icon

Sme konečne tehuľky

nivejka
10. mar 2010

čakanie po transfere sme úspešne prešli a teraz rýchlo do novej témy tehulky
týmto vás všetky vítam... 🙂

Strana
z4
lusinkaj
20. mar 2010

aha,tak mne kazal teraz ist v 12tt a potom tak ako som pisala...este ti je zle???

nivejka
autor
22. mar 2010

ahojte 🙂 🙂

nivejka
autor
22. mar 2010

no konečne už som sem dnes písala 3krát,ale nedalo sa odoslať 😠 ....lusinka......ešte žalúdok nieje úplne ok,ale je to oveľa-oveľa lepšie,ale ešte nejaký ten týždeň a snád to bude už dobrééé 😉

lusinkaj
22. mar 2010

nivejka ahoooooooooooooooooooj 🙂 ,hura nikto tu nezavital cely vikend
tak ja uz klopem...u mna je to lepsie....ovelaaaaaaa 😉 popijam teraz kavicku,to je taka fajnota lepsie ako sex 😀 😀

nivejka
autor
22. mar 2010

no ja som bola vášnivá kávičkárka,ale ako mi bývalo zle úplne som ju prestala piť nejako sa mi sprotivila...
lusinka...mňa strašne trápi trávenie a nadúvanie...bohužiaľ by som nemala teraz senný čaj,ale proste musím,lebo celý týždeň nejdem--teda aj viac ☹ ☹

lusinkaj
22. mar 2010

nivejka tak ja som od zaciatku tehu vobec nepila kavu...lebo kazdy strasil ze vyvolava potrat,ale teraz uz si dam jednu,ale nie kazdy den len ak mam chut 🙂
tak toto nieje dobre ak tyzden nejdes na wc....tak stym nemam problem....ked tak niekedy ale to je od jedla...vela prdim 😀 😀

nivejka
autor
22. mar 2010

no mňa duje z toho,že nejdem na wc a to hlavne na večer....každú cvíľku mrknem na kočíky,ale prestavu nemám,ale viem,že chcem športový,ktorý môže byť hned od narodenia

lusinkaj
22. mar 2010

tak ja chcem tiez taky co bude od narodenia a potom sa bude dat na sportovy zybtocne tolko penazi vyhadzovat....len pre dvojky je toho pomenej

nivejka
autor
22. mar 2010

ale sú aj pre dvojičky tiež je výber....pri malej som mala 2 kočíky najprv hlboký a potom športovy,ale je to takto zbytočné...voľakedy 3.kombinacie hlbokych boli fakt otrasne a tak som malú nechcela kočíkovať 😒

lusinkaj
22. mar 2010

presne tak,ja som zatial len po nete pozerala kociky,ale chceme potom ist popozerat aj po obchodoch aky je vyber....aj ked len informativne,ale popozerame....tak som zvedava...
idem zehlit,pozbierala som pradlo z balkona.... 😉

nivejka
autor
22. mar 2010

no ja som už požehlila 😀 😀 --sranda!!

lusinkaj
22. mar 2010

aj ja som pozehlila 😉 idme zjest polievku a urobit puding,drahy uz vcera chcel ale mne sa nechcelo 😀

nivejka
autor
22. mar 2010

strelka je kde nevieš???-krivka tiež zmizla ☹

nivejka
autor
22. mar 2010

inak aj môj drahý má rád takéto srandičky ako puding,krupičku.... 🙂

lusinkaj
22. mar 2010

moj ani nehovorim,on by kludne jedol aj kazdy den....alebo proste staci mu hocico co je sladke 😀
neviem kde su ostatne baby....

nivejka
autor
22. mar 2010

krivku som objavila...tá nám utiekla do oktobroviek 2010

lusinkaj
22. mar 2010

hej krivka je tam?aj ja som nad tym rozmyslala kedze som tiez oktobrovka.... 😉

nivejka
autor
23. mar 2010

asi to tak bude najlepšie,ked sa tam babám šuchneme....ved my dve sme skoro narovnako--len ty máš o 4dni skorej 😀 😀
tak sa tam uvidíme 😉

lusinkaj
24. mar 2010

ahojte,nikde nikto.... 😒
kde ste baby,opalujete sa pri prvom slniecku???? 😀

Strana
z4