Slovakia Energy - za a proti
Baby, par dni dozadu moja mamina podpisala s nimi zmluvu (och ti dochodcovia!) Nedocitala som sa zatial ale nikde nic pozitivne. Mate niektora s nimi podpisanu zmluvu? Je tam nieco vyhodnejsie? Alebo to mam len urychlene zrusit?
ahojte no, my sme tiez podpisali, ale stale chodia len nedoplatky skoro kazde 3 mesiace,tak asi to vyhodne nieje, v oktobri nam končia 2 roky tak dam vypoved od zmluvy a asi spat do VSE elektrarni
Dobrý deň,
už som oľutovala, že som podpísala Zmluvu so Slovak energy. , asi som bola mimo. Stále som v ZSE, splnomocnenia som prvý krát od SE nedostala, následne mi zaslali pokutu. Chcem sa spýtať, či ste platili pokuty za deaktiváciu miesta 120 €, alebo písali sťažnosti. Poslali mi už druhý krát splnomocnenia, lebo som prvé nedostala, ale som sa rozhodla, že teda určite k nim neprejdem. Mám platiť pokutu ? Ale začo, keď som od nich nič neodoberala?
@janago
Ak sú stále nejaké nedoplatky, tak to hneď neznamená, že dodávateľ je drahý, alebo drahší, ako pôvodný dodávateľ. Skôr mi to pripadá tak, že externý obchodný zástupca, aby nalákal odberateľa, nastavil nižšie zálohy a preto sú nedoplatky.
@katijaaleo
To záleží na tom, čo je v zmluve napísané. Ak ste sa v zmluve zaviazali k úhrade deaktivácie, tak je asi neskoro plakať nad rozliatym mliekom.
Tak nám treba - všetkým volom, čo sme Slovak energy naleteli. Oni sú šikovní, pošlú dvoch podvodníčkov, tí nás pekne oblbnú, dokonca sa aj predstavia (vymyslenám menom), , ak nechcete zmluvu podpísať, ochotne ju podpíšu za vás a zľahne sa po nich zem.
Nuž, je to tak -v slušnom štáte by si ich kriminálka pekne vyzdvihla a poučila ich o slušnosti. Ale v našom Banánistane sú z nich vzorní podnikatelia.
@katijaaleo prosim Vas,ake splnomocnenia?
Zaco, aku deaktivaciu ked ste u nich neboli?
@katijaaleo podrobne treba prečítať zmluvu
Presne ako to napísala ISIS234, človek musí čítať čo podpisuje .. Viem, že je to kolirát veľa papierov a čítanie je celkom o ničom, ale potom vás nemôže nikto ničím prekvapiť. A nech je to slovakia energy alebo akákoľvek iná firma, tak si nemôže dovoliť robiť veci ktoré nemá zmluvne podložené. Myslím, že je veľa slovenských ľudí ktorým ceny u slovakia energy vyhovujú ... Je to vždy len o tom, čo kto chce a ako moc číta ..
Označil by som ako PRO - ich ceny a služby, PROTI - by som označil podomový predaj, ale to nemôžem kritizovať len je, pretože podomových predajcov chodí veľa a od rôznych firiem. Čo je fakt, je, že ceny u nich sú lepšie ako som kedy mal...
dobrý deň, súhlasím s @peter898 firma naozaj ponúka lepšie ceny za energie, už som s nimi prešiel dvoma rokmi a som s firmou spokojný, a ten podomový predaj využíva viac firiem a preto by som to zrušil všetkým, bolo by to pre všetkých rovnaké.
Pre mňa Slovakia Energy znamená úsporu, pretože som sa celkom dôkladne zmene venoval, nemusel som sa potom namáhať takmer s ničím. Len som im poslal zmluvu a plnú moc a tým to pre mňa bolo hotové. Možno nie je tá plná moc najlepšie riešenie, ale ja sa v tejto veciach moc nevyznám a pre mňa to znamená, že momentálne odoberám za lepšie peniaze.
Zmena to síce bola neplánovaná, ale nášmu dedovi, ktorý tomu doma velí a musím povedať, že nakoniec sa to obrátilo pre nás v pozitívnom slova zmysle. Neviem, ako tomu bolo dva predchádzajúce roky, ale pri tomto vyúčtovaní si dedo chválil, že nám vrátili preplatok. Takže pre odberateľa v RD môžem odporučiť.
Nám ponúkol podomový predajca služby od slovakia energy a keď nám povedal ceny aké majú tak sme skoro podpísali medzi dverami, ale dohodli sme sa, že si necháme zmluvu doma a najskôr ju prečítame. spätne si hovorím, že sme to mohli podpísať rovno, ale je to asi jedno, tak ako tak, to je všetko ok...

mate niekto skusenosti?