Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
Ahojik na momentik som vás prisla kuknut,trosku oddychnem,totizto svokre natierame okná,ale skor davama prec stary nater teplovzdusnou pistolou-takze je to riadna makacka. 😉
pipimiska napisem ti do ip,ok ale neviem ci dnes alebo zajtra.
katica ano som rocnik 76 ,no takze sme obe rovnako stare 😉 odkial si ak mozem?
evy aj jamám uz von vsetok hrasok,ale este ostalo co treba vyluskat,takze na vecer pri telke ked neodkvecnem budem mat co robit 😉
posielam vám hrasok,ked lubite 😉
dia caf,ako mas? 🙂
ahojte ...ja som prva v nedelu... 😉 csilla ano 76 to je nas rocnik.. 🙂 som z PO... 😎 😎 dnes uz dufa nezaprsi....trebalo by dakde vypadnut... 😀
ahojte,krasnu snad aj slnecnu nedelu prajem 🙂
navarim obed,napapame sa a ideme na bazen s manzelom 🙂
ahoj....super...ja cakam muza z prace az do stvrtej...tak naviem ako bude dovtedy...ci slnko ci nieee.. 😕 😕
ahoj kati,juuuj vies co to pocasie uz aj mna stve...clovek nevie ako sa zariadit...tak mi ideme na kryty bazen taze fajne bude... 🙂
aha,,tak to mate istotu...ze vam tam nanaprsi... 😉 a co varis???ja neviem ,co si mam ukuchtit... 😕
no veru...ale vies ze je lepsie na slnku byt v bazene... 🙂
kur.polievku,strogano a zemiaky... 🙂
dakujem...tak nieco fajne navar...mi sme sa uz napapali...a ideme sa chystat... 😎
peknu nedelu 🙂
nikde nikoho...ani sa necudujem,ved je krasne vonku 😎 pekny vecer,dobru nocku 😔
Ahojte uspesny zaciatok tyzdna prajem 🙂
Mám cennik od Hermiho,vsetko v eurach,len neviem ci to sem mozem dat,alebo radsej do ip ked by mal niekto zaujem. 🙂
ahojte...čau Lusi...Csilla...
ako sa máte???
ja som v práci....csilla....s tebou sa mínam...ty si sa ma pýtala čo nové...teda nove to,že sa chystám na iVF....v augustovom cykle....už teraz sa bojím....
a vy ako kočky???
Lusi...už si volala hermimu???už si sa objednala???
dianan vcera som sa ti chcela ozvat,ale akosi som nestihala.svagor mal narodky,tak sme boli grilovat,vecer som robila jahodovy lekvar a ked som sa kukla,tak bolo vela hodin.
evy ty ako?co mas nove?
Dia tak drzim palce na dalsie ivf aby to vyslo 🙂 a dufam ze bud.tyzden sa stretneme 😉 a aj pocasko nám bude priat 😉 🙂
ahojte.
csilla davno som ta nevidela 🙂 ..ako zijes?co mas nove?
mne je akosi zle,tazko na zaludok.
baby v piatok sa mam uz obj.k dokimu na usg.to tak leti.to uz bude akurat 3 tyzdne od hcg.

pekný víkend prajem 🙂 🙂 🙂 🙂