Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
alééé vacsinou potraviny a iné potrebné veci 😉 ale sme boli len tu u nas,muzik slubil susedovi ze mu obstrihá stromy tak sme sa museli ponahlat,este stastie ze som mala popisané co potrebujeme 😉
ahojte...pekny vecer...akurat som prisla z prace,tak som vas prisla kuk a idem spinkat,rano zase do prace...
dia kam sa chystate na dovolenku...dobre citam? 🙂
dobru nocku... 😔
ahojte baby, idem si robiť predoperačné vyšetrenia- robili ste ich niektorá na internom na Rastislavke? Ak áno, aký to tam malo priebeh a ako dlho to trvalo?
ahoj tina ja som robila predoperacne v mieste mojho bydliska,brali mi krv,a ekg 🙂 takže podla mna nemusiš isť ikvoli tomu do KE
Ahooojteeeeeeeee 🙂
obedik uz hotovy,hned ideme papat 🙂 prajem dobru chut kazdemu a peknu oddychovacú nedelu 🙂
ahojte bambulky, ako dnes ? uzivate vikendik ? my rozmyslame ze by sme sa isli trocha prejst do lesa. sice ma uz druhy den bolia dost krize, ale to slniecko hrozne laka von
bea dúfam,že si neporodila v lese 😅
my sme boli dnes tolko vonku,ako nikdy,treba využiť to krásne počasie 😉
tak som osprsená,aleee som vam prisla za zelat dobru nocku a sladke snicky a uspesny zaciatok tyzdna 🙂
pekny vecer baby...som hotovaaaaa ☹ tazky vikend plno ludi....
idem do sprchy a chcem dlhoooo spat... 😉
dobru nocku,pekne snicky...a pekny pondelok... 😉 🙂
dobre ranko.
evy 😀 , neporodila som v lese, lebo sme nakoniec ani nesli. muzik zaspal a potom uz nesvietilo slniecko, tak sa mi uz nechcelo ist. a mozno aj dobre, lebo tie krize som dost citila.
Dobré ránko hermanky,
tak aký ste mali víkend? Ja úžasný. boli sme lyžovať, aj krsniatkami, celá família, no bašta 😀 , počasie nám vyšlo ukážkovo, joj ešte stále mám z toho dobrý pocit. Dúfam, že vydrží čo najdlhšie. No dievčence, želám Vám krásny týždeň 😉
ja asi n ič take,poobede idem do práce,teraz idem pioumyvat riady a konecne si dam kavu,akosi ma pobolieva zub 😠
ale tuto noc som mala take blbe sny,tak som skoro hore

ahoj csilla a čo dobrého ste nakupili?