icon

Smrdí Iqos po cigaretách?

30. jún 2024

Baby,,pptrebujem radu. Iqos: smrdi po cigaretach ci nie?
Aky by ste odporucili? Pre nie silneho fajciara ,,cca 5 cigariet denne.
Ma to byt darcek pre.segru. dakujem .

Strana
z2
svetlonos
30. jún 2024

@stanulienkat
myslíš, že bezne cigarety sú lepšie? Tiež je to bordel u ktorého je rakovina ci mi niečo uniklo? Moc som sa tým nezaoberala.

stanulienkat
30. jún 2024

@svetlonos samozrejme, ze cigarety nie su lepsie. Len nerozumiem, ze jeden bordel sa nahradi inym.

svetlonos
30. jún 2024

Ahoj autorka,
muž fajčil normalne cigarety a ja som na ten smrad bola alergická- až agresívna. Mama fajci normalne doteraz a mňa ide vždy slak trafiť keď je u nás. Ona to vyžaruje ešte viac z tele ako môj muž.
On prešiel potom na tie tekuté veci do fajky, to nechavalo povlak v izbe ale tie vonali.
Potom prešiel na iquos a tie mi nevadia vôbec. Chidieva fajcit von ake niekedy si zapálil na záchode a cítiť to, to sme sa dohodli ze neexistuje. Zalezi aj od druhu ake kúpiš. Ja niektoré cítim ako pečený chlieb, taky pach - teda ôk. Raz mal jedny, ktoré smrdeli.
Ake keďže ja fakt u ľudí, ktorí sú so mnou v našom byte chytám z ich smradu po fajčení fakt agresiu, tak iquos odporúčam všetkými desiatimi.
Ale teda nie vo vnútri.

candii
30. jún 2024

V trafike kúpiš ale v takej väčšej väčšinou nákupné centrá alebo cez iqos stránku. Teraz je aj akcia a zariadenie s dvoma náplňami máš za 6.90. Ja som s tým veľmi spokojná.

svetlonos
30. jún 2024

@stanulienkat
mm to zmenil koli mne, odvtedy nechytam nervy ked si zapáli. Už aj na rok prestal ale stres v praci a znova začal.

hanaxxx
30. jún 2024

Iqos nesmrdi ako normalne cigarety, je to uplne iny smrad, ktory sa da rychlo vyvetrat a ani nezasmradi oblecenie.

yvanielka
30. jún 2024

Iqos smrdí ako zvratky

lakebabe
30. jún 2024

Ja som bývalý fajciar, nefajčim 15 rokov uz a mne iqos smrdí ako keby si niekto prdol a to bez prehanania. Muž si sem tam zapali na akcii vonku normálnu cigaretu to mi srdi, ale keď všetci okolo vytiahnu iqos idem umret. A to ma kamarát presviedčal ze to nemá žiaden pach bežné si zapália so ženou iqos v posteli 🤮🤢

dceramamababka
30. jún 2024

IQOS je cítiť, ale nie ako cigarety. Nekupuj jej IQOS, už sú nové nahrievače tuším sa volajú ILUMA do toho sa kupujú náplne TEREA. To je náhrada za IQOS. Netreba tie nahrievače čistiť. Ja ich fajčím a kolegyňa hovorí že ich je cítiť ako pripálený popcorn. Rozhodne necítiť cigaretový zápach.

slovenka753
30. jún 2024

smrdi to ako hovno. fakt !

michellemary
30. jún 2024

On páchne, ale inak, ako cigarety. Som nefajčiar, cigarety mi prekážajú,aj celej rodine, ale keď susedka fajčí toto, takmer to necítime, resp. cítime to len, ak sme pri nej blízko.

ibamy2
30. jún 2024

Mne to zapacha - inak ako klasicke cigarety, ale zapach z toho je tiez. Hlavne pozor na to, ze velmi casto sa stava, ze po prechode na Iqos zacnu ludia fajcit omnoho viac. Tuto info mam potvrdenu takmer kazdym fajciarom z mojho okolia, ktory presiel z klasiky na Iqos.

candii
30. jún 2024

@ibamy2 potvrdzujem. A hlavne zo začiatku.

lusy1507
2. júl 2024

Ak fajčí len tak máličko, kup jej iqos veev - používajú sa tam tekuté náplne s rôznymi ovocnými prichutami ale aj obyčajne tabaková príchuť, takze si môže vybrať či jej bude chutiť. Tieto ovocné náplne vôbec nesmrdia, naopak voňajú. Pozor na iqos kde sa používajú náplne terra - tieto náplne aj keď sú niektoré ochutené, chutia dosť slamené, čo môže byt problem pre bežného fajčiara. Prechod z obyčajných cigariet na náplne heets nie je až tak hrozný, lebo chuť je prirodzenejšie. Samozrejme vsetky cigarety smrdia ale iqos je vyvetratelny na rozdiel od bežných cigariet, nesmrdia po tom vlasy áni oblecenie.
Určite by som išla v tvojim prípade do veev a šéfka sa potom rozhodne, či chce skúsiť sj niečo iné od iqos.

autor
3. júl 2024

@lusy1507 dakujem pekne, skisim jej kupit tie veev. Vyskusa uvidi. Takze potom ktore naplne su dobre do veev?

lusy1507
3. júl 2024

To už zalezi od chuti daneho cloveka, pretože niektoré sú veľmi sladké a niektoré menej. Mne chuti dracie ovocie alebo čučoriedky. Tie s čístou chuťou tabaku som neskusala. Ale je tam ozaj veľa prichuti, kolegyňa si nevie vynachváliť kokos… to už len treba vyskúšať čo bude najviac vyhovovovat. Možno ísť zo začiatku do prichute najobľúbenejšieho ovocia?🤷‍♀️ v jednom balíku sú dve náplne pričom jedna náplň je na 5000 potiahnutí cca
Veev fajčím len obcas a jedna náplň mi vydrzi tak mesiac čiže krabičku mám na dva mesiace

autor
13. júl 2024

@lusy1507 moze iqos stranka,odo mna pytat cislo obcianskeho preukazu pri objednavke iqos?

candii
13. júl 2024

Máš na výber .. Mozes naskenovat tvár aby overili tvoj vek. Keď si od nich objednávam tiež kuriér odpisuje z môjho OP niečo.

lusy1507
13. júl 2024

Áno môže, ide o overenie veku aj keď ti príde zásielka budeš musieť zadať číslo OP

sisska96
13. júl 2024

Smrdí tiež, len inak

candii
13. júl 2024

Terea melonove pekne voňajú inak kamoška ich fajčí

autor
15. júl 2024

@candii dakujem za.radu. objednala.som,tie veev. Naozaj,,zariadenie plus napln, 6, 90. Dobra.zlava.,

Strana
z2