icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

lusinkaj
25. jún 2009

A este baby dajte mi nejake rady,ze co papat alebo pit pred ivf aby bolo uspesnejsie...ja sa tak bojiiiiiim 😒

eva7780
autor
26. jún 2009

lusi čo sa bojíš,zavolaj mu!!!

lienka2
26. jún 2009

lusi, aj mne ked ratal cenu tak ratal v korunach a potom prepocitaval na eura, ze este stale mysli v korunach 🙂
a co papat alebo pit pred ivf.. no neviem ci je nieco take co pomoze.. ale niektore baby jedli chilli 😅

csilla76
26. jún 2009

Ahojik zienky,pekny piatok a este krajsi vikendik 🙂

pipimiska
26. jún 2009

ahoj csilla,ako sa mas???ako pokracujes?navstevujes hermiho??? 😉 ..neviem ci si este na mna pamatas 😅

eva7780
autor
26. jún 2009

ahojte,ale tu je dnes smutno,no ani sa nedivim,konečne neprší 🙂 ja som bola dnes trošku po obchodoch

katica1
26. jún 2009

caute...krasny piatok...lusinkaj neboj zavolaj mu...ja viem ,ja tiez nervna ked mu mam volat...chapem. 😕 ..evy co si si pekne nakupila???hmmmmm 😎 😎

katica1
26. jún 2009

trebalo by povysavat...zajtra pracujem,,tak si to musim nadbehnut...joj jak sa mi nechceee... 😒 😒 😝

eva7780
autor
26. jún 2009

katica ahoj,len topanky,chcela som aj botasky,ale nevybrala som si ,musim kuknuť este dakde inde

katica1
26. jún 2009

aha,,, 😕 a mas volny vikend,? 😎

eva7780
autor
26. jún 2009

veru volný,ja vikendy nerobim 🙂 a ty ako?zajtra si chceme variť guláš,tak dúfam,že nám nebude pršať,a ani až tak horuco nemusi byť ,nech sa pri tom neuvarime aj my

katica1
26. jún 2009

mnam ..gulsik... 😝 ja makam zajtra ,ale len do jednej..asi...no ...visi to vo vzduchu ...nie a nie poprsat...ufff..mam tu kamossku z UK,,tak dakde vecer pojdeme posediet,mozno aj potancit.... 😕 😕

csilla76
26. jún 2009

Ahojik,pipimiska jasné ze pamatam 🙂 teraz nenavstevujem hermiho,skusam iné alternativy 🙂 uz som vsetky 3 ivf vycerpala cez poistovnu.
a ty ako pokracujes?napis nieco,nie som v obraze bo tu chodim pomenej uz ,nez predtym.
zdravim aj ostatné babenky 🙂
ja som teraz prisla zo zahradky som oberala hrasok,mám 2 velké vedra,takze sa nudit nebudem,ale uz 3 kilá hrasku mám aj v mrazaku-fantastická úroda 😀

katica1
26. jún 2009

ahoj csilla76....ty si rocnik 76???bo ja hej.... 😉 .....hrasok mnam...sladucky milujem... 😝

pipimiska
26. jún 2009

cauko csilla,aaa ake ine alternativy??fakt ma zaujima,bo ja idem o zruba 10 dni k nemu na pokec,aa tiez sa s nim kcem porozpravat,aby sme zvolili iny sposob,ked 2 ivf nevysli ...ja som bola u neho naposledy pred tromi rokmi...
a teraz som sa rozhodla,ze idem aj treti krat,lebo on ma velmi zly spg,aa ja mam hormony naopak,plus mi zhruba pred mesiacom zistili,ze vytvaram protilatky proti spermiam 😖

katica1
26. jún 2009

pipimiska...ides dotretice...drzim ti prsty....mohlo by to uz vyjst.... 🙂 🙂 ja idem na ket..asi v septembri..mame este mrazaciky.......snad sa dockame... ☹ ☹

pipimiska
26. jún 2009

dik katica,jasne ze sa dockame 🙂 .. a ty kati,preco az v septembri?aa kolko mate este mrazacikov? 😉

katica1
26. jún 2009

mame 6....chcela som pauzu na leto...lebo som mala 1.ivf ,a hned dalsi cyklus ket...a nevyslo... ☹ ☹ a mala som dost tych tabletiek...a inak povedal ti doky dakedy ,ze preco t o nevychadza???ci to len priroda...hmmmm 😒

pipimiska
26. jún 2009

mne povedal,ze je to nahoda,ze raz sa to urcite podari 😖 ...ze sa proste musime zmierit s tym,ze budeme k nemu chodit jak na kavu...

katica1
26. jún 2009

haha...tak fajn...aj ja na kavu....idemeee...ty podavas uz ziadost ,ci uz mas..?? 😎

pipimiska
26. jún 2009

nie este nemam,po troch rokoch som sa mu ozvala,aa dohodli sme sa ze dojdem na pokec,aaa dohodneme co bude dalej...kcela by som ivf,ale miernejsie..som citala ze v blave vedia robit aj tak,ze zenu nastimuluju len minimalne,tym nevznikne riziko hyperstimulacneho syndromu,o tom s nim kcem podebatovat,lebo ja som ten OHSS mala,aa bojim sa toho...

inac aky je rozdiel medzi ET a KET ??

katica1
26. jún 2009

Et je pri ivf cerstve embrijka...a Ketko je zmrazene...... 😎 a hyperstym.synrom je co,??? 😒

katica1
26. jún 2009

ci rozmrazeneee 😉

pipimiska
26. jún 2009

katica,jasne chapem..

hyperstimulak,je pre mna strasna vec,ktoru uz nikdy nekcem zazit...
zvecsene vajecniky,cysty na vajecnikoch,voda v bruchu,brucho zvecsene jak v siedmom mesiaci,dva tyzdne som nevedela chodit,ani jest,ani si lahnut na bok,strasne bolesti...ale je aj horsi pripad,tromboza...

katica1
26. jún 2009

aha...to je po stimulke...aha...jasne.... 😒 😒

katica1
26. jún 2009

jaaaj tak si vytrpime,len nech sa to raz vydariii.... 😔 😔 mohlo by.....

katica1
26. jún 2009

tak papa bruuuu 😵

eva7780
autor
26. jún 2009

csilla ja som tiež doteraz hráškovala 😀 😀 😀 ale už mám všetko von,tak som rada 😝

katica1
26. jún 2009

evy ahojj..a dobruuu....ja byt popratany...unava ma zmaha..... 😔 😔 paaaaaaaaa

eva7780
autor
26. jún 2009

dobrú 😔 😔 😔