icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

gerena
7. apr 2009

ahojte 🙂 vonku je teda krasne 😀 😀 som zvedava do kedy
co mate nove? konecne tu niekkoho stretavam...........

dianan
7. apr 2009

ahoj matelko....ahoj ger.....
🙂
matelko...dorábam ešte nejaké veci...

matelko1
7. apr 2009

no baby kde ste kto?..posuvam temu,ved sme uz na druhej str.

janapo
7. apr 2009

ahojte bojovnicky 🙂 vidim ze zasa ste vsetky online 😀
Len som sa prisla s vami na dlhsiu dobu rozlucit, zajtra ma prijimaju do nemocnice, kde pobudnem az do porodu. Nie je to s nami ruzove tak nam drzte palce 🙂
Dufam, ze ked sa sem vratim tak uz vsetky budete mat ranne nevolnosti ( 😀 ) a rastuce bruska 😉 drzim vam palce.

dicinka1
7. apr 2009

janapo..avoooj..co sa deje,?preco ides do nemocky?

janapo
7. apr 2009

ahoj dici, no uz mam uplne kratky krcok a lekar mi dnes povedal ze kazdy tyzden v brusku bude teraz pre nas vyhrou. Chcu ma napojit na infuzky a pichat uz kortizon lebo mozno uz o 3 tyzden bude sekcia...

dicinka1
7. apr 2009

fiha..to je dost skoro...tak nech babetka vydrzia co najdlhsie.....cmuk im..aj tebe..drzte sa..davajte na seba pozor.. 😉

matelko1
7. apr 2009

janapo budem vam drzat palce.nech babatka este chvilku vydrzia.davajte si pozor. 😉
dicinka ahoj.teraz mas kopec casu co?vybavicku mas uz komplet nakupenu?izbicku pripravenu?

matelko1
7. apr 2009

pekny zvysok dna prajem. 🙂

dicinka1
7. apr 2009

matelko avoj...no mam kopec casu..a zacinam sa nudit..vsetko pripravene na prichod malej EMMKY...uz len drobnosti...Toooooooooolko mamiciek uz chodi s kociarikmi a ja musim cakat ☹ chvalabohu,ze uz iba necele 2 mesiaciky a nebudeme uz sami... 😵 len chcem aby to rychlejsie slo....ked tak krasne kopka...taku chut ju mam vystiskat stale..keby som jej aspon bocu mohla dat 😀 ale to moze len manzel..ja sa tak zohnut nedokazem 😀 😀 😀

lusinkaj
7. apr 2009

...dobru nocku vam prajem,akurat som prisla z prace,idem spinkat...
...peknu stredu prajem,ja budem odychovat... 🙂
Janapo drzte sa v nemocnici a etse nech babatka vydrzia v brusku... 😉

eva7780
autor
8. apr 2009

pekný den,včera som sa tu vobec nedostala,čo bolo tolko práce v záhrade 😝
Jani drž sa v nemocke a hlavne vydrž čo najdlhšie s babatkami v brušku 🙂

matelko1
8. apr 2009

ahojte.prajem pekny den 🙂 ..dufam,ze dnes tu nebudem sama.dnes budem mat 6-ty den pichania za sebou,zajtra kontrola u hermiho.

lusinkaj
8. apr 2009

Ahojte 🙂

matelko1
8. apr 2009

ahoj lusi.co mas dnes v plane?

lusinkaj
8. apr 2009

ahoj matelko,dnes vobec nic manzel ide na poobednajsiu a ja idem ku kamsoke na navstevu a ak sa vratim,ale az vecer tak sa pustim do zehlenia... 😉 a ty ako?

dicinka1
8. apr 2009

matelko..zajtra ti budem drzat palceky 😉

matelko1
8. apr 2009

ja v pohode.gonal dobre znasam.som zvedava,co mi povie hermi.

matelko1
8. apr 2009

inac nic necitim.pocitovali ste niektora nieco po pichani?

dicinka1
8. apr 2009

matelko ja nic..len mi bolo horuco ☹

lusinkaj
8. apr 2009

matelko to je super,ze dobre znasas gonal...ani ja som nemala s nim ziaden problem... 😉
ahoj dici...ty sa mas ako? 😉

matelko1
8. apr 2009

tak ste ma potesili 🙂
uz teraz na usg uvidi hermi,kolko folikulov mam,a........

dicinka1
8. apr 2009

LUSINKAJ AJOJ..SOM SA ZABUDLA POZDRAVIT..PREPAC...mam sa fajn..dnes mi pride manzelik...velmi sa na nas tesi..aj mi na neho... 😉 a ty ako sa mas?nejdete teraz na dalsie ivf?

matelko to som rada 😉 zajtra mi napis ip..neviem ci budem na koniku..tak ked sa nahodou prihlasim,aby som nehladala kolko mas folikov..juuuuuj dufam ze vela..a kvalitnyyyyyyyyych 😉 😵 😵 😵

matelko1
8. apr 2009

a este jedna otazocka.ked si picham 225 iu,jedno pero vystaci na 2 x,a este tam ostava v tom pere,tak kolko jednotiek asi tam zostane.

dicinka1
8. apr 2009

neviem presne kolko tam ostane..ale som si ista ze o trosku viac ako 75 j.......NEZE TO VYHODIS.....!!!!!to je na dopichavanie,ak by ti nahodou trebalo....

ja som z jedneho pera vytisla 2 krat po 225 a este 75 j....co som pichala posledny den..a este tam ostalo tusim..ale len maaaaaaaaaaaaaalinko 😉

matelko1
8. apr 2009

nie,ja to nevyhadzujem.mne to sestricka u hermana povedala,ze sa to nevyhadzuje,ze je to na dopichavanie.len som chcela vediet,co tam ostane.

puglee
8. apr 2009

awojky všetky 😵
matelko, vidím, že pichanie zvládaš výbrone 😵 a kedy ideš k hermanovi....ja som pri stimulke asi po 5-6 dni už cítila trošku vaječníky, ale je to idividuálne

eva7780
autor
8. apr 2009

ahojte 🙂 matelko neoj,ono budeš ciítiť za pár dní vaječníky,tak ako píše puglee 😉 kolko vody vypiješ cez den?

matelko1
8. apr 2009

joj vody vypijem 3-3,5 l denne.
zajtra idem k herman.
evy,puglee co robkate?

eva7780
autor
8. apr 2009

matelko zajtra ti držím palce 🙂