Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
dia v na druhy tyzden mam volno aj v utorok aj piatok...taze cakam na tvoj telefonat hociktory den...ok?
tak pekny vecer ti prajem,dobru nocku 😔
dia ja neviem co sa mi stalo,ale ja som to uz vcera cez dne pocitovala,v noci a teraz ako ma boli....
nic sa mi nechce,treba mi popratat navarit....
dia musim nieco navarit a len trosku aspon popratat,lebo vies idem na 3 dni do prace,ta to potom tu bude vyzerat...ale priznam sa nechce sa mi nic.... ☹
tak este raz ahojte.prajem pekny den 🙂 ...neslo mi pridavat prispevky od rana sa trapim.
čau matelko...no konečne si tu...už ti to ide..???
ako sa cítiš??,kedy testuješ???
neviem kedy testnem,asi cez vikend.uz teraz mam strach...citim sa celkom dobre.
lusi ziadne proznaky nemam a neviem ci to je dobre,alebo nie,ale asi u kazdeho je to ine.
presne tak matelko u kazdeho je to ine... 🙂
tak ja uz mam polievku dovarenu,aj syr obaleny,zemiaky pripravene,teraz idem uz dopratat konecne... 🙂
Ahojte pekny dnik zelám 🙂
Matelko velmi dryzim palce aby sa bibacikom pácilo u teba,kedy ides na krv?A kolko si mala vajok a proste vsetko ma zaujima,sorry ale som necitala dozadu 😉 ma priserne boli hlava ☹
Dia nic nové,vsetko po starom,a u teba? 🙂 Stym sprchovanim som len srandovala 🙂
ahoj csilla.....dávne sme sa tu nestretli....ako žiješ????čo maš nove???
ja nič...pracujem....a tak dookola...
jasne,treba aj posranosvať...a hned bola lepšia nálada,no nie???
lusi...ty si šikuľka..... 🙂
matelko....nič neboj....musi byť dobre...a konečne sa to tu už musí prelomiť.... 🙂
ahoj csilla.mala som 12 jajok,z toho sa 7 oplodnilo,takze 5 mam este mrazacikov.
28.4.idem na krv.pojdem asi do ke,lebo tu su vysledky az o 3 dni a tam este v ten den a avraj u nas labak je katastrofa.
dianan ja si verim,myslim pozitivne a dufam,ze bobacikovia sa pekne uhniezdili,aj napriek tym mojim stresom. 🙂
tak a uz mam vsetko popratane...pomaly pojdem vyprazat syr...
juuuj ale este stale ma pobolieva hrdlo... 😒
mnam evi,mi sme to uz dlho nemali 🙂
teba hlava a mna hrdlo velmi,uz som si zobrala paralen aj cajik pijem a taka som otapena 😒

lusi...tak aj ....aj.
do KE...pojdem asi buduci týzden...možno utorok...ale možno aj piatok...
dam vedieť...
tak idem do sprchy a spinkať s manželikom....tak papa a dfobru nôcku... 🙂