Smer Rodina - Boris Kollár
Dobrý večer ženy. Zaujímal by ma váš názor a argumenty,prečo ne-voliť stranu Sme rodina - Boris Kollár. ? Ďakujem za všetky názory. 😀
ono budú nejaké voľby? ani som si nevšimla 🙄
PS: dnes na FB v Bazáre pre chlapcov začal admin pridávať platenú politickú reklamu 🙈 to je hnus
1. Lebo uz nazov strany na cele s panom plemennym B. je absurdny
2. mafiansky klub (viem, ze ich kandiduje viac 😬)
3. pojde aj s certom do koalicie, aby ostal pri korytku
@nepic Za mna je to strana bez chrbtovej kosti, ktora nema ziadne vyhranene smerovanie a jedine, cim sa vo velkom prezentuju, je, ze chcu pomahat, cize rozdavat chudobnym. Populizmus ako vysity. Predseda strany mi pripada, ze si mysli, ze nad neho niet - uz len fakt, ze si stranu nazval svojim menom, o niecom svedci. Za mna toto nie je seriozny politik.
Uz len preto, ze sj zalozil tuto duskusiu mas u mnohych z nas velke minus. Hoci bezvyznamne, ale mas 🙈
Lebo on je zvrateny celý jak je
Nepáči sa mi názov jeho strany sme rodina. Keď tento človek má byť vzor tradičnej rodiny tak Boh žehnaj Slovensko
tam neexistuje argument, preco volit... len preco nevolit... ved on je zvrateny a zmyslom existencie jeho strany je len chranit svojich, taky Smer v ruzovom
To je jeden tak nechutný chlap, že by som ho nevolila, ani keby nikto iný nekandidoval. Keď vidím na billboardoch "Sme rodina, sme normálni", neviem, či sa smiať, alebo plakať.
@nepic tak keď niekto ako on, čo má už ani neviem koľko detí s koľkými ženami, hlása, že je za tradičnú rodinu a dvaja homosexuáli by boli fuj fuj hnus rodina, to v žiadnom prípade..tak to mi stačí, prečo ho nevoliť (okrem toho, že je mafián a pod.). On je za mňa totálne dno všetkých volebných možností. Dôvod, prečo ho voliť, nenachádzam absolútne žiadny, to je snáď horšia voľba než Fico a to by som neverila, že nieco také môže byť...
@walentina7 ??? Co?
@nepic Existuje dovod, precoho volit? Vazne?
@nepic uz len preto,ze takto si rodinu nepredstavujem,aby si chlap znackoval kazdu zenu,o ktoru zakopne a robil deti bez rozumu. Otec rodiny ma detom venovat cas. A navyse rozprava o tradicnej rodine, to ako fakt tento clovek rozprava o tradicnej rodine? A dovoli si ponizovat homosexualov
@walentina7 dakujem! A grcam
Je mnoho dovodov: mafian, vekslak, klamar, uchylak, plagiator, nasilnik, zlodej....cela ba ho pozna v sustiakovej suprave pred kyjevom.......kollar potrebuje politiku na zabezpecenie svojich potomkov...co myslis, preco urobi vsetko pre to, aj s diablom by sa spojil, aby tam ostal???...nazov sme rodina presne vystihuje jeho umysly
Uchyl, ktory vypisuje detom na internete nechutnosti. S takymto clovekom by som nedovolil dcere si pisat, nieto stretavat sa. V parlamente mohol skoncit naozaj iba na Slovensku ...
@slovakboy a k papezovi. Svet je hore nohami
@nepic
Ďakujem vám všetkým za príspevky, všetky som sledoval a aj som si ich prečítal. Ja nie som zástanca Borisa,len som tak nejako došiel k tej strane "Sme rodina" vylučovacou metódou.
Väčšinou ste aj napísali prečo ich nevoliť,tak ak by ste boli ešte ochotné,keby ste mi aj napísali ktoré iné strany tieto nedostatky nemajú ktoré sa tu vytkli. A to už bude všetko 😀.
Ďakujem Vám veľmi pekne a prajem ešte pekný večer. 😉

Páni moji , zas politické okienko.... 🙄
už tie voľby aby boli zajtra...