Smer/Hlas
Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?
No z jazyku si mi to zobrala @tanyag práve som chcel napísať príklad ako fungujú dôchodci. Ešte som bol decko a chodil som k babke. Akurát sa chystalo referendum o vstupe do NATO. Tam boli otázky že či chceme byť členmi nata a či chceme americké základne. A nejaká miestna strana tlačila letáčiky do schránok a babka to držala v ruke a hovorí: Tu je vstup do NATO áno ale americké základne nie. Že takto máme hlasovať. Aaach bože tým dôchodcon ak dáte leták že volte čerta tak budú voliť čerta.
Ja som zasa podobnej starsej dame nadavajucej na citujem: ,buzerantov' argumentovala tym, ze aj isty hlasny fesak s jamkami je, tak to ostala zaskocena a ze niee, o tom nic nevie, tak to nemoze byt pravda 🙂
Alebo sa ich spýtajte: gayovia či lesbičky mlátia ludí na ulici? Otravujú ludí na stanici či pred tescom? Je na ulici kopa asociálov a grázlov čo robia zle, drzo žobrú, potom si chlastajú na verejnosti, sú všade na očiach, na takých sa zamerať a nie na maďarov čo pracujú, platia dane, slušne žijú, alebo na LGBT ludí čo možno sa správajú zvrhlo ale prakticky nijako spoločnosti nezavadzajú.
Proste ak nechcete voliť PS a SaS nevolte ich ale nechajte ich na pokoji a nepresviedčajte ludí že sú zlí atď. Ja nemusím hlas ani smer ale počuli ste čo i len jedinú nadávku odomňa na nich? Nezaujímajú ma.
@gta5man myslis?...od 3,35
https://standard.sk/431777/progresivny-aktivist...
@erikavesela Na ktorom mieste kandidátky PS je ten Mihály?
@annm81 to bola reakcia na
gayovia či lesbičky mlátia ludí na ulici?
Kto pise o kandidatke ps?...citaj pozorne...podobne ako napadli matovica pre patlamentom...
@annm81 nikto sa nesnazi vzbudit ten dojem...to si si ty nejako cudne poskladala v hlave
@erikavesela Ok, ale priamo si to nenapísala, takže sa to dá interpretovať minimálne dvoma spôsobmi, pretože diskutér, ktorého si citovala mal vyjadrenia aj o PS, však?
V každom prípade ti nájdem akúkoľvek skupinu ľudí ku ktorej môžeme priradiť agresívneho jedinca - aj k mníškam. Nič to nemení na fakte, že pre sexuálnu orientáciu sú gayovia oveľa častejšie obeťami agresie, ako útočníkmi.
@annm81 ako pisem boka to reakcia na 1 vetu...nic ine..
@erikavesela Tvoje vysvetlenie beriem. Ale rovnako platí to, čo som napísala nižšie - jeden či dvaja jednotlivci rozhodne nerobia žiadnu štatistiku a neviem nič o tom, že by existovala akákoľvek štatistika svedčiaca o tom, že homosexuálni ľudia sú vo všeobecnosti agresívnejší ako zvyšok populácie.
@annm81 to netvrdim ani ja...homosexuali vobec nepotrebuju (min.ti, kt.poznam ja) sa pretrcat a tvrdit, ze ich mame oslavovat....ti ostatni su psychicky naruseni, nic viac
Ešte som nikdy nevidel že by lesbička niekoho prefackala len tak. A ten človek čo zbil dôchodcu je agresívny. Takí sú všade. Ja keby som mal stranu a toto niekto z našich urobí, okamžite letí! A strana by sa verejne ospravedlnila prípadne odškodnila obeť.
@gta5man aha, tak uz len lesbicky...gayov si vypustil...on nie je v ich strane...ale uz dostal vyhadzov...tak mu treba...a videl si niekedy nejaku inu zenu...povedzme aj uz s toho smeru, hlasu, kdh, olano..niekedy niekoho vyfackat?...ale agresivni su a to riadne...chod do autoskoly harmi v bratislave...tam jedna taka je ..
@lucia851 za jeho vlady bolo lepsie ako za Matovicovej - posledne 4roky Tu bol COVID,zatvorene prebadzky, vojna, volanie po odstrihnuti sa lacnej ruskej ropy, luria si chcu v mene solidarity viac priplatit - ich
zelanie sa splnilo,potraviny sli o 100%hore, najom o 100% ale jaksi dochodky a platy nesli o 100%hore, preto sa ti zda,ze za FICA bolo lepsie a kedze sa blizime k bankrotu a vlada bude skrtit peniaze pripadne dalej sa zdrazovat,za tejto vlady sa budeme mat este horsie ako za Matovicovej..tak si vyber
@lenusa3 a budeš mať istotu že tvoje dieťa bude chodiť do kvalitnej školy? Že zdravotníctvo bude fungovať tip - top? Že polícia bude polícia a nie súkromná SBS ka pre Bodora? A mohol by si som pokracovat
@netreba zabudnuť na Paskov odkaz. Vyhraj voľby a môžeš všetko. Táto veta plne charakterizuje Smer a Fico sa veľmi bojí že skončí v base.
@markusrasford myslím,že v tomto štáte nebude mat clovek takúto istotu nech výhra ktorá kolvek strana. Tento štát je prehnitý skrz na skrz na čele s celou vladou,parlamentom. Šiesty je prepojeny s prvým, druhý s piatim, piaty s tretím atd.. myslím že nie som jediná ktorá neverí ani jednému z týchto dovolím si napísať čudakov
@lenkasarka Smer tu vládol len 12 rokov a že by to bolo cítiť nedá sa povedať.
Jaj ozaj pamätáte dávnejšie sa vraj v bare pobili poslankyňa Sme Rodina so SaS-kárkou tuším Cigánikova? Či? Už nepamätám ale tam tiež bol silný úder. Lebo jedna vravela že tá druhá športuje tak má silu. Tabaková to bola tuším. Článok nájde kto chce. Viem že sa to stalo. Ale veď to robil aj Mečiar. Chcel rozbiť kameru reportérom. Aj im vulgárne nadával že choď do p… lebo ti rozbijem tú kameru.
@markusrasford Ale kdeže, naopak, tých 12 rokov je perfektne cítiť. V parite kúpnej sily, ergo čo si môže Slovák dovoliť kúpiť v porovnaní s občanmi iných krajin sme klesli tak, že za nami je už len Bulharsko. Za druhej Dzurindovej vlády sme sa pritom pohybovali mierne za Českom a Slovinskom. To isté platí o ďalších a ďalších parametroch. Mentálne sme sa začali vracať k časom mečiarizmu. Ficove vlády boli pre Slovensko úplná katastrofa a hrozí nám, že to bude pokračovať
@markusrasford na to co Smer stihol (a teraz co napisat aby som rovno nepouzila vulgarizmus?) za 12 rokov co bol pri moci doplacame vsetci. Len tak vypichnem: Zdravotnicstvo, skolstvo, veda, vyskum, energeticka naviazanoast na RF, polnohospodarstvo, zeleznice, cesty (tu ludovu povedacku o tom, ze vieme preco je sudruh Fico tak zaviazany Orbanovi, pretoze Orban za neho postavil dialnicu z BA do KE, sice cez Budapest, ale naplnil aspon ten slub co nam Fico dal, ze bude postavena do roku 2020 poznas), katastrofalny vyber dani...
Naozaj na 12 rokov jeho vladnutia doplacame vsetci, pretoze aj v casoch ekonomickeho rastu nedokazal znizovat zadlzenost, on ju este zvysoval a peniaze jeho ludia prestahovali do vlastnych vrecak s jeho pozehnanim. O tom, ako fungovala policia a sudnicstvo za jeho cias by sa dali popisat romany.
@karolinakr ja som si vybrala smer
@gta5man a úplne čerstvé keď smeráci Kaliňák a ... napadli Matoviča.

@tanyag no presne, bude volit Smer, pretoze su socialni, myslia na ludi haha. A takito ludia maju volebne pravo, ach jaaaj.