SMS ohľadom korony
Ahojte, zachytila som niečo ohľadom SMSiek, že si robili srandu že sa budú posielať SMS Krajčimu či môžme ísť von. Vôbec nie som v obraze, prosím vysvetlite mi to?
No keď tak zakazujú, prikazuju, testujú, monitorujú a neviem co, tak prečo práve tí to nedodržujú, chodia na dovolenky, nákupy, krajčír, kaderník, do veselých domov atď atď, pre nich neplatí nič a ešte im aj výplata cinkne, mesačne toľko co niekto to nevidí za rok tak kde sme
@kikus7 no ja si myslim, ze mi sa ani dochodkov nedockame takze je to take. peniaze ani ziadna pomoc nic, nechapem, ci si myslia v twej vlade, ze budeme zit zo vzduchu alebo jak
@kikus7 nie, ja nepracujem a uplne chapem Vasu frustraciu. Som na rodicovskej, ale som aj inak zabezpecena, asi to je dovod preco by mi nevadilo, ak by boli vsetci 3tyzdne doma. Osobne si myslim, ze sa to nesiri ani v obchodoch, ani na lanovkach ale v interieri na domacich navstevach. Myslim, ze ak by sa 3tyzdne sedelo doma na zadku tak by sa svet nezrutil lebo tieto opatrenia velmi nepomahaju. Je 300 vynimiek a ludia proste ten zaklad nedodrzuju. Uz davno mohlo byt po korone, ak by boli vsetci disciplinovani.
Ale mate pravdu, nepozeram sa na to ekonomicky, pozeram sa na to cez ludske zivoty. Ak vam niekto blizky zomrie, tak otocite. Ja som tiez otocila, este na Silvestra som bola ruka hore v horach na hoteli.
Myslím si, že toto určite neprejde. Ak aj áno, tak toto nikto robiť nebude. Veď to už kam sme sa dostali... Je to úplná hlúposť... pán minister mal asi zasa trip nejaký
@lianka123 ale to by mala zacat nasa vlada, sak im udelil Mikas kopec vynimiek napriklad cesty do VB a bez testu a karanteny.
tak my mame byt zavreti a nasi papalasi si udeluju vynimky, to kde sme.
A ano pre niekoho by sa zrutil aj pre tie 3 tyzdne, napriklad ak zena zije s alkoholikom a bola by s nim 3 tyzdne doma tak ju aj prizabije napriklad, alebo ti odide v bytovke dolezity spotrebic napr pec a ty si 3 tyzdne nenavaris stravu, lebo sak by doma sedeli vsetci na rici a ani vydaj z eshopov by nefungovali ... a nekupila by si novu pec nikde a jedla by si tak surove zemiaky
@katulienkax vsak prave, presne preto ako sa chovaju, este aj s ttm ockovanim Cibulkovej, plus zahranicne dovolenky nasich papalasov, som aj ja s..la na opatrenia, doslova sme 1 mesiac precestovali s rodinou... az kym nam v okoli nezacali umierat ludia...
Toto mali dávno zaviesť,ja mam prevádzku (sálu) zatvorenu trištvrte roka a štát len trepe že pomáhajú,hej pomáhajú zamestnancom a dokonca im chcú dať 100%a začo???! Že sedia doma?? A my zamestnávatelia čo?? My máme skapať? Veď nemáme žiadny príjem ..a to ešte nekončí..
V Čechách dostávajú na prevádzku 5000 eúr.
MALI BY ZATVORIŤ VŠETKO NA TVRDO!!!!
PORIADNY ZÁKAZ .A UŽ MI TO TOTALNE LEZIE NA NERVY
Ignorovať a neriešiť takýto nonsens, ináč budú vymýšľať stále nezmyselnejšie opatrenia

@kikidee a z čoho budú platiť tie ocrky a pnky, ktoré by si ľudia pobrali, keď sa zavrie ekonomika? Akýkoľvek lockdown je zbytočný, keď aj tak nikto nekontroluje tie bandy pubertiakov, čo sa poflakuju denno denne po vonku, ani testy nikto nikde nerieši, návštevy a oslavy podľa toho čo počúvam sú bežné a v plnom prúde. Toto by sa malo riešiť a kontrolovať a nie zakázať chodiť ľuďom do práce. Aj tie malé obchody by mali otvoriť, kľudne nech je povolený jeden zákazník, prípadne rodina, ale toto je už choré čo vymýšľajú