icon

Smrad od psov

9. sep 2022

Ahojte, máme dva psy, šteňatá, zo začiatku boli na voľno, chodili do búdy spať, lenže susedia (máme spoločný dvor) sa začali sťažovať, že im ničia úrodu v záhrade. Takže ich na čas, čo nie sme s nimi vonku zatvárame to takej časti predzáhradky, majú dosť výbeh, nie je to koterec. Majú tam budú, majú tam strom, kríky, atď, no ale väčšia časť toho je piesok. Podľa mňa keď urobia potrebu do piesku, tak to nasiaka a toto smrdí. Aj keď čistíme každý deň, mne ten smrad pripomína prasatá. Ja to cítim aj na kilometre. Čo pomôže? Čo im dať naspodok? V lete im to vyhovovalo, lebo ľahli do piesku a chládok ich, no teraz bude stále častejšie pršať, neviem. Som zúfalá. Mám chuť ich dať preč, ale deti si ich obľúbili.

Strana
z2
simca06022011
10. sep 2022

@estrella5 ale tak 3x denne je dost aj na stena. To jasne ze cely den 💩 a cikaju.

macikovaiveta
10. sep 2022

@estrella5 máte pravdu to som prehliadla , že šteňa pekný deň

estrella5
Autor odpoveď zmazal
sheila72
15. sep 2022

Dať preč piesok a zmeniť stravu, konzervy sa pre šteniatka neodporúčajú.

autor
15. sep 2022

@sheila72 a čo im dať keď nie konzervy? Prečo mi v obchode pre psov predali konzervy, keď som pýtala vyslovene pre šteňatá?

estrella5
Autor odpoveď zmazal
martul
15. sep 2022

@macikovaiveta šteňa určite nie, to musí žrať viackrát.

alazala
15. sep 2022

Nedavaj granule, ale surové mäso a zeleninu , naštuduj si niečo o barf kŕmení. To psy lepšie strávia a potom je aj oveľa menej výkalov a menej smradlavych. A hlavne venčiť ráno aj vecer , pričom sledovať , či sa vykadia. Žrádlo im daj na 10min ak nezjedia tak im to zober nech majú všetko pravidelne . Pises, ze sú to mladé psy, ak budú staršie, a budeš im dávať pravidelne jesť a venčiť bude to lepšie

alazala
15. sep 2022

Šteňatá sa vyprázdňujú viackrát za deň , tak ich treba aj častejšie venčiť . A tiež si pozri nejaké návody na yt alebo inde na webe, psy sa dajú vycvičiť na vyprázdnenie na povel.

Strana
z2