icon

Sme spolu, hoci má on priateľku

borka20
10. okt 2018

V starej praci kde som pracovala asi pred 3 mesiacmi som spoznala chlapa v mojom veku velmi sikovneho kuchara ktory tam chodil len na zaskok.. ked sme sa spoznali vedela som ze ma priatelku tak som si nerobila ziadne nadeje u neho aj ked bol velmi sexi ... po pol mesiaci som zhanala inu pracu a on mi dal navrh a vybavil mi miesto u neho v praci kde normalne pracuje .. stale sme si pisali a ked som uz nastupila do novej prace tak sme boli aj spolu casto .. zacali sme sa viac zblizovat uz aj spolu spavat .. v zamestnaneckej izbe kde sme boli asi 6 tak my dvaja sme spali v spalni .. niejako sme to netajili takto to funguje uz asi mesiac len mam trocha zly pocit z toho kedze stale ma priatelku aj ked mi vravel ze uz vraj nic medzi nimi nieje ze ju uz dost dlho nevidel ze sa len hadaju... neviem co mam robit .. ci stym mam seknut alebo cakat

Strana
z3
0silvia0
10. okt 2018

@borka20 opytaj sa svojho svedomia. A pouvazuj nad svojou ferovostou a nad ferovostou tvojho milenca k jeho priatelke. Je dost mozne, ze raz sa tak bude spravat k tebe

mrsmmd
10. okt 2018

@borka20 A nenapadlo ti ze "uz vraj nic medzi nimi nieje ze ju uz dost dlho nevidel ze sa len hadaju" hovori len preto aby ta dostal, a pritom realita moze byt uplne ina? Naco je potom s nou? Radsej by som dala ruky prec, nechces byt predsa ta druha

ciusinka
10. okt 2018

Stale dookola ta ista rozpravka - s priatelkou si nerozumie, hadaju sa bla bla, tak preco sa s nou nerozide?? Mozno to bude tym, ze to medzi nimi vobec take zle nie je a teba pouziva len ako zabavku pocas prace, to sa akoze necitis ani trochu sprosto, ze s nim spavas v robote? A on sa potom pekne zodvihne a pride domov za priatelkou, ktora o nicom netusi..Ach zeny, tychto tem tu uz bolo milion, ked uz sa niekto nemieni poucit z chyb inych ludi, tak aspon nejaku sebauctu by nezaskodilo mat 🙄

thoughtfulweirdo
10. okt 2018

Kľudne s ním buď ďalej, ale rátaj s tým, že ak sa aj s priateľkou rozíde a bude mať len teba, o nejakú dobu stretne ďalšiu, ktorej bude rozprávať, ako sa s tebou už len háda a nie je medzi vami nič.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sissy27
10. okt 2018

@borka20 rob ako ti vyhovuje. A keď raz budeš plakať, že tvoj frajer spáva s nejakou hajtrou z roboty, zatiaľ čo ty robíš preňho prvé posledné, tak si spomeň.
Keby to bolo medzi nimi také zlé ako ti rozpráva, tak je od nej už dávno preč.

komplikovana
10. okt 2018

jednoduche pravidlo, od zadaneho ruky prec, aj keby neviem aky sexi bol. Co presne ti vadi? Ved iba spolu spavate, nie ste v ziadnom vztahu.

terezka1947
10. okt 2018

Zeny....ako mozete spavat s niekym tak "nezavazne?"ked ta ma rad,co je u mna predpoklad intimneho spoluzitia,tak by sa s priatelkou uz rozisiel,nie iba si s nou rozumel...
Otazka je,preco si s nim,ked zadany je
A druha,ty chceš muza,co ma vztah s jednou,spava s dalsou....a kto vie,co este ma pri vas?
Co to za charakter????
Brrrrr

22patricia22
10. okt 2018

tazko povedat, nechcem byt nejako zla, len aby si ty nebola ta, ktora mu pomaha kratit si chvile, ked nie je s priatelkou doma. tak by si sa na to mala pozriet

tt247
10. okt 2018

@borka20 to ako fakt? A že vraj muži rozmýšľajú rozkrokom. Uhm, tak ako vidím aj niektoré ženy rozmýšľajú pipinou. Hlavná vec, že je sexi. Džízs

tykat
10. okt 2018

Ved si uzivaj...a hlavne neotehotni...uvidis ako sa to vyvinie...len pomysli na to ze takych ako ty moze mat naraz aj viac

janinah
10. okt 2018

Teraz si začala rozmýšľať,ked už s ním spávaš? tak sa zaľúb,otehotni a potom to až bude sranda....ktorú si vyberie a možno dáku tretiu...

rory267
10. okt 2018

Počuj žienka, vieš jak sa hovorí..,,nerob druhým to, čo nechceš aby druhí robili tebe,,...ono toto príslovie má veľmi vzácnu váhu v našom živote, lebo všetko sa vracia ako bumerang..verím, že si zamilovaná, ale do vzťahu si mala ísť až keď ukončí ten predošlý, skús sa na to pozrieť trošku s odstupom...že kam to vedie..veľa šťastia 🍀

gabci_gabca
10. okt 2018

Tak ak máš chrbtovú kosť tak s ním nebudeš mať ďalej nič kým si to on nevyrieši s tou svojou priateľkou

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
matazirafa
10. okt 2018

@zahrajzlato to sa mňa pýtaš?

0silvia0
10. okt 2018

@borka20 keďže máš zlý pocit zo vzťahu a ešte aj zlý pocit z možného tehotenstva, tak len čakať... len čakať... a nabudúce keď príde ďalší sexi kuchár do práce, zachovaj pokoj...

borka20
autor
10. okt 2018

Haloo dievcata znie to blbo mozno ale zmojej strany je to asi tak ze fakt mu asi verim pretoze volava mi kazdy den kecame spolu dorana nieje to len o sexe .. co sa tyka jeho vztahu tak jej sestra zije s nasim kolegom a ten mi sam potvrdil ze medzi nimi je to dost zle .. momentalne nechcem donho hustit aby sa snou rozisiel pretoze je pred operaciou ale urcite to budem riesit dakujem vam baby za nazor moc si to cenim

matazirafa
10. okt 2018

@borka20 keď myslíš, potom až tu budeš písať že ťa nabúchal a nechal tak, tak sa nečuduj..

stolverka
10. okt 2018

@borka20 dalsia cuchta a este sa pyta na nete co robit. Chory svet toto.

borka20
autor
10. okt 2018

@stolverka cuchta ta rano obuva... ako nepochopim debilizmus dnesnej doby u niektorych zien ... niekto potrebuje poradit a dostane len vynadane ..... toto uz je fakt v piiiiii s niektorymi zenskymi

stolverka
10. okt 2018

@borka20 mas velky problem.

matazirafa
10. okt 2018

@borka20 ty máš dačo vo svojej, a tiež to tam nepatrí.. Skus popracovať aj na svojom vystupovaní lebo pochybujem ze sa kuchár zaľúbil do tvojej krásnej duše.

laska201
10. okt 2018

A potom jeho priatelka bude psychycky chora a keby sa s nou rozisiel tak sa zabije.a mila priatelka si mysli akeho ma super priatela a dobry vztah.tebe narozprava dalsie rozpravky ty tomu opet uveris.az jedneho dna sa zobudis z tejto rozpravky a zistis tvrdu realitu.ju opustit nechce a s tebou si uziva a vyplnuje cas.

fokuska
10. okt 2018

@borka20 To co robis ty je presne ten "debilizmus dnesnej doby u niektorych zien". A ty sa riadis radami z internetu? Ze keby ti vsetky do jednej napisali, ze s nim prestan spavat, tak by si to urobila?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
10. okt 2018

@borka20 toto by si mala v prvom rade vedieť ty čo máš robiť, hadam neurobíš niečo čo ti poradi niekto na diskusnom fore. Ale tak ja osobne by som si s ním ani len nezačala pokial by sa s nou nerozišiel.
Btw stale je tu možnosť že iba niekto potrebuje pozornosť a nudí sa, kedže je to nový profil 🙂

tomas34
10. okt 2018

@borka20 čo už ti nestačí?

monismie
10. okt 2018

heh vies ja k ti poviem, to so spravil svojej priatelke s tebou mozes ocakavat, ze spravi po case aj tebe. v tomo si mysli, ze sa nemenia. nechcem byt nejaka hnusna, no podla mna ta len vyuziva na sex

Strana
z3