telefonát. Ma byt zajtra. A ak tam poviem ze si neprajem dalsiu spoluprácu tak sa vsetko ruší. No potom co so citala na nete im akosi neverim.

monicm
•
20. jan 2015

@jajilb hej,bude kontrolný telefonat,tam to zruš,ale určite to zruš aj písomne a pošli to doporučene,aby si mala pre istotu doklad.vieš,ústna dohoda je tiež dohoda,ale ťažko sa dokazuje.my sme to radšej aj napísali,vyslovene som tam napísala,že zmluvu ruším v 7-dňovej lehote,aby to bolo bez poplatkov,inak platíš pokutu za zrušenie

jankra5
•
29. júl 2016

Ahoj, ja som s prechodom ku slovakia energy nemal žiadny problém. Keď mi skončila zmluva u inej firmy prišla mi ponuka od slovakia energy, takže som plynule prešiel k nim a bolo všetko v pohode a musím povedať že doteraz je. Za niekoľko rokov čo od nich odoberám sa mi omeškal len raz výpis, inak všetko je v poriadku ...

dano556
•
31. aug 2016

My sme u nich viac ako rok a máme všetko v pohode ... S vrátením preplatkov sme nemali tiež nikdy problém (to sme u minulého dodávateľa nepoznali, z väčšiny sme k nim museli zavolať a pripomenúť sa) ale ak ste nič nepodpísala, tak sa nič nedeje a všetko máte pri starom. 🙂

anton6
•
Odpoveď bola odstránená
•
jura89
•
23. dec 2016

Firmu sme si volil podľa toho aké ceny je schopná ponúknuť a tiež či k tomu pridajú bonusy. Slovakia energy mi emailom poslala ponuku a cenovo mi to ukazovalo zaujímavú úsporu, ale s tým, že k ním pôjdem minimálne na dobu určitú. Dal som na ich prepočty a nechal sa k nim previesť. Teraz ich služieb využívame ani nie rok a pol a všetko nám bez nejakých väčších problémov klape.

mkova
•
12. jan 2017

Naozaj je dobré si ceny energií porovnať, ja si teda porovnanie urobil na internete a Slovakia Energy mi vychádza lacnejšie než predchádzajúcého dodávateľa preto, som zavolal na ich zákaznícku linku, kde sme sa dohovorili, že k nim prejdem a išlo to ľahko. No a za tú dobu čo som u nich som v kľudu.

antoniod
•
30. mar 2017

U Slovakia Energy som si zriadil online zmluvu už asi pred viac ako rokom a nielen vďaka miernej zime som s nimi celkom slušne ušetril. V priebehu máme v pláne zariaďovať aj prevod elektrickej energie, v súčasnosti máme iba plyn a s tým máme už dobré skúsenosti.

mindres
•
26. júl 2017

@antoniod my si to k nim dali oboje naraz, pretože nám zmluvy u elektriny aj plynu končili v rovnakom čase, takže o to viac sme to mali uľahčené. A som rád, že to u nich máme pod jednou strechou, je s tým oveľa menej práce a hlavne sa orientujeme v tých istých papieroch.

antoniod
•
10. aug 2017

@mindres Tak to sa vám nedivím, mám podobný zámer, len musím počkať až mi dobehne zmluva u elektriny a urobím to isté. Ešte keď som zariaďoval plyn, tak mi bolo tvrdené, že to potom vychádza lepšie, keď to budem mať zjednotenej u jedného dodávateľa. Tak si to kvôli tomu chcem tiež zariadiť, aj keď ten plyn aj samostatne vychádza lacnejšie než som platíval.

lubko889
•
25. sep 2017

My cez slovakia energy berieme plyn aj elektrinu už druhým rokom a sme spokojní s obojím, stále nám vychádzajú dobre pri ročnom porovnaní na internete. Takže meniť sa zatiaľ nechystáme, kým teda výrazne nezmení cenu, ale potom už by to bolo samozrejme o niečom inom.

gajry
•
30. sep 2019
Používateľ gajry je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gajry.

Ja som po skončení jednej zmluvy prešiel plynule k ním a v pohode. Aj keď sa teraz pozriem na cenníky, tak ma vychádzajú lacnejšie než v predchádzajúcich rokoch pôvodný dodávateľ.

anton6
•
Odpoveď bola odstránená
•
lucyla38
•
Autor odpoveď zmazal
•
gajry
•
31. okt 2019
Používateľ gajry je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gajry.

@lucyla38 Tak u nás prebehlo vrátenie preplatku vždy v poriadku, do vystaveného dátumu bolo vždy na účte v plnej výške.

anton6
•
Odpoveď bola odstránená
•
crazinka
•
Autor odpoveď zmazal
•