icon

Sme autom v Holandsku a muž má zlomený členok

24. apr 2023

Dobrý den, sme s manželom a 2 deťmi autom v Holandsku. Manžel mal nehodu - má zlomený kotnik a nemôže šoférovať. Problem je že ja som nesoferovala od kedy som spravila vodicak -cca 11 rokov. O dva dni nás čaká cesta domov a neviem čo robiť. Ist alebo nie. Inú možnosť ale nemáme. Nemáme nikoho kto by nás vedel odviesť. Je to sama diaľnica. Čo robiť? Má niekto radu možno sme nejakú možnosť prehliadli. Muz chce ist že posledné 2 dni skúsime jazdiť tu ako tréning .. no ja neviem

Strana
z19
nejdemaprihlasit
26. apr 2023

Ja neviem ,mne na Tom tiež veľa veci nesedí ale možno sa mýlime ale každopádne možné je všetko tak si počkám na podrobnosti ak vôbec budú ...

katka2602
26. apr 2023

Občas mám pocit, že tie anonymné príspevky schválili preto, aby samotný MK mohol pridávať príspevky z ktorých bude zaručene bujna debata. Netvrdím, že je to aj v tomto prípade, ale nečudovala by som sa ak by bolo. Nevidím dôvod dávať takúto tému anonymne. Uvidíme, čo nám autorka ešte napíše.

sono2
26. apr 2023

@jana_eyre_2 tak, ja by som sem vôbec tento príspevok nepísala. Lebo je to blbina jak traky

jana_eyre_2
26. apr 2023

@sono2 veď predchvilou si písala ako by si opísala celú cestu, na to som reagovala že ja by som nenapísala vôbec nič, ale autorka je predsa úplne iný človek ako ty, alebo ja..

maciatkolulu
26. apr 2023

A to So mala silu, chuť a nervy, hneď MK zapínať... Dobre no.

Smutne je na tom to, že niektoré to môžu pochopiť, že aj keď nevedia, tak sa môžu dat do hocičo ho bez tréningu. No podľa mňa, nie, nemôžu, respektíve ak chcú, ôk, ale nech zabíjajú seba a nie okolie. Už teraz rozumiem, že keď čumím ako debil, že henten nedal prednosť, smerovky, dodržiavanie rýchlosti je normálne, ale také tie základné ako jednosmerná, pohnúť sa na zelenej a pod, už teraz viem.

iapam
26. apr 2023

Ja by som to v žiadnom prípade nedala a to šoférujem denne. Ale napríklad kamoškina dcéra chodí z Korziky a na Korziku niekoľko krát ročne od 18 tích. Ja proste toto v sebe nemám.

karolinakr
26. apr 2023

Takže zázrak sa nekonal, zážitky z cesty sa nedozvieme, lebo nie je o čom písať..
Raz ma načapala kolegyňa davno, ktoru som balamutila, že idem do kina, tak si ma prichytila, že o čom teda ten film bol. Ani som na ňom nebola, ani som o ňom nečitala, len som videla fotku Al Pacina..Tak som improvizovala, prerozprávala cely dej a zapletky, blekotala a potila sa...Jej sa to tak pozdávalo, že sa rozhodla, že i ona naňho pôjde..

aurora33
26. apr 2023

@karolinakr ale počkajme, autorka zrejme ešte dospava celú tu dobrodružnú cestu. Alebo sa po ceste naučila aj základy ortopédie a teraz sa lieči mužov členok.

karolinakr
26. apr 2023
spadnutaslivka
26. apr 2023

@aurora33 no a? veď existujú audioknihy... určite to zmákla ľavou-zadnou 😂

apolka77
26. apr 2023

@spadnutaslivka
@karolinakr
@aurora33 baby nezávidte 😄

spadnutaslivka
26. apr 2023

@apolka77 nie, ja som chcela napísať, že veď na biológii v škole sa učili a tým pádom už nejaké základy ortopédie má, čiže ten členok zvládne aj bez ďalšieho študovania, ale to už mi prišlo moc odvážne 😇

brembo
Odpoveď bola odstránená
brembo
Odpoveď bola odstránená
liljana
Odpoveď bola odstránená
Strana
z19