Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
dianan no super.ja som ti hovorila,ze bude vsetko ok 🙂 ....ja viem,clovek sa boji,co ked....
ahojte dievčatá..mám za sebou KETík..neúspešný..a teraz sa z toho snažím spamňtať..nedarí sa..ale musím.. chcem sa Vás spýtať..aký je postup vo vašom centre?
ahojte bambulky. tak ako dnes ? ja som teraz dorazila domov, uuuuplne hotova, nohy mam docista spuchnute. idem si po nejaku vodu a precitam co ste dnes rozoberali.
dia, na aku kontrolu si bola ? nejako som nic nezaregistrovala... no nic, hlavne ze je to ok.
bonsai, vitaj. co presne ta zaujima ?
ahoj matelko. 😉
aha v praci mala kontrolu... to co pisala ze perny den. ja som myslela ze u hermiho nieco, tak mi to neslo do tekvice...
a ty az zajtra ides ? docista som dopletena 😀 . a preco si nebudes sama pichat. vies ake to je jednoduche ?
gonal pero mas super jednoduche, trva to sekundu, vobec to necitit. sa ti bude chciet niekam trepat kvoli par sekundam ?
ahojte som doma z práce 😉 matelko no čo ten další recept?dnes asi urobím chleba vo vajci,to možem aspon raz za týžden
uvidim.ak budem vediet sama manipulovat s gonalom,tak mozno aj sama budem pichat.uvidim.
evy nic ma este nenapadlo.chce to cas 😀
akurat som si urobila 🙂 u nás je taka čiernava akoby šlo snežiť alebo čo 😕 a hlava ma boli ☹
aj tu boli vsetky mozne pocasia. dokonca som zazila krupobitie a nemala som ani dazdnik. no, viete si predstavit aka mokra som bola... ? 😠
ahoj puglee, ved aj vcera som tu bola. si si ma ani nevsimla ? ☹
ja este nemozem rodit. tento tyzden mam este vela prace 😉
bea akože by som si včera ťa nevšimla...ste rozoberali vyšetrenie pôrodných ciest 😀 .......čo si o mne myslíš 😒
ahoj evi...už si zdravučká?...aj mne dnes dorazila ms (že si vôbec na mňa spomenula od januára)....začínam brať marvelon...tak sa aspoň trošku pohnem dopredu
bea veď preto 😀 😀 😀
ahojte baby 😀
matelko, nemas nahodou povolenie na gonal na 20 dni? 5 pier je na 10dni..........urcite si nebudes pichat 20 dni pouzitie pera ti nech vysvetlia v lekarni alebo sestricka, nic sa neboj....jednoduche
co mate nove?
ja mam toho velo velo navyse 😀 😀 ale takkkkkkkkkkkkkkkkkkk by som daco jedla 😒 😒 mne sa to nepaci

ano...tak už mam potom...všetko dopadlo OK....