icon

Smer/Hlas

14. sep 2023

Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lucia851
17. sep 2023

@fotoportret to je moja vec koho budem voliť určite nie matovica ani blbé PS buď si vyberiem smer alebo hlas

erikavesela
17. sep 2023

@lucia851 citam, co pises...a nestacim sa divit, ze dospela zena ide volit ako jej nakaze manzel a rodina...nik ti nevravi, koho mas volit, ale skus si sadnut jedno poobedie a precitaj si programy jednotlivych stran, nezabudaj, ze za situaciu, kt.tu je moze 12 rokov kseftovania smeru (to, ze hlas je novy smer, snad vie aj dieta)...jedinym zaujmom smerakov je, aby sa za svoje ksefty nedostali do basy...

viestta
17. sep 2023

@lucia851 vsak mne je to jasne, co ti nariadia, to zvolis. Nemas vlastny nazor, co si ty vlasne ani neuvedomujes ake je to smutne. Ty si dokonca na to hrda a to je este vacsia tragedia.

lenusa3
17. sep 2023

😆😆😆😆😆 ja len dúfam, že ten Smer vyhrá.

Nenechajte sa rušiť a stále sa tu doťahujte. To je také slovenské 😆

lucia851
17. sep 2023

@lenusa3 mňa už to nebaví sa tu doťahovať mám dosť svojich problémov

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lucia851
17. sep 2023

@fotoportret PS určite voliť nebudem kvôli lgbt a myslia si že dôchodcov si nezaslúžia pekne dôchodky a chceli by ešte uberať im

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
17. sep 2023

@fotoportret nie som si istá ale takto nešťastne to formuloval tuším Hellebrandt v nejakej relácii.

lucia851
17. sep 2023

@fotoportret bolo mi to povedané.a určite nie je nič na tom momentálne aby chlap chrapal s chlapom a žena so ženou.maju tu byť normálne rodiny muž žena a dieta

annm81
17. sep 2023

@lucia851
"V tomto linku odporúčam rovno prejsť k tabuľke a pozrieť si stĺpec "škoda ".
"Pozrite si prehľad káuz troch smeráckych vlád za 6 677 207 234 Eur. A to sú len tie, ktoré sa dali vyčísliť z tých, ktoré novinári, alebo opoziční politici, odhalili."

Vieš, čo je tých 6 677 207 234 Eur? Alebo čo by to mohlo byť? Nemocnice, kde pracujú motivovaní odborníci s kvalitnými prístrojmi a poskytujúci modernú liečbu. Ale škoda viac ako 6 677 207 234 Eur spôsobila, že máme nemocnice s nedostatkom personálu, zastaraným vybavením a nedostupnú modernú liečbu. V tej nemocnici rodíš, riešiš zdravotné problémy svojich detí a chodíš navstevovať rodičov na sklonku života.

Mohli to byť zrekonštruované moderné školy s kvalitnými pedagógmi. No kvôli škode viac ako 6 677 207 234 Eur máme školy, kde v zime prefukuje, toalety pamätajú našich rodičov a učia v nich nekvalitní slabo zaplatení učitelia. Do tých škôl chodia tvoje deti.

Mohla to byť diaľnica do Košíc, cyklochodniky, kvalitná MHD. Ale pre škodu viac ako 6 677 207 234 Eur nemáme ani v roku 2023 diaľnicu spájajúcu dve najväčšie mestá na Slovensku, jazdíme v horiacich vlakoch a bojíme sa pustiť dieťa do školy na bicykli.

Mohli to byť kopec iných užitočných vecí. Ale sú z nich hodinky, vily a jachty pre Smerákov a ich spriaznených oligarchov.

A skôr než začneš s tým, že všetci aj tak kradnú, tak si pozri čísla. Sme druhý najchudobnejší národ v EÚ a neustále klesáme. Pričom kým prišiel k moci Fico, vďaka reformám Dzurindu a Mikloša, si Slovák zo svojho platu mohol kúpiť trištvrtiny toho, čo priemerný Európan. Keby neprišiel Smer, dnes sme mohli byť na úrovni Česka.

https://blog.sme.sk/jankaciganikova/politika/po...

keiko33
17. sep 2023

@lucia851 nezvyknem komentovať politické diskusie, ale je mi zle s týchto progresívnych voličiek, ako sa do teba pustili, ako by si bola nesvojprávna. Dnes je demokracia a každý si môže povedať čo chce, ale je totálne smiešne ako tu obhajujú PS a nadávajú na Hlas, že je Ficova kópia, pritom dnes na Markíze ten ich bezchybný Šimečka nevylúčil povolebnu spoluprácu s hlasom. Každý má právo voliť koho chce, bez toho aby mu nadávali do hlupákov, len preto, že im sa to nepáči.

lucia851
17. sep 2023

@annm81 to má vôbec nezaujíma a nechce sa mi to čítať

marsmykkok
17. sep 2023

@keiko33 A minule na hrane sa vyjadril tak na otázku moderátorky, že či by napríklad trvali ak by mohli byť vo vláde na registrovaných manželstvách, že no oni by chceli registrované manželstvá. No ale vidia prieskumy, že aké strany sa dostanú, že proste to podporu nebude mať, že im stačí nejaká zmluva ak sa presadí. No že by radi aj manželstvá, ale ak sa nedá, nebudú na tom trvať. Teda tiež ak budú mať možnosť vytvoriť vládu s Hlasom tak všetky princípy pôjdú bokom a čo sľubujú. Je to tiež čistá populistická strana, ktorú hlavne ženie túžba po moci.
Rovnako interupcie, teraz sú do 6 mesiacov veku plodu ak je podozrenie na poškodenie, majú v programe, že by rozšírili na 6 mesiacov, Moderátorka sa pýtala Šimečku, že čo to znamená a nevedel vysvetliť vôbec. Nevedia sami čo sľubujú a čo majú v programe.

mima1608
17. sep 2023

@keiko33 to je slovenský liberalizmus - buď súhlasíš s nami alebo si dezolát, opica, nevzdelaný chudák bez vlastného názoru. Voliči PS robia koniec koncov len to, čo odkukali v 2020tom od svojich mesiášov, keď tí s bejzbalkami napádali ľudí na mítingoch Kotlebu. Nič iné sa od takých čakať nedá.

annm81
17. sep 2023

@lucia851 Ok, chápem, mala som už dlhší čas podozrenie, že si proste troll, ale teraz som si istá.

mima1608
17. sep 2023

@marsmykkok k tým 6m interrupciám - však on ani len nevedel, že niečo také majú v programe. Tak ako od neho od chudáka môžeme chcieť, aby to vysvetlil? Je to len tlčhuba. Čím viac sledujem diskusné relácie, tým som si tým istejšia. Bol by z neho veľmi slabý premiér. Prežil by kratšie ako Matovič.

keiko33
17. sep 2023

@marsmykkok nikto ti nedá toľko, čo ti môže politik sľúbiť. Sľuby sa sľubujú a po voľbách majú amnéziu. A je jedno o aký stranu ide.

keiko33
17. sep 2023

@mima1608 to som si už dávno všimla ako ti liberáli sú liberálni voči ostatným voličom. Keď nie si s nami, tak si dezolat, opica a kadečo iné. Žiadna tolerancia.

la_dolce_vita
17. sep 2023

Rozdiel je ale v tom, ze z nasej strany su argumenty a zo strany spoludiskutujucej len info, ze tak voli manzel s rodinou, max este oznacenie ze blbe PS a chrapanie muza s muzom 🙂

lucia851
17. sep 2023

@annm81 ty si troll

lucia851
17. sep 2023

@annm81 tak si bol Dzurinda alebo neviem koho mňa to nezaujíma

viestta
17. sep 2023

@fotoportret ja som jej včera dala citácie z volebného programu PS, pochybujem, že si to vôbec prečítala. Jejuz povie, mama povie a viac netreba. Ona ma hlavu iba na prikyvovanie. Na rozmyslanie ju nepoužíva. Na jej vlastnu škodu...

lucia851
17. sep 2023

@viestta si trápna tak si voľte tých PS keď si ich tak zastávate.

viestta
17. sep 2023

@lucia851 🤔

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lucia851
17. sep 2023

@fotoportret ty si blbá sliepka

keiko33
17. sep 2023

@fotoportret tak o tomto tvojom názore si myslím svoje, aj pre takých slnko svieti. Ale nazývať niekoho blbou sliepockou, len preto, že si nechá v rodine poradiť, že koho voliť, ukazuje tvoju inteligenciu a nie jej. Ona tým nikoho neuráža, narozdiel od teba. A to je ten váš liberalizmus, že uznávané len tie vaše strany. Ja si tiež myslím svoje o voličoch Matovič, Republiky, či PS. No nebudem im nadávať, každý má právo voliť koho chceme. Hádam sme už pokročili od doby,kde nám to bolo prikazovane.