Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
ahojte.prajem pekny den 🙂
no dnes mam premieru v pichani.
dianan to sa musi v rovnaky cas pichat ze?
ahoj evi 😵
dia...našla som tam kederníka, s ktorého výsledkom som spokojná...chodievam tam 😵
evi my teba nespoznáme...sa vyparádiš 😉
lusi príjemný víkend 🙂
ahoj matelko 😵 ... z vlastných skúseností odporúčam ležať pri pichaní...som raz odpadla 😢
ahoj puglee 🙂 ..tak kadernika si si nasla.no super.chces byt pekna co?
dianan dakujem.sama si asi pichat nebudem.vedla v praci mam zdravotnu sestru,tak ta mi bude,no a vikend to neviem.
dianan no skoda....hej priznam sa,v tychto veciach som padavka 😀 😀 😀 ..a ani sa za to nehanbim.
matelko.....aj môj brat je taký....potrebuje sa psychycky nachystať na injekciu...a odpadáva.....každý sme iný...
puglee IP
tak kazdy sme iny.niekomu to nic nerobi a niekto pomaly odpadava 😀
no vcera som uz vytoky nemala,ale bojim sa co ked este dnes budu.
neboj...nemysli nato....asi lepšie myslieť na ten proces čo nejmenej...pichnuť a koniec.... 🙂
hej,ale ked mne koncia kramy,tak jeden den nemam nic,ale na druhy este predsa nieco zo mna vyjde a co ked to bude aj teraz tak.
ihly pri gonale su velmi tenucke,takze by som to nemala citit 😵
dianan toho sa nebojim,ale predstav si,bola som na wc a vytoky mam este.co mam robit.akurat som si sla da pichnut gonal.
dia večer ti napíšem, lebo v práci mi nejde písať IP....máme zablokované 😠
matelko a cez víkend ti kto bude pichať....manžel 😅
nemam radsej hermimu zavolat?alebo co...ved to nieje mozne tak dlho.mozno ten gonal to zastavi,ci nie?
no baby ja som uz aj z obedu prisla,aj zmrzlinku som si dala-prvu tuto sezonu 🙂 ..a nikoho nikde.
co robite?

puglee však ta nespoznáme 😕