icon

Smrť Ozzyho Osbourna: Ako vás zasiahla táto správa?

29. júl 2025

Zasiahla Vás jeho smrť?

mamaaja82
29. júl 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor mňa jeho tvorba nikdy neoslovovala, ale zas asi ju skôr počúvajú genercie50+

@zmrzlinka2021 pocuvaju ho cele generacie a nie ze 50+

pralinka25
29. júl 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor mňa jeho tvorba nikdy neoslovovala, ale zas asi ju skôr počúvajú genercie50+

@zmrzlinka2021 50 nebudem mat este dlho. Ale o to nejde. Stvoril cely hudobny styl ktory stal za odnozami x dalsich hudobnych stylov ktore pouzivaju aj dnesni interpreti. Ja som ani nezila ked boli napr. beatles a napriek tomu ich hudbu poznam. Elvis a kopec inych priekopnikov vdaka ktorym je dnesna hudba tam kde je. Proste ovplyvnili hudbu sposobom ktory dovtedy neexistoval a z coho cerpaju vsetci dodnes. Samozrejme nie jento kazdeho styl ale mnoho inych stylov z toho cerpa co ani nevies. Asi aj prave ten tvoj.

amonet
29. júl 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 btw aj taka lady gaga ci robbie williams priznali ze ich inspiroval aj mu vzdali na koncertoch poctu

jamidea
29. júl 2025

@anonym_autor nijako. Ale ked zomrel mekky, 1.x som plakala kvoli nie blizkej osobe

zmrzlinka2021
29. júl 2025
@amonet

@zmrzlinka2021 btw aj taka lady gaga ci robbie williams priznali ze ich inspiroval aj mu vzdali na koncertoch poctu

@amonet tiež mám 40, ale keď som bola teenagerka, nepamätám si, že by ho niekto počúval

anonym_68aa31
29. júl 2025

Nijak. Nepáči sa mi ten štýl hudby, nepáči sa mi jeho vystupovanie. Mám iný životný štýl a iné hudobné cítenie.

zmrzlinka2021
29. júl 2025
@pralinka25

@zmrzlinka2021 50 nebudem mat este dlho. Ale o to nejde. Stvoril cely hudobny styl ktory stal za odnozami x dalsich hudobnych stylov ktore pouzivaju aj dnesni interpreti. Ja som ani nezila ked boli napr. beatles a napriek tomu ich hudbu poznam. Elvis a kopec inych priekopnikov vdaka ktorym je dnesna hudba tam kde je. Proste ovplyvnili hudbu sposobom ktory dovtedy neexistoval a z coho cerpaju vsetci dodnes. Samozrejme nie jento kazdeho styl ale mnoho inych stylov z toho cerpa co ani nevies. Asi aj prave ten tvoj.

@pralinka25 pamätám si jedine že na MTV mal nejakú show s rodinou

sszuzu8
29. júl 2025

Jeho hudbu nepoznám a ani som nevedela ako vyzerá 🤷‍♀️ meno poznám ale nevedela by som si zaradiť ci spevák herec atď. Ja filmy hudbu atď extra nesledujem ani našich slovenských neviem priradiť tvar k menu.

iwesska
29. júl 2025

Nie,ovela viac ma zasiahla smrt princezny Diany. Mna vseobecne neprekvapuje smrt u ludi 70+ a este u takych,ktory maju taky zivotny styl ako on.

patrikjames
29. júl 2025

Môžete písať aký bol psychopat. Odkusol hlavu netopiera, fetoval, pil. Ale stále to bol výborný hudobník s úžasným talentom. Jeho pesničky sú hymny Rocku a Metalu a môžete písať čo chcete ale bez Ozzyho by dnešný svet Rocku a Metalu nebol tam kde je. Dokázal to čo veľmi málo hudobníkov. Česť pamiatke veľkého hudobníka ❤️

petamich
29. júl 2025

Uprimne nijako obzvlast, spominam si, ze napr. taky Chester z LinkinPark ma zasiahol viac, lebo to jednak bola kapela ktoru som aktivne pocuvala a bol relativne mlady. Ozzy bol pan hudobnik, na druhej strane po tom vsetkom co ma za sebou sa dozil uctihodneho veku.

pralinka25
29. júl 2025
@zmrzlinka2021

@amonet tiež mám 40, ale keď som bola teenagerka, nepamätám si, že by ho niekto počúval

@zmrzlinka2021 tak nie vsetci pocuvame vsetko. ja mam tiez 40 a teda pocuvala som ho. pozri napriklad toto nie je ziadna hrozna brutalita. je uzasna ta skladba

https://www.youtube.com/watch?v=sNgiN8hXK6M

rovnako ako dreamer alebo Mama, I'm Coming Home a mozno poznas aj mnoho inych len nevies ze je to on. kedysi sme ani nevedeli co kto spieva ked sa hralo v radiach.

pralinka25
29. júl 2025
@petamich

Uprimne nijako obzvlast, spominam si, ze napr. taky Chester z LinkinPark ma zasiahol viac, lebo to jednak bola kapela ktoru som aktivne pocuvala a bol relativne mlady. Ozzy bol pan hudobnik, na druhej strane po tom vsetkom co ma za sebou sa dozil uctihodneho veku.

@petamich no jo chester 🖤☹

katrin21
29. júl 2025

Nie.preco by mala? Cudzi clovek

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@anonym_autor tak zas povedzme si ze asi kazda rockova star od elvisa az po 90 roky zila taky zivot. ktora nie. a aj napriek tomu ze boli prakticky nonstop mimo dokazali stvorit historiu hudby z ktorej dodnes cerpaju dnesni pseudoumelci.

@pralinka25 tak to je. Drogy otvoria úplne iné vedomie a dimenzie, pod ich vplyvom vzniklo mnoho nesmrteľných a fenomenálnych songov (v žiadnom prípade ich neobhajujem, len konštatujem) Môj muž je fanúšikom Aerosmith, a vždy povie, Bože koľko koksu ten Steven vyšňupal, to by na 3 životy bolo. Nie za jeden 🫣 A 77 rokov má, tiež taký "zázrak"

xsuzannex
29. júl 2025

Neviem, ci by som povedala,ze ma jeho smrt zasiahla. Zasiahla ma vlani smrt mojho brata, ktory ho mal velmi rad.. mozno preto mi je to velmi luto, ale tak verim, ze sa s nim mozno na druhom brehu konecne stretol 🖤
A na odlahcenie - nechcem si prestavit, co sa stane ked umrie chuck norris, padnu internety po celom svete 😅🤣

pralinka25
29. júl 2025
@jamimo

@pralinka25 tak to je. Drogy otvoria úplne iné vedomie a dimenzie, pod ich vplyvom vzniklo mnoho nesmrteľných a fenomenálnych songov (v žiadnom prípade ich neobhajujem, len konštatujem) Môj muž je fanúšikom Aerosmith, a vždy povie, Bože koľko koksu ten Steven vyšňupal, to by na 3 životy bolo. Nie za jeden 🫣 A 77 rokov má, tiež taký "zázrak"

@jamimo ano to tiez alebo mick jagger to iste. neviem ci keby zili zdravo by boli nesmrtelni alebo by ich zdravy styl zabil skor 😀
ale tak ano aj steven je taky klasik 😀 a vsak mam pocit ze to bola naozaj zlata era hudby. tych skvelych hudobnikov hoc teda aj total sfetenych a ozralych pod obraz bolo mnoho. mna fascinuje ako napriklad gitarista zrovna black sabbath nema cast dvoch prstov a spravil s tym taku karieru alebo bubenik z def leppard urobil karieru bez ruky. akoze za mna fakt hudobnici vsetci tusim.

diewcatqoo
29. júl 2025
@jamimo

@jamimo toto. Steven sa vobec netaji tym, ze bol vlastne cely zivot zavisly na drogach a na to, ze je este starsi nez Ozzy, je vo skvelej forme. Na Ozzyho rozluckovom koncerte tam tromfol vacsinu ucinkujucich. A na to, ze Aerosmith uz nekoncertuju prave kvoli zdravotnym problemom Stevena (vraj ma nejak nezvratne poskodene hlasivky), tak to tam odspieval a odhopkal uplne na pana.

pralinka25
29. júl 2025
@diewcatqoo

@jamimo toto. Steven sa vobec netaji tym, ze bol vlastne cely zivot zavisly na drogach a na to, ze je este starsi nez Ozzy, je vo skvelej forme. Na Ozzyho rozluckovom koncerte tam tromfol vacsinu ucinkujucich. A na to, ze Aerosmith uz nekoncertuju prave kvoli zdravotnym problemom Stevena (vraj ma nejak nezvratne poskodene hlasivky), tak to tam odspieval a odhopkal uplne na pana.

@diewcatqoo ho doktori asi niecim naslahali. som minule pozerala taky podcast kde hovoril lekar co tiez bol ucasny takychto koncertov v zdravotnickom time ze oni im davaju take nejake koktejliky co pomahaju zlepsit hlasovy prejav. ale vsetko normalne legalne. aby proste vydrzali.

knmmch
29. júl 2025

@anonym_autor nijako..

tecila
29. júl 2025

Nie úplne, že zasiahla mal svoj vek, ale prišlo mi to smutné. Mala som vždy rada jeho hudbu.

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@jamimo ano to tiez alebo mick jagger to iste. neviem ci keby zili zdravo by boli nesmrtelni alebo by ich zdravy styl zabil skor 😀
ale tak ano aj steven je taky klasik 😀 a vsak mam pocit ze to bola naozaj zlata era hudby. tych skvelych hudobnikov hoc teda aj total sfetenych a ozralych pod obraz bolo mnoho. mna fascinuje ako napriklad gitarista zrovna black sabbath nema cast dvoch prstov a spravil s tym taku karieru alebo bubenik z def leppard urobil karieru bez ruky. akoze za mna fakt hudobnici vsetci tusim.

@pralinka25 ja mám 46 rokov a mnohé poznám z detstva, mamin nebohý brat počúval rockovú a metalovú hudbu ešte na kotúčoch. Potom platne, kazety. V 80.rokoch sa to veľmi ťažko zháňalo. Mám veľmi rada aj gitarové, bicie sóla, nátresky, aj balady. Milujem hudbu a počúvam od opery, cez kubánsky rap a kubánske ľudové aj grécky mainstream, židovské žalmy, 90 roky disco, Pavarotiho, po binaurálne tóny. Mám neskutočne vyvinutý sluch, hudbou sa prenášam do inej dimenzie, idú mnou emócie, každou jednou bunkou. Napríklad keď počujem klavír Jozefa Hollého vidím scénický tanec. Alebo rozumiem pointe skladby, bez toho, aby som rozumela jazyku. Neviem prečo, nedokážem to vysvetliť. A to je pre mňa na hudbe to úžasné👍Napr. kamarátka hrá na klavír, keď hrá, nerozmýšľa nad notami, vidí farby 😉 A bez koksu 🤭 Moje prežívanie tiež...
Áno bubeník z Deff Leppard 👏 a krásne sa k nemu zachovali parťáci z kapely.

jamimo
29. júl 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo Aerosmith minule zrušili koncert a Pištu rovno odviezli do liečebne. Myslím, že hlasivky má poškodené z kokaínu tak ako Whitney Houston. Vysvetľovali to v dokumente o Whitney, ktorý natočil Rudy Dolezal.

pralinka25
29. júl 2025
@jamimo

@pralinka25 ja mám 46 rokov a mnohé poznám z detstva, mamin nebohý brat počúval rockovú a metalovú hudbu ešte na kotúčoch. Potom platne, kazety. V 80.rokoch sa to veľmi ťažko zháňalo. Mám veľmi rada aj gitarové, bicie sóla, nátresky, aj balady. Milujem hudbu a počúvam od opery, cez kubánsky rap a kubánske ľudové aj grécky mainstream, židovské žalmy, 90 roky disco, Pavarotiho, po binaurálne tóny. Mám neskutočne vyvinutý sluch, hudbou sa prenášam do inej dimenzie, idú mnou emócie, každou jednou bunkou. Napríklad keď počujem klavír Jozefa Hollého vidím scénický tanec. Alebo rozumiem pointe skladby, bez toho, aby som rozumela jazyku. Neviem prečo, nedokážem to vysvetliť. A to je pre mňa na hudbe to úžasné👍Napr. kamarátka hrá na klavír, keď hrá, nerozmýšľa nad notami, vidí farby 😉 A bez koksu 🤭 Moje prežívanie tiež...
Áno bubeník z Deff Leppard 👏 a krásne sa k nemu zachovali parťáci z kapely.

@jamimo tiez hudbu milujem. nemam to sice az takto ako ty ale je to obrovska sucast mojho zivota. moja mama (74r) ma doma kadejake platnove skvosty. este za totality jej tajne kamarat posielal z ameriky. az na policii raz kvoli tomu bola. ale teda niektore prisli, ine nie. a niektore zlomene.
mali sme takeho rodinneho kamosa (teda ona ale ako rodiny sme sa casto nevstevovali od jej uplnej mladosti) a on bol teda riadny fanatik do hudby. ten mal snad vsetko.

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@pralinka25 a túto od White Lion poznáš? Skladba z roku 1987, aj slzu vyroníš, stále aktuálna..

https://www.youtube.com/watch?v=9_PzuBbwyo8

Preklad
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/white-l...

pralinka25
29. júl 2025
@jamimo

@diewcatqoo Aerosmith minule zrušili koncert a Pištu rovno odviezli do liečebne. Myslím, že hlasivky má poškodené z kokaínu tak ako Whitney Houston. Vysvetľovali to v dokumente o Whitney, ktorý natočil Rudy Dolezal.

@jamimo pišta 😂👍

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@jamimo pišta 😂👍

@pralinka25 tak ho doma voláme 😃🤭

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@jamimo tiez hudbu milujem. nemam to sice az takto ako ty ale je to obrovska sucast mojho zivota. moja mama (74r) ma doma kadejake platnove skvosty. este za totality jej tajne kamarat posielal z ameriky. az na policii raz kvoli tomu bola. ale teda niektore prisli, ine nie. a niektore zlomene.
mali sme takeho rodinneho kamosa (teda ona ale ako rodiny sme sa casto nevstevovali od jej uplnej mladosti) a on bol teda riadny fanatik do hudby. ten mal snad vsetko.

@pralinka25 muž má kamaráta, vo veku 60 rokov postavil dom a celé vrchné poschodie je jeho. Hudobné poschodie👆 Neskutočne kvalitné aparatúry a hádam aj 1000.platní a iných skvostov

pralinka25
29. júl 2025
@jamimo

@pralinka25 muž má kamaráta, vo veku 60 rokov postavil dom a celé vrchné poschodie je jeho. Hudobné poschodie👆 Neskutočne kvalitné aparatúry a hádam aj 1000.platní a iných skvostov

@jamimo no tak to jak tento nas znamy (mal 73). ten mal plne steny platni fakt kadejakych, aparatury ja ani neviem co vsetko mozne. minuly rok umrel. prakticky bez par dni rovnako ako ozzy. ked existuje hudobne nebo musi tam byt cely happy ked postretava vsetky tie hviezdy co to uz na zemi vzdali. vcul urcite prenasleduje ozzyho 😅
hej pista mu sedi 😂
nepoznala som tu skladbu 👍

jamimo
29. júl 2025
@pralinka25

@jamimo pišta 😂👍

@pralinka25 túto mám veľmi rada od Pištu, málokto ju pozná

https://www.youtube.com/watch?v=d7lCZ0rpH3o