icon

Smrť Ozzyho Osbourna: Ako vás zasiahla táto správa?

29. júl 2025

Zasiahla Vás jeho smrť?

pralinka25
29. júl 2025
@amonet

@pralinka25 a zas kolko pseudoumelcov nefici na drogach? a ani nedokaze tvorit hudbu čo meni hudobny svet

@amonet 😀 no vsak to.

alenka58
29. júl 2025

vždy mi je ľúto ľudí ktorí sú vynímoční, jedineční

autor
29. júl 2025
@kristina3791

@anonym_autor pes mi kvôli tomu vôbec nechce jesť

@kristina3791 Nemusíš prispievat ironicke komentare. Hlavne, ze jes Ty a obohacujes nas svojou pritomnostou cez tuto diskusiu.

kristina3791
29. júl 2025
@anonym_autor

@kristina3791 Nemusíš prispievat ironicke komentare. Hlavne, ze jes Ty a obohacujes nas svojou pritomnostou cez tuto diskusiu.

@anonym_autor tak pardon mne to príde zbytočne písať diskusie o smrti známeho človeka

btus
29. júl 2025

@anonym_autor nie, mala by?

zuzanita1609
29. júl 2025

Ozzy umrel? 😯 Ale pri jeho spôsobe života,pekne sa dožil.

ukgirls
29. júl 2025

po tom co vsetko do seba daval ako sa choval k svojmu telu ma prekvapilo,ze sa dozil tolkych rokov... inak ma to nezasiahlo niako ..ako smrt hockoho ineho koho nepoznam osobne

aurora33
29. júl 2025

@anonym_autor nijako

anonym_064609
29. júl 2025

Nezasiahlo má to nijako. Muž pustil jeho koncert a po 4 pesničkách som to prepla. Nič, čo by ma oslovilo.

jana_eyre_2
29. júl 2025

Nie, vôbec.. ak by nebol slávny, tak by ho ľudia označovali za fetaka a nevernika (pardon za otvorenosť)..

tak či tak mal dosť vysoký vek aby sa to dalo očakávať.. môj otec bol narodený v rovnakom veku ako Ozzy a zomrel pred 4rmi rokmi.. to ma zasiahlo..

Ale bolo pár slávnych osobností, ktorých mi bolo ľúto keď zomreli.. napríklad Lasica, alebo Robin Williams, či Matthew Perry..

billy_jean
29. júl 2025

Nie, spomenula som si na nebohého kocúra, ktorého som nazvala po ňom Ozzy. Ale inak ma to osobne nezasiahlo.

lucka_ke
29. júl 2025

myslím, že každý pozná jeho pesničky a pre mnohých umelcov bol príkladom hry na gitaru a hudobný štýl, takže hudobnému svetu určite chýbať bude
mne nebol veľmi blízky, ja metal nemám rada, ale niektoré rockové balady si rada vypočujem

balerina2025
29. júl 2025

@anonym_autor nie, nezasiahla. na to akym stylom zil, sa dozil pekne. mna sa dotkne skor smrt mladych ludi a deti,. nez stareho pana. cest jeho pamiatke, zas ako hudobnik urcite zanechal pekne piesne .....

vroni
29. júl 2025

Nie. Ale určite zanechal po sebe stopu.

autor
29. júl 2025
@kristina3791

@anonym_autor tak pardon mne to príde zbytočne písať diskusie o smrti známeho človeka

@kristina3791 Tuto diskusiu som zalozila na odlahcenie: je to tema sucasnych dni. Nic proti,ale nie stale citat o nestastnych manzelstvach,neverach alebo chorobach. Mam 40 rokov a 2 deti a jeho smrt ma teda zasiahla. Kto nema taky pocit, napise strucne alebo sa nevyjadri vobec. Kto chce,napise svoje dojmy - pozitivne aj negativne.

autor
29. júl 2025
@pralinka25

svojim sposobom trochu ano tym ze jeho hudba bola sucastou mojho zivota. mam s tym spojene iste spomienky zazitky ....
ale tak mna vzdy zamrzi nieci odchod uz len z toho hladiska ze tu vzdy zostanu ludia ktorym ten clovek bude chybat. vsak nebol len metalovou hviezdou. bol aj clovek, tatko sused kamos manzel brat ... je jedno o aku osobu ide ci sportovec, spevak, herec, sused, kolega spoluziak ...
na druhej strane pre neho to uz muselo byt vykupenim. nie je to lahka choroba (aj ked asi si ju privodil aj sam svojim sposobom zivota a je fakt zazrak ze tolko vydrzal.)

tazko tu pochodis na mamickovskom fore. kto nebol fanusikom alebo kto proste zije v inej bubline tazko s tebou popise o nejakej strate niekoho koho vobec nepoznal.

@pralinka25 Ano, dakujem za skvelu reakciu.

autor
29. júl 2025
@pralinka25

a preco vlastne anonymna tema a anonymne odpovede. pre boha to uz fakt nemoze clovek napisat za seba sameho ani takuto vec?

@pralinka25 Pisem anonymne,lebo neviem,ktora nevyspytatelna zena sa do mna navezie. Lebo su tu aj take.

marsmykkok
29. júl 2025

Vôbec, ani som nevedela kto to riadne je a ja sa čudujem ľudom čo bol pre nich idol taký blázon, feťák, tyran.

lucia13022023
29. júl 2025

Vôbec

pralinka25
29. júl 2025
@jana_eyre_2

Nie, vôbec.. ak by nebol slávny, tak by ho ľudia označovali za fetaka a nevernika (pardon za otvorenosť)..

tak či tak mal dosť vysoký vek aby sa to dalo očakávať.. môj otec bol narodený v rovnakom veku ako Ozzy a zomrel pred 4rmi rokmi.. to ma zasiahlo..

Ale bolo pár slávnych osobností, ktorých mi bolo ľúto keď zomreli.. napríklad Lasica, alebo Robin Williams, či Matthew Perry..

@jana_eyre_2 tak aj Matthew Perry bol fetak. co si budeme ... ale tiez som ho mala velmi rada

jana_eyre_2
29. júl 2025
@pralinka25

@jana_eyre_2 tak aj Matthew Perry bol fetak. co si budeme ... ale tiez som ho mala velmi rada

@pralinka25 áno bol.. veď práve to je fakt..

pralinka25
29. júl 2025
@anonym_autor

@pralinka25 Pisem anonymne,lebo neviem,ktora nevyspytatelna zena sa do mna navezie. Lebo su tu aj take.

@anonym_autor chapem

autor
29. júl 2025
@brendaa

@anonym_autor za mňa to bol velmi zaujímavý človek s výnimočným zjavom a s úžasným hlasom❤️....... niektoré jeho piesne mám v ❤️.
Ich show som pozerala a ukázala sa v normálnom svetle.
Pri jeho úmrtí som si tiež povedala, že akého pekného veku sa dožil, na to akým životom žil....
.... Princ temnoty....

@brendaa ❤️

prasiatko30
29. júl 2025

Ako preco by ma mala zasiahnut jeho smrt? Nebol to nikto mne blizky. Na to, ze viedol v mladosti naozaj burlivy zivot si pozil velmi pekne. Mnoho jeho sucastnikov to nemoze tvrdit. Vies sprava o smrti 3 deti pri autonehode(4 a 2r, a 8m batola) a co je najhorsie, ze rodicia prezili - to je tragedia, ktora cloveka zasiahne. To, ze zomrel chlap, ktory zil plnymi duskami zivot a uzil si ho a umrel v klude, obklopeny rodinou je priroredzeny kolobeh zivota.

zmrzlinka2021
29. júl 2025

@anonym_autor mňa jeho tvorba nikdy neoslovovala, ale zas asi ju skôr počúvajú genercie50+

diewcatqoo
29. júl 2025

Mna ano. Necakala som, ze odide tak skoro po koncerte. Aj ked, ono sa to dalo cakat, uz par rokov bol na tom dost biedne. Ked som ho videla pred casom prvykrat po dlhom case na nejakom videu, tak roztraseneho a slabeho, az som mala slzy v ociach. Nechcelo sa mi verit, ze Ozzy je na tom tak biedne... ten nesmrtelny Ozzy, fucking prince of darkness.
Tony Iommi povedal, ze ma pocit, ze ten posledny koncert ho drzal pri zivote, sustredil sa nan, chcel sa rozlucit... a ked bolo po koncerte, mohol kludne odist. Asi na tom nieco bude.
Ak existuje nieco po zivote, tak verim, ze Ozzy s Lemmym od minuleho tyzdna este nevytriezveli. Btw, obaja odisli 17 dni po koncerte, mila nahoda.

anonym_7abce0
29. júl 2025

@anonym_autor Ako nás to malo konkrétne zasiahnuť ? Nie je to žiaden poloboh, ani náš rodinný príslušník.

anonym_3b5888
29. júl 2025

Ja som aj plakala,milovala som ho,dcera mi spala od narodenia pri jeho hudbe,teraz ma 9 a stale ho pocuva.Veľkí ludia by nemali umierať.

mamaaja82
29. júl 2025
@diewcatqoo

Mna ano. Necakala som, ze odide tak skoro po koncerte. Aj ked, ono sa to dalo cakat, uz par rokov bol na tom dost biedne. Ked som ho videla pred casom prvykrat po dlhom case na nejakom videu, tak roztraseneho a slabeho, az som mala slzy v ociach. Nechcelo sa mi verit, ze Ozzy je na tom tak biedne... ten nesmrtelny Ozzy, fucking prince of darkness.
Tony Iommi povedal, ze ma pocit, ze ten posledny koncert ho drzal pri zivote, sustredil sa nan, chcel sa rozlucit... a ked bolo po koncerte, mohol kludne odist. Asi na tom nieco bude.
Ak existuje nieco po zivote, tak verim, ze Ozzy s Lemmym od minuleho tyzdna este nevytriezveli. Btw, obaja odisli 17 dni po koncerte, mila nahoda.

@diewcatqoo presne moje slová.

amonet
29. júl 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor mňa jeho tvorba nikdy neoslovovala, ale zas asi ju skôr počúvajú genercie50+

@zmrzlinka2021 no tak sorry my mame s muzom 40🤣