icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

dianan
25. feb 2009

ahoj lusi,puglle.csilla....a ostetné hermanky...
puglee....ty ideš dnes k hermimu???

puglee
25. feb 2009

ahoj dianan, hej idem som zvedavá čo mi povie 😖 ....aj zajtra mám voľno, takže pokiaľ by ti to viac vyhovovalo tak môžme ísť na kafčo zajtra 🙂 .......daj potom vedieť ja sa prispôsobím.....tak zatiaľ 😵

dianan
25. feb 2009

puglee....držim palce....
dohodneme sa... 🙂

matelko1
25. feb 2009

ahojte baby.prajem pekny den.
bola som rano u zubara v poprade a hned som vosla aj do Batu a kupila si topanocky uz na jar.zase som minula. 🙂

matelko1
25. feb 2009

puglee drzim palce.
dianan pracujes?

dianan
25. feb 2009

ahoj matelko...aspon si si urobila radosť....
ano pracujem....ale piatok mam voľno...tak sa tešim.... 🙂
ako bolo u zubára??

matelko1
25. feb 2009

dianan ako u zubara 😀 ,ale len vlozku som bola konecne vymenit,mala som ju tam od decembra.
no radost som si spravila,tesim sa 😵 ...piatocek ti zavidim.to mas kazdy piatok volny?

lusinkaj
25. feb 2009

matelko aspon mas radost.... 🙂 ja tiez nieco potrebujem na jar...
baby o chvilu idem na gyndu,som zvedava co mi povie...dufam,ze vsetko bude ok... 😉
prajem vam pekny dnik,poobede sa ozvem... 😉

matelko1
25. feb 2009

lusi drzim palce a dufam,ze bude vsetko ok 🙂
pa 🙂 a daj vediet ako si dopadla.

dianan
25. feb 2009

matelko....piatky nerobim ambulanciiu,ale ustavy/ domov soc.starostlivosti /postihnuté detičky//mam 2 DSS zariadenia/-a tam idem cca každý druhý piatok,a pomedzi to doma,lebo všetci su plienkovaní,takže im chystám poukazy ,recepty......atd.

dianan
25. feb 2009

llusi...držim palce,nech je všetko,ako má byť... 🙂

lusinkaj
25. feb 2009

dakujem vam pekne...jasne poobede vam dam vediet.... 🙂

matelko1
25. feb 2009

dianan aj tak mas toho dost.nezavidim ti.je to narocne.
a stretavku kedy mate?

matelko1
25. feb 2009

lusi tesime sa. 🙂

dianan
25. feb 2009

matelko neviem...myslim,že som čitala,že buduci piatok.....chcem isť buduci piatok k hermimu....tak sa môžem pridať k dievčatám...

eva7780
autor
25. feb 2009

trosku pocitam co nove a idem varit

majka2309
25. feb 2009

Ahoj Dianan...pozerm ze si z Mi....ja tiez a tiez chodim k Hermanovi...ja som po transfere,tak som v napati..a ty co uz mas za sebou?

dianan
25. feb 2009

ahoj majka...
ja som po 1IVF...ale neuspešnom....tak snád na buduce to vyjde....
a ty???ty si asi v tomto fore 1krát,nie???koľko dni si po ET??to je tvoje 1 IVF???
držim palce... 🙂

majka2309
25. feb 2009

sem tam citam tie prispevky...ja mam tiez 1 IVF..robil mi to 17.02. a na krv idem 2.3.,,,joj bojim sa velmi a najhorsie je to,ze ma boli vsetko ako pred M ☹

majka2309
25. feb 2009

dianan...este si tuna??

dianan
25. feb 2009

a ktorý si den po ET,vkladali ti 1 embryo??,testik nerobiš??

matelko1
25. feb 2009

ahoj majka..
vitaj a neboj sa 🙂 ..drzim palce.

majka2309
25. feb 2009

matelko....dakujem.....moc sa tu nevyznam ...tak tu len tak bludim....

majka2309
25. feb 2009

tak 17 mi robili..tak dnes to je ak dobre ratam 9 den.....vkladali mi 2 embryjka....na test si netrufam

matelko1
25. feb 2009

majka ja by som bola netrpezliva,ja by som testla.

majka2309
25. feb 2009

matelko...rozmyslam,ze to urobim alebo v nedelu alebo v pondelok pred krvou....porad kedy mam?

sonikah
25. feb 2009

ahoj dievčence, želám Vám krásny dník, ja som od rána v jednom kole. Dúfam, že to dnešné výberové kolo dopadne dobre, a že konečne mi pribudne nejaká babenka na výpomoc, lebo sa tu asi zbláznim. 😝. Tak preto len tak na chvíľku a večer si prečítam čo ste popísali. Najväčší problém videl v tej endometrióze. Vôbec ho netrápilo vysoké ASA a ani zlý spg, no najviac sa obával tej endo. povedal, že stačí ložisko o priemere 2mm a už je nádej menšia, no a u mňa predpokladá veľmi aktívnu endo. Ako na to prišiel a vôbec z čo ho osvietilo k tomu poznaniu to ani netuším. musíme veriť. teraz ideme na budúci týždeň v stredu. Tak uvidíme čo bude. Janik pôjde na spg. a ja neviem či niečo, lebo nepovedal. Baby ktorá ste tam bola v utorok. Možno sme sa videli. Ja som mala oblečené čierne nohavice, bielu košeľu a čierny pulóver, tak keď ste ma videli, tak mi popíšte ktorá ste to. 😀, no nič letím, lebo už ma zháňajú, tak nech máte pekný deň. 🙂

puglee
25. feb 2009

Ahoj maji,drzim palceky aby to vyslo....baby uz tu cakam viac ako hodinu,uff...😝

puglee
25. feb 2009

😝

matelko1
25. feb 2009

sonikah jasne,len treba verit a uvidite co vam povie.teraz este musi urobit nejake tie vysetrenia,odbery a na 4-tej navsteve sa vsetko dozviete.
budem drzat palce.
majka ja neviem.mozno aj ta nedela,aspon budes vediet,ale aj tak krv je istejsia.