Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
neslo mi pridavat prispevky...dnes ma hlava boli,asi z toho vina vcerajsieho. 😀
matelko ako bolo vcera u hermana?aj ty si si dala vinko?aj mi vcera z muzikom...fajne cervene... 😉
vcera hermi nikoho nemal v cakarni,takze ma zobral v predstihu,co som bola velmi rada.na pondelok ma znova obj..sliznicu mam vysoko,kramy mam uz 6-ty den.
ahoj lusi.ja som si dala proseco.kamarat nam doniesol z nemecka karton.je to fajne suche a jemne perlive...ked som robila v nemecku,tak kazdy bozi den sme so sefkou pili proseco s campari,takzvany telefon,tak sme to volali,aby hostia nic netusili 😀
matelko 😀 😀 tak som rada...ze herman tak ta skoro vzal...
muzik robi ranajky,zlaty,tak ja idem popostelat... 🙂
tak ja si uz ani nepamatam,kedy mi muzicek ranajky urobil....vcera mal hermi dobru naladu.
tak moj zvykne tak raz za mesiac... 🙂 zlaty moj...
herman?ta on raz tak raz tak...nie?
dia dnes si do kolkej v praci?
tak uz som naranajkovana,manzel fajne urobil...idem pratat...potom navarit... 🙂
lusi ja uz aj desiatu mam za sebou 😀 😀 ,o chvilu bude aj obed 😀 ..dnes sa mi tak nic nechce.
tak obed uvareny,pozehlene ale dnes toho nebolo vela,idem este trosku podlahu umyt a hotovo...
dia to nemas ze napr.do 14.ci to stale podla ludi?
evi co ti robia robotnici?ty si jak janapo,jej tiez chodia robotnici,ale len vetdy ked jej muzik nieje doma... 😀
tebe je muzik doma,ci tiez nie?... 😀
co ste dnes papali na obed?
baby vysadila som HAK bolo mi zle,neviem ci od toho...ci nie...
lusi ja som mala fazulovu pol.s udenym masom a rozky.mamka varila.
lusi ,no,moze ti byt aj z toho zle.dobre si urobila,ze si vysadila a uvidis.
no uvidim matelko,neviem ci fakt od toho,ale viem ze uz ziadnu chemiu,hormony nechcem brat... 😒
no nic sa mi nechce.tak ma hlava boli,ze uz druhu tabl.som si dala ibalgin400.no neviem z coho.ved mna nezvykne hlava boliet./tak raz za rok/je pravda,ze som dnes blbo spala.
už porobene,matelko rezali strom taky velky,ale prisiel ponosiť drevo manželov kamarat tak nech nie su hladny,mala som maso naložene v páce 😉

haloooooo kde ste????