Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
sesterka prisla,plavi sa uz 10-ty rok na lodi po celom svete a mala narodky 30-tku,tak nas pozvala,lebo ked mala svadbu,tak nam len oznamko poslala a povedala,ze aspon narodky oslavy uz ked nie svadbu.vydata je uz 6-ty rok.
ahoj evy 🙂 ..aj tebe pekny dnik.u nas sa vycasieva,asi fakt bude pekny vikend tepli.ani som tomu neverila.
no nic.dnes som si moc nepokecala,ale nevadi.aspon som urobila co treba.
pre dnesok koncim...prajem vam vsetkym krasny vikend,uzite si ho 🙂 🙂 🙂
pa-pa
...dobre ranko...aj ked u nas asi bude uprsany dnik...moje okna asi sa odkladaju...
...Bea mi sme spolu telefonovali,ale aj tu ti pisem...este raz blahozelam vela zdravicka ti prajem...hlavne Šimonkovi... 🙂 🙂 🙂 nech robi len radost... 😉
baby co ste tak cez vikend konika zanedbali.ja som si vas sla precitat a ved nemam co citat.no pekne.
evy a co zubky boleli?
lusi okna ti neutecu 😀
dianan ty ako?kedy si dosla domov?
tak ak nerátam o jeden zub menej a antibiotika k tomu tak áno,ale od 2.00 som nespala,tak dúfam,že to doženiem cez den 😔
ale som hladná ako vlk,ráno som nejdela a teraz nemožem,ved ma od hladu vyrúti 😀
evy aj pocasie je na spanie,takze urcite to cez den dozenies.
este vcera som mala ms,uz 10-ty den.
evi...tak si pospi..
.matelko...prišla som domov okolo 17-tej...ale bolo dobre...aj školenie,aj trocha relax
dianan to ti verim 🙂 ..my sme boli vcera von a taka som prisla zablatena,az po usi.rovno som dala veci do pracky.

kati...som chcela vidieť ako rastiete a v tvojom albumiku niet bruško 😒