icon

Smer Rodina - Boris Kollár

nepic
28. aug 2023

Dobrý večer ženy. Zaujímal by ma váš názor a argumenty,prečo ne-voliť stranu Sme rodina - Boris Kollár. ? Ďakujem za všetky názory. 😀

Strana
z2
mircalla
29. aug 2023

@nepic Jasne, ze to je jeho problem. Akurat to trosku vypoveda o jeho charaktere. Plus tie uchylnosti, co vypisoval dakej transke a teenagerkam.
Najlepsie je, ako sa pri tom hra akoze na krestana, z toho mi je na grc uplne najviac.
Som si spomenula prave, ked bol covid a zakazane navstevy v nemocke, ako za nim behali tie jeho kurvicky. A to klamstvo, ked mal nehodu pocas zakazu, ze isli do lekarne...Proste skustocne reprezentativny tup

erikavesela
29. aug 2023

@nepic to nemas pravdu, ze to nie je tvoj problem...po prve vsetky tie jeho kur*y v parlamente platime my...po druhe platime mu za to, ze dosiahne 3% vo volbach a tedapo tretie koniec koncov platime aj jeho deti...

erikavesela
29. aug 2023

@mircalla viezol si svoju kur*u, kto vie kam...klamar ako vysity

kristiii
29. aug 2023

@nepic ani jedna strana, či jej zastupiteľ, nemá také nedostatky ako Kollár (nemá viac než desiatku detí s desiatkou žien, nevypisuje pubertackam, nedrbe im ako napríklad v tom videu, čo tu niekto pridal, nie je mafianska-a toto všetko zároveň), takže si vyber, koho len chceš. Ja sa vždy divím, kde berie tie preferencie, ale už začínam chápať, vždy sa nájde obhajca-vsak na ne platí..aj ty si mal takého otca, čo len platil?

nepic
autor
30. aug 2023

Ďakujem vám všetkým za odpovede,vidím že tých argumentov tu už nie je toľko,že konkrétne prečo nie. Ako som už hore písal,ja nie som jeho zástanca,ani nehovorím že ho chcem voliť ale keď som išiel nejakou vylučovacou metódou,tak mi ostal on(jeho strana).
Áno nikto z ostatných nemá toľko detí s toľkými ženami,ale ako som písal,je to jeho vec a hlavne má majetky na to, aby si to mohol dovoliť,(keďže práve tu som veľakrát čítal o tom,ako by rodičia nemali mať deti pokiaľ nie sú zabezpečený).
A čo sa týka tých ostatných "nedostatkov" o ktorých sa tu písalo,tak tými bohužiaľ trpia aj iný adepti iných strán,len sa to nejako nemedializuje. A mám to s prvej ruky,nakoľko osobné mne veľmi blízka tam robí osobného šoféra,takže je pri veľa rozhovoroch,telefonátoch a veľakrát aj pri veľa rokovaniach a rozhovoroch pod "vplyvom".
Takže som sa nedozvedel nič nové a ani sa nikam ďalej neposunul,ale ďakujem Vám aj tak veľmi pekne. 😉

oli18
31. aug 2023

@nepic ani som nedocitala predchadzajuci, teda posledny tvoj prispevok, ale pozastavila som sa nad slovnym spojenim " ma majetky na to, aby si to mohol dovolit". Spravne, ma.
Len si poloz otazku, odkial ma tie majetky. A mas rozhodnute. A porovnaj so sebou, s kymkolvek, kto poctivo podnika. Teraz sa uz hra na uctyhodneho obcana a politika, ale ries jeho minulost a mas odpoved. 🙉

mircalla
31. aug 2023

@nepic V com konkretne Kollar ano? Pridam, ze jeho strana prakticky chrani zlodejov pretoze nechce zrusit 363 a Zilinka je ich clovek. Plus je totalny bezchrbtak, nakolko isiel s tymi, co boli proti Fico, teraz pojde s Ficom akoby nic, hoci tvrdi, ze v ziadnom pripade
Kde su nejake zasady?

mircalla
31. aug 2023

@nepic Skor chrani vlastnych skorumpovanych politikov....Borgula, Pcolinsky

aalt
1. sep 2023

Tak asi sa uz aj vyspovedal ... U Kuffu. Kollar dostal rozhresenie a Kuffa "statne" ocenenie. Moze opat trtkat co neujde a detom pisat oplzlosti ... a mozno ho opat zavolaju aj na konzervativny summit.

nepic
autor
2. sep 2023

Ale stále tu nikto nenapísal,ktorý politik nič zlé (z toho čo sa tu napísalo) nerobí.. 🤔

kristiii
2. sep 2023

@nepic napíš nám ty jedného, o ktorom je známe, že vypisuje deckam oplzlosti. Ty sám si otec, preto nerozumiem ako sa môžeš nad niekým takým vôbec zamýšľať a obhajovať ho.

nepic
autor
2. sep 2023

@kristiii
No iný si zas dajú doviezť neplnoleté dievčatá namiesto písania čo viem tak čo je teraz menšie zlo.

mircalla
2. sep 2023

@nepic Napriklad kto si necha doviezt neplnolete dievcata? Menuj takeho politika. Proste konktretne meno z top politiky.

kristiii
2. sep 2023

@nepic akí iní? Veď daj mená nech vieme, koho ďalšieho vylúčiť.

erikavesela
3. sep 2023

@kristiii nemyslel smerakov? Takeho richtera?
@mircalla

kristiii
3. sep 2023

@erikavesela neviem, preto sa pýtam.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
aalt
5. sep 2023

@walentina7 Jeho volici (volicky) mu uz prepacili kadeco ... hlavne ze je "socialny" a "konzervativny" a mysli "srdcom" a postavil najomne byty ... proste idealny slovensky "politik"

erikavesela
5. sep 2023

@walentina7 ja len dufam, ze ano...ale vzdy sa najdu nejake pipky, kt.by sa najradsej videli v jeho posteli

erikavesela
5. sep 2023

@aalt 🤣🤣🤣

nepic
autor
8. sep 2023

@walentina7
Vraj zajtra zverejní nahrávku,kde priznáva že za anti kampaň zinkasovala 40 tisíc eur. Lebo trocha divné,že jej to akurát teraz začalo vadiť a išla s pravdou von, či?
A tiež si myslím,že keby aj,tak nejaký "bytík" by celý problém vyriešil,len to bol možno ten problém,že druhé dostali a ona nie. A možno ani nebola tak dobrá a si nezaslúžila,tak nič nedostala. 🤔

mircalla
8. sep 2023

@nepic Ty po sebe citas? V podstate priznavas, ze si Ok s podporou cloveka, ktory si za peniaze kupi hoci aj mlcanie. Hnoj moze volit len hnoj.

nepic
autor
8. sep 2023

@mircalla
Ja som narážal na tú dotyčnú nie na neho.

mircalla
9. sep 2023

@nepic Ale ocakavas, ze Kollar by to tymto sposobom pripadne vyriesil a nevadi ti to. A to je na tom zvratene

nepic
autor
9. sep 2023

@mircalla
Ale ja nič neočakávam,ja si myslím že to očakávala tá dotyčná(si myslela,že má medzi nohami truhlicu s pokladom a že to bude automaticky keď roztiahne nohy) a keď to tak nebolo,tak preto robí to čo robí.

Strana
z2