Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
katarinka fajn 😉 ale uz by mohla ist von..ked lezim,tak ma uz dost dusi..akoby lezala na plucach 😀 je to dost tazke uz tie posledne 2-3 tyzdne 😉
ahojte dicinka,katarina,soni 🙂
dicinka uz vydrz.mas to len za par 🙂
soni s decapeptyl.nemam skusenosti,ja som mala diphereline.
dianan mas vela prace,ze nestihas na net?kedy ides za krajkovicom ?/tak sa vola nie?/
decapeptyl som mala ja..ale pri 1 ivf..tak si na to uz moc nepamatam..
matelko..baby sa stratili..a ze kto zanedbava..
dlho som tu nevidela ger..ako sa ma?
ahojte som doma z práce,ale asi si idem lahnúť bolí ma hlava a som dáka prechladnutá 😠 ale najprv vypijem kávu
veru zanedbavaju baby tuto temu.
gerenka tu davno nebola.ktovie kde sa flaka 🙂
evy z coho ta boli hlava.
no matelko neviem,asi z počasia a s nádchy,ved ráno bola riadna kosa,potom zas dusno,aj slnko vykukalo a teraz je zase riadna kosa 😝
čaute...
matelko...ano dnes som mala veľa práce....teraz som doma....a potrebujem niečo narýchlo uvariť...
matelko....ešte neviem kedy pôjdem....ale niekedy buduci mesiac...musim tam zavolať a objednať sa
matelko...u nás je celkom príjemne....až je lepšie v robote,ked nie su také horučavy
evy...ešte neviem....ale asi neičo zemiakové
potom napíš čo ta napadlo,aspon už nebudem musieť rozmýšlať čo na zajtra,tiež chcem niečo zemiakove,ale ešte neviem čo 😀 😀 možno francúzke.........uvidíme
evy ja neviem.mna nic nenapada v poslednej dobe...o chvilu koncim.tak pa a pekny zvysok dna 🙂
Cao...vospolok..som tu nova..aj ked si vas obcas citavam...a dnes mi nedalo....mam za sebou 1neuspesne IVF a dnes som bola na KETe.. 😉 hned na dalsi cyklus...chodim doGyncare Ke... 😵 Inak priplatila som si lepidielko ...vsimla som si v inej teme ,ze sa Matelko pytala a nevedeli jej povedat...vraj to zvysuje sance....hmmm 😵
Joooj...8.6 mam ist na krv...ale som skepticka...pri prvoom pokuse som visc verila.... 😖

ahoj dievčatá, je tu niektorá