icon

Smer/Hlas

14. sep 2023

Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?

joesvk
14. sep 2023

@petronelag Ale Sulíkovi nemožno uprieť,že dotiahol na východ Volvo.
A Ficovci boli jednotnejší preto,že oni majú jediný názor-Ficov.Všetky oblasti-zdravotníctvo,školstvo, poľnohospodárstvo,doprava-všetko išlo samospádom do..../nechcem nadávať /A väčšina našich peňazí išlo jeho ľuďom a iným mafiánskym skupinám...

markusrasford
14. sep 2023

Tak si zoberme takého Fica keď bolo treba tak bol birmovany a keď vstupoval do KSČ tak bol ateista. Treba hneď na začiatok napísať je neskutočný manipulátor. Sľuboval diaľnice sľuboval lepšie istoty sociálne áno splnil to za 1,80 e mesačne. Zdravotníctvo rozkradli na mindar to ako vyzerá naše zdravotníctvo treba poďakovať jemu a nebohému Paskovi o polícii sa nebavíme skorumpovaná na celej čiare a SIS ako pracuje? Obchoduje s informáciami. Fico je veľké zlo a dlhé roky mu ružový panter Kryl chrbát. Žiaľ sme v stave že normálni voliči musia veľmi lustrovať aby si našli vhodného kandidáta ktorého pôjdu voliť

natalka13
14. sep 2023

@veronikaszabova ved Fico podporoval a aj bude Peleho teda gey.
Ludia ktori nemaju istoty volia smer, hlas a volili meciara. Potrebuju vodcov a veria vsetkemu co povedia. Nechapu ekonomike a tym padom ani ich reciam a ani reci ekonomov.

annm81
14. sep 2023

@joesvk Viac než Volvom by Sulik krajine pomohol, keby sa stiahol z postu predsedu a prenechal ho vhodnejším. Je dosť ľudí, čo by SaS volili, ale novolia kvôli Sulíkovi. A tí, čo ich volia, robia to NAPRIEK Sulíkovi. Inak SaS má tradične najkvalitnejšie spracovaný program.

natalka13
14. sep 2023

@annm81 uplne presne vystihnute.

joesvk
14. sep 2023

@annm81 Nevolím Sulíka,ale za toto konkrétne som mu vďačná.

A keby teda som mala na výber len z 3 strán Smer,Hlas Sas -vtedy dám Sulíkovi.

bucko555
14. sep 2023

@pkgirl30 presne toto by bola.lepsia otázka čo by tu bolo dobré zmeniť aby Slovensko normálne fungovalo

petronelag
14. sep 2023

@annm81 To je pravda SAS mali vymeniť predsedu a tak ako on pôsobil pri Volvo, tak Smer priviedol Land Rover. Len Čína je už dávno zabehnutá vo výrobe elektroautomobilov.

viestta
14. sep 2023

@pkgirl30 zamyslala som sa celkom nedavno, ze aku vladu by sme potrebovali, a teraz nejde o stranicke tricka, proste moj osobny pocit, ze to boli ludia, ktori tam patrili.
Radicovu za premierku
Schmognerovi za ministerku financii
Lajcaka za ministra zahranicnych veci
mozno Sulika za ministra hospodarstva, mozno Miklosa
Zajaca za ministra zdravotnicstva
za ministra spravodlivosti nemam kandidata ale s hrozou som zistile, ze nim bol aj Fico a rovnako ma pri listovani toho, kto vsetko bol vo vlade a v akej funkcii ma sokoval Meciar ako minister vnutra, tam som tiez nenasla nikoho, kto by si to mal "zopakovat". Ministra obrany by som tiez tazko medzi byvalymi hladala, tak isto aj ministra skolstva

annm81
14. sep 2023

@petronelag To je ďalšia kratkozrakosť niektorých voličov, čo im vadia ekologické témy a často aj EÚ- naťahujú sa tu o tom, aké strašné podmienky nastavuje Európa vyrobcom áut a Čína, ktorá sa vrhla na elektroautomobilizmus nás zatiaľ o svetelné roky predbehne.

petronelag
14. sep 2023

@annm81 Veď práve a keď ich bude ponúkať za nízke ceny, tak EU a USA sa budú len pozerať.

nikasmile
14. sep 2023

Po tých všetkých kauzách, po tom, v akom stave nechali našu krajinu, áno oni, nie vláda Oľano a spol., ale tá vláda, čo tu bola 12 rokov a nič sa nikam nepohlo, tak nie, voliť ich nemienim. Ja si myslím, že Fico po porážke spravil najlepšie čo mohol a to rozdelil Smer na 2 strany a neskôr sa inšpiroval pán Kotleba. V zákulisí to bude riadiť aj tak 1 človek, pred občanmi budú hrať divadlo, sem tam sa nezhodnú, sem tam na seba nakydajú, ale vždy pôjdu spolu.

alenamihal
14. sep 2023

Do puce to isto ludia zabudli,co do rici Smeraci urobili za 12rokov??? absolutne nic ...
Sme 100rokov za opicami vo vsetkom..Smer je stara komunisticka strana a je moc stary na 21.storocie haha.... Slovensko ako stat sa nikde neposunulo za 20rokov....Vdaka bohu ,ze sme v EU a v Nato...inaksie by sme zili ako zobraci..Vlada co bola za posledne roky,aspon viditelne nekradla a dala ludom aspon nieco...ja len dufam,ze ludia ,co budu volit SMER /Hlas atd tak im zoberu aj to,co im posledna vlada dala a to do jedneho centa...uz len to spravanie na verejnostich je grc a ak sa maju spravat ludia podla nich,tak sa vyvrazdime sami... Stacilo ...vyhodit komplekt vsetky stare trosky a nasadit novu a spolahlivu vladu...Takze ja PS/Demokrati

simca06022011
14. sep 2023

@annm81 no mne napr v sas vadia niektori ludia (konkretne jedna) viac ako sulik.. neviem.. asi som divna. A to som "Saskarka".. podla mna okrem cinov, politik je politikom aj vystupovanim. Argumentovanim. A budem teraz proti vlea zenam asi, ale malo politiciek som videla ktore by vedeli diskutovat normalne, bez afektovania. A novodobi muzi=politici, tiez len teatra robia... obsah reci= nula. Vadi mi aj ta zmena SAS na saska a cely ten prejav tej strany ako takej... neviem.. pubertalnej :D neviem ako to nazvat. Proste "zdrobnelinkovek", ako keby ju maturanti "zalozili".

simca06022011
14. sep 2023

Inak mate v schrankach aj nejake "volebne noviny od stran"? lebo mne prisla len republika a olano :D

galioska
14. sep 2023

@simca06022011 jo stado vede vul😀

galioska
14. sep 2023

@markusrasford prave na policii to riadne precistil 😀 kto z policajov mohol, ten siel dodochodku😀 kto vie preco 😆 uz ani vodicak na cierno neurobis, ale pride fico, tak sa to vrati do starych kolaji😃

martinka13
14. sep 2023

Je mi na vracanie, keď kohokoľvek z nich vidím v médiách namiesto basy

lenkasarka
14. sep 2023

@galioska ešte by ich mohli dočistit🙈

galioska
14. sep 2023

@lenkasarka 😅 by stiahli aj jeho🤣

viestta
14. sep 2023

@simca06022011 mne dnes napisal Matelko, dobry papier, do neho sa budu dobre balit zemiakove supky do kompostu. Potom mi pisali komunisti, nastastie len jedna A5 s par bodmi (velmi zaujimavymi) a este mi pisal Vareha. To sme skonstatovali, ze nalepime na chladnicku, kazdeho prejde biely sex, ked tych kandidatov uvidi.

miskakyska
14. sep 2023

@viestta mne nepísal nikto😳😳asi sa samonaserem🥴😅

lenkasarka
14. sep 2023

@galioska veď práve 😂

viestta
14. sep 2023

@miskakyska poviem ti pravdu, nemusis sa citit ukrivdena. Tie "pisma z lasky" by som celkom rada ozelela

lenkasarka
14. sep 2023

@miskakyska keby si veľmi chcela tak ti odfotím republiku. Nakoľko som to odmietla čítať moja dcéra pravila veľký záujem bola veľmi neodbytna a prečítala mi to prisaham celé. Naozaj si o nič neprišla, ale keď budeš aj ty neodbytna vytiahnem to z koša a odfotím ti 😂

mircalla
14. sep 2023

Neurobili dobre nic. Su zamerani na nevzdelanych ludi a dochodcov, tym sa lahsie vymyvaju mozgy nekonecnymi slubmi a klamstvami a tiez menej chapu suvislosti.
Ja budem volit najmensie zlo (nepaci sa mi jedina strana), ale ani jednu z tychto dvoch
Uplne narovinu - ludia, co ich volia maju v hlave riadne nasrate. Je mi uplne jedno, ci som niekoho urazila.

miskakyska
14. sep 2023

@lenkasarka díky za ochotu😅netreba

galioska
14. sep 2023

@mircalla ak ich bude volit stredna pracujuca trieda, tak budu driet este viac, mat vyssie dane aby vsetkych prizivnikov uzivili😀 tak nech si to uziju😊

mircalla
14. sep 2023

@annm81 Suhlas s tou SaS, vadi mi na nej jedina vec - Sulik

viestta
14. sep 2023

@mircalla poviem ti pravdu, medzi dochodcami az taku volicsku zakladnu nemaju. Na pocudovanie je celkom dost rozhladenych ludi v dochodkovom veku, ktori by ich nevolili. Niektori by ich UZ nikdy nevolili, aj ked kedysi ano, niektori ich nevolili nikdy. (dve moje najblizsie dochodkyne spadaju jedna do kategorie Nikdy nevolila a druha do Uz by nevolila a nie su same)
Mna udivuje, kolko ludi v strednom veku ich pojde volit. To ma desi viac ako dochodcovia.