Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
juj evi ale nie dnes to musim sa trosku namalovat zajtra popozujem manzelovi teraz som sama doma...ok? 🙂
evi ako keby teba bolo vidiet na fotke celu 😀
http://monikamartincova.rajce.idnes.cz/4listkyII/
Pre všetky ženy na koníkovi!!!
lusi no ved sa nevopchám,tak načo sa tlačiť nasilu 😀 😀 zajtra mu riadne zapozuj 😉
evi aha 🙂 taze ja sa zmestim tak ja musim mat taku foto...no dobre... 🙂
zajtra mu zapozujem....
servuste kocky....ako sa dari?? Ja uz len cakam, co bude, az to bude. A hlavne, ake to bude 🙂 Dufam, ze rychle a bezbolestnee, hahaaaa. Pozddravujeeeem. Vcera som bola u Gerenky, tak mi o vas podala nejake info, bo nestiham akosi vas citat, ako vzdy.
Tak paaaa
🙂 ahojte,pekny slnecny den vam prajem 🙂
zomrel mi stary otec(po otcovej strane) 😢
matelko, to ti poviem, ze hej...ani som sa nenazdala, a teraz, keby sa to predlzilo, tak by som bola aj rada, ale neda sa 🙂 tak uz len cakam, kedy to uz bude vonku.
cka tak to ti verim,ale neboj sa aj to bude a o chvilu si budes drzat v naruci babatko. 🙂
ahoj evy.kde si bola?v praci?...dnes je tak horuco.som zvedava aky bude jul a august ked teraz mame vysoke teploty.aby nebolo maj,jun leto a potom na h...
matelko aj v praci,potom som čosi uvarila,strihala švagra a synovca,teraz mám trošku pauzu 😉 ms dorazila,tak ma ide roztrhnúť od bolesti
ahojte evi,lusi... 🙂
tak aj mna už boli brucho....ms dorazila aj mne.....zajtra idem na tie odbery...tak som zvedavá,ako dopadnu
ahoj dia,
baby akosi sa mi nedarí pichať tie inj.akosi má zakaždým strach ☹ pri stimulke to išlo lahko,pritom teraz mám len takú ihličku 🤐
evi...musiš to prekonať
lusi....upratujem trocha byt....lebo ten prach je stále dookola...
evi...to neviem kedy budu výsledky...najskôr bud.týždenh okolo stredy.....manžel nejde na SPG...ten je dobrý...
dia vrav mi nieco o tom co sa tyka pratania a prachu v byte...ten je vsade a stale 😉 keby sme 2krat do dna pratali by asi nestacilo 😀

ahoj dia 🙂
ahoj lusi,no dúfam,že hodíš aktuálne foto 😉