icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

lana28
10. apr 2009

Ahojte vsetke zienky, prajem Vám prijemne prezitie velkonocnych sviatkov............vela, vela vody...............

Som tu strasne dlho nebola, zatial nemame nic nove.........a srdecne gratulujem Bey k Šimonkovi, a ostatnym drzim palce.................. 🙂

lusinkaj
10. apr 2009

Ako prezivate Velky piatok?ja pomalicky varim nieco a aj zaroven upratujem,zajtra budem pokracovat vo vareni...

puglee
10. apr 2009

Awojky 😵
...idem piecť koláčik 🙂
lana som veľmi rada, že si sa po veľmi dlhej dobe ukázala...ako pokračuješ so snažilkovaním? 😉

eva7780
autor
10. apr 2009

prajem vám pekný večer a ešte krajší víkend

https://www.youtube.com/watch?v=jC8t2qmR0DY
lusinkaj
11. apr 2009

Dobre ranko 🙂 prajem vam krasnu bielu sobotu... 🙂

matelko1
11. apr 2009

dobre ranko.prajem vam krasnu bielu sobotu 🙂
lusi a ty co nemas spania.

csilla76
11. apr 2009

Ahojte 🙂 len na skok chcem vám popriat krásne velkonocne sviatky,plné pohody,a oddychu,vela kupacov. 🙂

Ja dnes peciem 3 druhov zakuskov,aj salát robim 🙂 Zajtra budeme u nasich a v pondelok ideme s jednou 5 clennou rodinkou na piknik do prirody 🙂

matelko1
11. apr 2009

ahoj csilla.aj tebe pekne velkonocne sviatky a uzi si ich.dufam,ze to pocasie bude pekne,lebo hlasia prehanky a burky.

beadz
11. apr 2009

ahojte babiky. prosim hlaste mi kto je na tom ako, lebo ja nestiham nic okrem prebalovania a strkania cicky.
uz ani neviem ci som dievca alebo chlapec ☹
a prajem vam krasne sviatky

matelko1
11. apr 2009

ahoj beadz.ja idem v utorok na odber.
a maly simonko ako?ako ti buba?

beadz
11. apr 2009

matelko, to je super. drzim ti velmi palce. ako sa podarila stimulka, co hovoril doki
simon nespi skoro vobec. jedine vonku v kociku, tak keby ste videli v noci kocikovat niekoho, tak to budem asi ja ☹
ale inak je to moje slniecko, akurat ze cely zivot sa mi otocil a okrem neho sa velmi inemu venovat nemozem.

matelko1
11. apr 2009

beadz aj moja neter spala len v kociku a potom ju to preslo a vyspala aj v postielke a pekne niekedy aj 5 hod.v kuse.len trpezlivost.to ti verim,ze sa ti cely zivot prevratil na ruby.
stimulka dobre,nic necitim,ani neviem,ze si picham.doki povedal,ze je vsetko ok.

beadz
11. apr 2009

takze si pichas sama ? ja som tiez nic necitila. budem na teba silno mysliet v utorok.

matelko1
11. apr 2009

sama nie,suseda mi picha,je zdravot.sestra.chcela som sama,ale akosi mi to nejde.ja napnem sval a koniec,neviem sa uvolnit,ale ked mi druhy picha,tak v pohode,som uvolnena.

beadz
11. apr 2009

utekam kojit. uz je hore. pomooooooc

matelko1
11. apr 2009

tak len bez 😵 nech je maly spokojny a nech pekne rastie 🙂

eva7780
autor
11. apr 2009

ahojte 🙂 pekný den prajem 😉 matelko dnes si celý den u mamy?

matelko1
11. apr 2009

ahoj evy.nie,ja som v praci do 12-tej.

eva7780
autor
11. apr 2009

jáj ja som zabudla,že je sobota 😀 ako si strávila včerajší den?dúfam,že si neupratovala celý den 😉

matelko1
11. apr 2009

vcera?doobeda som upratala,potom oddych,isli sme sa prejst do prirody s manzelom a vecer som varila sunku a robila zem.salat.to zboznujeme.mamka mi doniesla kolace a zajtra ideme k nej na obed.
a ty co si robila vcera a co dnes robkas.

csilla76
11. apr 2009

matelko dryzim palce na odber aby bolo vsetko ok a aby si mala dost kvalitnych vajok a potom uz len budeme cakat na pozitivny testik 🙂 takze nic neboj vyjde to 🙂

bea veru taky maly simonko vie obratit zivot o 100%,ale hlavné je to ze ste zdravy a stastny 🙂 bárs by sme aj mi ostatné mohli povedat ze nemáme cas na iné okrem nasho sliniecka.... 😉

mne sa uz upieklo cesto,trosku vychladne a dam nan krem a potom zelatinu.popritom varim aj obed vyprazené rybie filé s zem.pyre.a potom este idem dalej piect a salát robit,ale sem tam nakuknem. 🙂

matelko1
11. apr 2009

csilla dakujem ti a ja dufam a verim,ze jajka budu kvalitne,no a potom uz len cakat.to vychadza potom aj bud.tyz.transfer nie?chcem si dat pk+lepidielko.

eva7780
autor
11. apr 2009

csilla ty si šikulka 🙂
matelko dnes som robila šalát,obed máme od včera,to isté čo robí csilla 😀 koláč som piekla včera a šunku uvarím zajtra ráno

matelko1
11. apr 2009

aj ja mam obed od vcera.poobede neviem co budem robit.asi sa vykvacim na zahradu a budem oddychovat 😀

eva7780
autor
11. apr 2009

u nás je škarede počasie,v noci pršalo a teraz fúka vietor 😝 tak sa akurát možem vykvačiť v izbe 😀

valery08
11. apr 2009

Ahojte, síce veľmi neprispievam, ale vždy keď mi to naša láska Natálka dovolí rada si Vás prečítam. Aj nám dr. Herman s Božou pomocou pomohol k splneniu nášho najväčšieho sna. Naša bambuľka sa na nás krásne usmieva 🙂 a robí nám veľkú radosť. Všetkým snažilkám chcem popriať na testíku čo najskôr vytúžené // a tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie a zdravé bábätinká. Zároveň Vám prajem príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov.

lusinkaj
11. apr 2009

ahojte,prajem krasnu sobotu a pekny vecer... 🙂
bea uzivaj si šimonka... 🙂 musi to byt urcite super... 🙂
ja uz mam vsetko hotove,pripravene,zajtra rano mozme ist svätit... 🙂

lusinkaj
11. apr 2009

Prajem vam este raz peknu Velkonocnu nedelu,uzite si,odychnite si,len sa neprejedzte... 😀
Idem k telke,dobru nocku... 😔

gerena
11. apr 2009

Ahojte kocky 🙂 ako sa mate? idem si vas precitkat 😉

eva7780
autor
11. apr 2009

Ahoj,ty si už doma? 😕