Sme konečne tehuľky
čakanie po transfere sme úspešne prešli a teraz rýchlo do novej témy tehulky
týmto vás všetky vítam... 🙂
ahojte 🙂 🙂
no konečne už som sem dnes písala 3krát,ale nedalo sa odoslať 😠 ....lusinka......ešte žalúdok nieje úplne ok,ale je to oveľa-oveľa lepšie,ale ešte nejaký ten týždeň a snád to bude už dobrééé 😉
nivejka ahoooooooooooooooooooj 🙂 ,hura nikto tu nezavital cely vikend
tak ja uz klopem...u mna je to lepsie....ovelaaaaaaa 😉 popijam teraz kavicku,to je taka fajnota lepsie ako sex 😀 😀
no ja som bola vášnivá kávičkárka,ale ako mi bývalo zle úplne som ju prestala piť nejako sa mi sprotivila...
lusinka...mňa strašne trápi trávenie a nadúvanie...bohužiaľ by som nemala teraz senný čaj,ale proste musím,lebo celý týždeň nejdem--teda aj viac ☹ ☹
nivejka tak ja som od zaciatku tehu vobec nepila kavu...lebo kazdy strasil ze vyvolava potrat,ale teraz uz si dam jednu,ale nie kazdy den len ak mam chut 🙂
tak toto nieje dobre ak tyzden nejdes na wc....tak stym nemam problem....ked tak niekedy ale to je od jedla...vela prdim 😀 😀
no mňa duje z toho,že nejdem na wc a to hlavne na večer....každú cvíľku mrknem na kočíky,ale prestavu nemám,ale viem,že chcem športový,ktorý môže byť hned od narodenia
tak ja chcem tiez taky co bude od narodenia a potom sa bude dat na sportovy zybtocne tolko penazi vyhadzovat....len pre dvojky je toho pomenej
ale sú aj pre dvojičky tiež je výber....pri malej som mala 2 kočíky najprv hlboký a potom športovy,ale je to takto zbytočné...voľakedy 3.kombinacie hlbokych boli fakt otrasne a tak som malú nechcela kočíkovať 😒
presne tak,ja som zatial len po nete pozerala kociky,ale chceme potom ist popozerat aj po obchodoch aky je vyber....aj ked len informativne,ale popozerame....tak som zvedava...
idem zehlit,pozbierala som pradlo z balkona.... 😉
no ja som už požehlila 😀 😀 --sranda!!
aj ja som pozehlila 😉 idme zjest polievku a urobit puding,drahy uz vcera chcel ale mne sa nechcelo 😀
strelka je kde nevieš???-krivka tiež zmizla ☹
inak aj môj drahý má rád takéto srandičky ako puding,krupičku.... 🙂
moj ani nehovorim,on by kludne jedol aj kazdy den....alebo proste staci mu hocico co je sladke 😀
neviem kde su ostatne baby....
krivku som objavila...tá nám utiekla do oktobroviek 2010
hej krivka je tam?aj ja som nad tym rozmyslala kedze som tiez oktobrovka.... 😉
asi to tak bude najlepšie,ked sa tam babám šuchneme....ved my dve sme skoro narovnako--len ty máš o 4dni skorej 😀 😀
tak sa tam uvidíme 😉
ahojte,nikde nikto.... 😒
kde ste baby,opalujete sa pri prvom slniecku???? 😀

aha,tak mne kazal teraz ist v 12tt a potom tak ako som pisala...este ti je zle???