Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
dam vam ten recept.pokrajete paradajky na kocky,ochutite sol,peper,bazalka,do toho parmezan,trosku olivovy olej,cesnacik a medzi tym si urobite rozky na panvici rozpoltene a na poly prerezane,jemne opeciete,date na tanier a na to ten maglajz.no je to super a na zaver posypete parmezanom to vsetko.
ale na tu panvicu minimum masticky.nema to byt mastne,ale suche.fakt len minimum masti.
to ja mam vsetko z nemecka a tam som zbierala rozne recepty ked sme v restike pracovali.hodim,len musim si aj pospominat 😀
ahojte kocky 🙂 tak som dufala ze zehlenie cez den mizne, ale nie 😠 😠 ono ma to pockalo............
co mate nove?
ahoj ger....ja nič ..po starom....zajtra mam ťažký pracovný den....tak sa psychicky pripravujem...
no ano...mame teraz čistý blázinec....
a ty ako????kedy ideš na to????už to maš za pár dní...nie???
ahojte.tak som tu na chvilku. 🙂 ..uz som po veceri,teraz cakam na manzela kedy dojde pre mna. 🙂
ano u mamky papkam.mali sme rybaciu pomazanku a teraz si ideme dat vinko biele. 🙂
prave dnes som bola za porodnikom, urobil mi ultrazvuk a prietoky, simon ma uz 3 kila (aj to adekvatne citim...), buduci pondelok mi ma robit monitor a chce ma aj vysetrit - zistit v akom stave su porodne cesty - co vobec nerozumiem ako chce urobit... a podla toho sa dohodneme ci cisarsky ci normalny, ale myslim ze je presvedceny o tom ze som rizikova a ten cisarak urobi.
zajtra idem na predoperacne aby som to mala komplet v poriadku, este musim ist aj na poucenie o epiduralke a ked to budem vsetko mat, tak uz nam nic nebude stat v ceste. tak uvidim, v pondelok budem zase o nieco mudrejsia.
ale posledny mesiac sa taha ako sopel ☹
matelko, ty ides zajtra k hermimu ? fiiiha, tak ti silno drzim palce, nech to uz postupi dalej
matelko ako? uz mas schvalene? 🙂 bead musi pokukat porodne cesty a trosku ta potrapit, aby mohol povedat ze aspon kukol, ked sa uz rozhodol na sekciu 😀 mas murina?
dia ip
beadz riadny valibuk je simon 🙂 ..uz tolko vydrz. 🙂 ide to rychlo,len tebe sa to zda,ze sa to taha.
gerenka ano uz suhlas je schvaleny,tak dufam,ze uz bude u hermiho.v stredu idem k nemu.

ale nezabudla.bola som v obchode a nic som nekupila 😀